Goed scoren met voetbal doe je bij Telfort

De mooiste voetbalwedstrijden op jouw tv

  • Keuze uit 3 pakketten
  • Kijk thuis op tv of onderweg op smartphone of tablet
  • Ook losse wedstrijdpas mogelijk

Bestel Internet en TV met voetbal Bekijk alle extra zenderpakketten

Hoe bestel ik een extra zenderpakket met voetbal?

Bestellen van een extra zenderpakket met voetbalzenders is eenvoudig en kan op meerdere manieren. En alle extra zenderpakketten zijn na de eerste maand op elk moment weer op te zeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Voetbal met Internet en TV

Internet en TV + Voetbal

Nog geen Interactieve TV van Telfort? Bestel dan nu je pakket inclusief jouw favoriete voetbalzenders.

Mijn Telfort

Aanzetten in Mijn Telfort

Zet jouw extra zenderpakket eenvoudig aan in Mijn Telfort. Log in, klik op 'Naar extra's wijzigen' en voeg 'm toe aan je pakket.

Zenderpakket aanzetten met je afstandsbediening

Aanzetten met je afstandsbediening

Gebruik je pincode om je voetbalpakket aan te zetten via het menu van Interactieve TV.

Voetbal op tv zoals jij wilt

Voetbal kijken op tv is bij Telfort een feestje voor elke voetbalfan. Naast de zenders in het basis zenderpakket die voetbal uitzenden, zijn er namelijk ook extra zenderpakketten, boordevol voetbal. Zo heb je de keuze uit Ziggo Sport Totaal, FOX Sports Eredivisie, of zelfs FOX Sports Compleet. Kijk je maar af en toe en wedstrijd? Dan is een losse wedstrijdpas ook mogelijk. En heb je altijd al eens voor je club willen juichen op de wc, op het terras of in de trein? Dan wordt dat nu werkelijkheid. Bij Telfort kijk je namelijk net zo makkelijk voetbal op je smartphone of tablet. Waar jij wilt. Je voegt de extra zenderpakketten met voetbal snel en eenvoudig toe aan je Internet en TV pakket.

Voetbal op tv bij Telfort

Voetbalpret met het basis zenderpakket

In het basis zenderpakket vind je de 40 meest bekeken zenders. Daar zitten een aantal fijne kanalen bij voor wie graag voetbal op tv kijkt. Denk aan NPO1, voor Studio Sport. Fan van Europees voetbal? Zap dan naar RTL 7 voor al het moois uit de UEFA Europa League. En natuurlijk mag Veronica niet ontbreken. Geniet hier van de wedstrijden uit de Champions League, maar ook van Voetbal Inside. Ideaal als je op de hoogte wilt blijven van het laatste voetbalnieuws.

Het basis zenderpakket is voor iedereen met een pakket met internet en televisie van Telfort.

Bekijk Internet en TV pakket

Meer over het basis zenderpakket


Het mooiste voetbal op je tv met FOX Sports Eredivisie

Van voetbal talkshows tot live wedstrijden: met FOX Sports Eredivisie mis je niets meer van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker. Stem op zondag af op Eredivisie op Zondag, voor 3 live wedstrijden achter elkaar, inclusief voor- en nabeschouwingen. Of laat je elke dag bijpraten over het laatste voetbalnieuws met FOX Sports Vandaag.

En ook op je smartphone of tablet genieten van FOX Sports Eredivisie? Dat kan, met de Interactieve TV app en FOX Sports Go!

Bestel Internet en TV met FOX Sports Eredivisie

Voeg toe via Mijn TelfortFOX Sports bij Telfort


Win een dag meelopen met een FOX Sports presentator

FOX Sports Compleet: voor voetbal over de grens

Nog meer voetbal op tv? Dan is FOX Sports Compleet jouw ideale pakket. Naast alle zenders van FOX Sports Eredivisie, krijg je nog 3 extra kanalen met internationaal voetbal. Zo ben je live getuige van alle wedstrijden uit de Bundesliga en de Europa League. Ook FOX Sports Compleet kijk je waar je wilt, met de Interactieve TV app en FOX Sports Go.

Bestel Internet en TV met FOX Sports Compleet

Voeg toe via Mijn Telfort

Voetbal op tv, tablet en smartphone met Ziggo Sport Totaal Go

Met Ziggo Sport Totaal zit je eerste rang voor buitenlands voetbal, zoals de wedstrijden uit de Premier League. En ook al het nieuws, statistieken én live sport kijk je waar je wilt, met de Ziggo Sport Go app.

Bekijk Internet en TV met Ziggo Sport Totaal

Voeg toe via Mijn Telfort

Ziggo Sport Go

Bestel een losse wedstrijdpas

6,- per wedstrijd

Liever geen extra zenderpakket? Ga dan voor een losse wedstrijdpas. Die betaal je eenmalig via je maandelijkse factuur van Interactieve TV. Je hebt dus geen creditcard nodig.

Tip van Telfort: Kijk je meer dan 1 voetbalwedstrijd per maand? Dan is een abonnement voordeliger.

Zo bestel je een losse wedstrijdpas

Veelgestelde vragen over voetbal op tv

Zit ik vast aan een abonnement als ik een extra zenderpakket met voetbal bestel?

Nee, alle extra zenderpakketten zijn maandelijks aan- en uit te zetten. Je bepaalt dus zelf hoe lang voetbal op tv wilt kijken. Uitzetten gaat eenvoudig via Mijn Telfort, je afstandsbediening of de klantenservice.

Hoe werkt de betaling?

Je betaalt via je factuur van Interactieve TV voor je extra voetbalpakket. Je hebt dus geen creditcard nodig. Na 1 maand is het pakket opzegbaar wanneer je wilt. Het pakket wordt vooraf in rekening gebracht. Zeg je op? Dan betalen wij het verschil van die maand terug op de volgende factuur. Dat scheelt.

Ik heb een extra zenderpakket aangezet. Wanneer kan ik kijken?

Het duurt ongeveer 15 minuten om je voetbalzenders toe te voegen aan Interactieve TV. Dat geeft jou mooi de tijd om bier koud te zetten, nog even naar de wc te gaan, en je op de bank te nestelen met een zak chips. Zo zit je helemaal klaar voor de wedstrijd!

Mijn partner houdt niet van voetbal, maar ik wel. Wat nu?

Dit komt regelmatig voor, maar hier hoef je je niet druk om te maken. Je kijkt de extra voetbalzenders namelijk net zo makkelijk op je smartphone of tablet. Dus als je partner liever een GTST-marathon houdt op tv dan kan dat gewoon. Bijvoorbeeld met het Videoland pakket. Jij blij, je partner blij, iedereen blij!

Wat vond Johan Cruijff eigenlijk van voetbalanalyses op tv?

Johan had hier het volgende over te zeggen:

'Als ik thuiskom van een televisie-analyse, vraagt mijn vrouw: Wat heb je gezegd? Dan zeg ik: Al sla je me dood.'