Netflix kijken bij Telfort

  • Gebruik de Netflix app via je tv-ontvanger
  • Al je favoriete series en films op je tv
  • Bladeren, afspelen en pauzeren met je afstandsbediening

Netflix op tv, met één druk op de knop

Bingewatchen op de bank wordt nog leuker. Bij Interactieve TV van Telfort vind je namelijk heel veel apps op je tv-ontvanger. Ook de app van Netflix. Heb je een abonnement op Netflix? Dan log je in via je tv-ontvanger en kijk je voortaan je favoriete series en films gewoon op groot scherm. Kijkplezier gegarandeerd!

Eenvoudig en snel

Geen gedoe met kabels of Chromecasts. Bij Telfort kijk je eenvoudig en snel Netflix via je tv-ontvanger. Met je afstandsbediening blader je snel door het aanbod van films en series.

Genieten op groot scherm

Zeg eerlijk; je kijkt nét iets plezieriger naar je favoriete series op groot scherm. Netflixen hoeft niet meer op je tablet of laptop, maar gaat net zo makkelijk op je televisie.

De beste series en films

Blader met je afstandsbediening door het eindeloze aanbod. Films, series, documentaires, cabaret... Er is iets voor elke stemming en voor iedereen!

Wat heb ik nodig om Netflix via mijn tv te kijken?

Je hebt geen smart tv nodig om Netflix te kijken via je tv. Ook geen moeilijke snoeren, Chromecast of stekkers. Wat dan wel?

De digitale tv-ontvanger en afstandsbediening waarmee je Netflix op je tv tovert, zitten bij het Internet en TV pakket.

Bekijk Internet en TV

Hoe werkt Netflix kijken via de tv-ontvanger?

Met een paar keer drukken op de afstandsbediening heb je je lievelingsserie al op je televisiescherm. De eerste keer dat je de app gebruikt, log je in met je Netflix account. Daarna blader je met je afstandsbediening door alle films en series, en druk op je 'play' als je iets tegenkomt waar je blij van wordt!

Instructies voor Netflix op je tv

Netflix via je tv-ontvanger

Wat kijk je zoal op Netflix?

Netflix heeft voor ieder wat wils. Zo verslind je de mooiste en spannendste series, zoals Narcos, La Casa de Papel of Orange Is the New Black. Ook een avondje bankhangen met grote kaskrakers als The Beauty & The Beast, Allied of Fast and the Furious is zo gedaan. En liefhebbers van documentaires en cabaret komen ook aan hun trekken. De keuze is reuze!

Wil je ook Netflix kijken via je tv-ontvanger, maar heb je nog geen Interactieve TV? Bestel dan een Telfort Thuis met Interactieve TV, en je ontvangt alle apparatuur die je nodig hebt voor Netflixen op je tv.

Bekijk pakketten met Interactieve TV

.