Eenvoudig zelf je internet, tv en bellen installeren

Makkelijk te installeren
Je kunt bij Telfort Internet, Interactieve TV & Vast bellen bestellen met een gratis installatiepakket, óf met een betaalde monteur. Heb je een pakket met Interactieve TV besteld? Dan krijg je daar gratis Installatie Garantie bij. Dat betekent dat Telfort je de garantie geeft dat je pakket juist wordt geïnstalleerd: door jezelf, met hulp van de klantenservice of, als dat niet lukt, door een monteur.

Verschillende aansluitkabels

Zelf installeren
Installeren van het installatiepakket met Interactieve TV is eenvoudig. In het installatiepakket zit al het benodigde aansluitmateriaal en een handige handleiding met stap-voor-stap-instructies.
Installeren met hulp van de klantenservice
Lukt het niet om via de meegestuurde handleiding je pakket te installeren? Bekijk één van onze instructievideo's. Kom je er daarmee niet uit? Neem dan contact op met Telfort en wij helpen je telefonisch met de aansluiting.
Installeren met hulp van een monteur

Lukt het je niet zelf en niet met behulp van Telfort klantenservice om het pakket te installeren? Dan stuurt Telfort een monteur om de installatie succesvol af te ronden. Als je binnen 4 weken na de opleverdatum een monteur nodig hebt is dit met Installatie Garantie gratis. Neem contact op met Telfort voor een afspraak.

  • Belangrijk:
    Wanneer je kabels door de muur laat trekken of wegwerken, dan valt dit niet binnen de Installatie Garantie. De monteur zal alleen de kabels over de vloer leggen. Voor extra werk zoals het wegwerken van kabels en gaten boren, worden kosten in rekening gebracht. Voor aanvang van dit soort werkzaamheden zal de monteur een kostenindicatie geven.

Pakketten met Installatie Garantie

Bestel je een pakket met Interactieve TV, zoals Internet en TV of Alles-in-1, dan zit daar standaard Installatie Garantie bij. Het installatiepakket ontvang je maximaal een week voor de startdatum van je pakket. Zo heb je alles op tijd in huis.

Vrouw die televisie aan het installeren is

Alle hulp die je nodig hebt

Bij Telfort krijg je alle hulp die je nodig hebt. Heb je Installatie Garantie bij je pakket, maar lukt het je toch niet om je pakket te installeren? Of wil je weten hoe je je tv-ontvanger moet installeren? Telfort helpt je verder!

tv-ontvanger en witte afstandsbediening van Telfort

Installeer je tv-ontvanger

Installeer je tv-ontvanger en geniet van Interactieve TV van Telfort. Wil je op meerdere tv's Interactieve TV kijken? Dan heb je voor elke tv een aparte interactieve tv-ontvanger nodig.

TV-ontvanger installeren

Vrouw met headset op

Monteur

Kom je er niet uit met het installeren van je pakket? Met Installatie Garantie garanderen wij dat je pakket goed geïnstalleerd wordt. Dat betekent dat een monteur je gratis komt helpen met de installatie van je pakket als je er zelf niet uit komt.

Man ligt op de bank met een tablet en vrouw zit op de grond met een afstandsbediening

TV-ontvanger gratis in bruikleen

Bij Telfort Interactieve TV krijg je altijd een digitale tv-ontvanger t.w.v. 199,- gratis in bruikleen. Je kunt de tv-ontvanger gebruiken tot het einde van je contract voor Telfort Interactieve TV. Bij beëindiging van je abonnement laten wij je weten hoe je de tv-ontvanger kunt retourneren.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen

Overstappen naar Telfort is heel gemakkelijk. Telfort helpt je bij je overstap; geen dag zonder internet en geen dubbele kosten.

Bekijk de mogelijkheden

Vind het antwoord op je vraag binnen de Telfort online klantenservice

Online klantenservice

Ben je klant van Telfort en heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk online.

Vind je antwoord