Internet en TV + Film1

 • De 40 meest bekeken zenders en 4 extra filmkanalen
 • Live tv pauzeren, Begin Gemist en Terugkijken
 • Supersnel en stabiel internet

Bekijk Internet en TV met Film1 Naar alle pakketten


Film1 kijk je bij Telfort

Met het Film1 pakket zie je de nieuwste films, direct als ze uit de bioscoop komen. Voor filmliefhebbers is dit dus het beste zenderpakket om toe te voegen aan je Internet en TV pakket. Je krijgt 4 extra filmkanalen in je tv-gids met dagelijkse filmvertoningen in verschillende genres. En kijk je liever in bad of in de tuin? Dan kan ook. Met de app van Interactieve TV kijk je in en om je huis naar de Film1-kanalen op je smartphone en tablet.
Altijd de nieuwste films

Met Film1 haal je 4 kanalen bomvol met de nieuwste films in huis. Of je nu zin hebt in een spannende thriller, of een familiefilm wilt kijken met de kinderen; alles is mogelijk.

Online kijken via de app

Ooit wel eens een film gekeken in de tuin of in bad? Met de app van Interactieve TV kan dit gewoon. Overal in en om het huis geniet jij van de nieuwste films.

Maandelijks opzegbaar

Je raakt niet snel uitgekeken met Film1. Elke maand zijn er nieuwe films. Vind je het toch mooi geweest? Geen zorgen, je zet Film1 maandelijks aan of uit. Je zit nergens aan vast.


Film1 bestellen

Het Film1 pakket kost 14,99 per maand en is op meerdere manieren aan te zetten:

Bestel Internet en TV + Film1

Nog geen Interactieve TV van Telfort? Bestel dan nu je Internet en TV pakket inclusief Film1.

Mijn Telfort

Aanzetten in Mijn Telfort

Zet Film1 eenvoudig aan in Mijn Telfort. Log in, klik op 'Naar extra's wijzigen' en voeg Film1 toe aan je pakket.

Zenderpakket aanzetten met je afstandsbediening

Aanzetten via afstandsbediening

Gebruik je afstandsbediening om Film1 aan te zetten via het menu van Interactieve TV.

Film1's grootste en beste films als eerste op je scherm

Film1 heeft films die nét uit de bioscoop zijn. Je bent dus zeker van de grootste en beste titels zonder dat je een duur bioscoopticket hoeft te kopen. Films downloaden hoeft niet meer en wachten op reclames is ook voorbij. Hier een greep uit de nieuwste films die deze maand in première gaan:

Film1 - Doctor Strange

Doctor Strange

De mogelijkheden zijn eindeloos voor Marvels meest mystieke superheld. Benedict Cumberbatch is Stephen Strange: briljant, arrogant en na een ernstig auto-ongeluk verloren en wanhopig. Hij keert zich tot de mystieke wereld en wordt Doctor Strange.

Vanaf 7 september bij Film1

Film1 - Finding Dory

Finding Dory

Een film die je zo weer vergeet. Dory in elk geval wel. Maar wat ze nog wél weet, is dat ze ooit haar ouders is kwijtgeraakt. Samen met Nemo en Marlin gaat ze op zoek en de reis brengt ze de hele oceaan door naar een instituut voor zeeleven in Californië.

Vanaf 1 september bij Film1

Film1- Insidious: The Last Key

Insidious: The Last Key

In dit vierde deel van de angstaanjagende reeks horrorfilms, krijgt paragnost Elise Rainer te maken met een kwaadaardige geest in haar eigen huis.

Vanaf 28 september bij Film1

Film1 - Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle

In dit Jumanji-avontuur met Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart en Karen Gillan worden 4 tieners een videogame ingetrokken. Zitten ze nu voor altijd vast in de jungle als hun volwassen personages?

Vanaf 1 september bij Film1

Film1 - Molly's Game

Molly's Game

Waargebeurd drama van Aaron Sorkin met Jessica Chastain in de hoofdrol als Molly Bloom: een dame die de bijzondere carrièreswitch maakte van professionele skiester naar high class pokerhostess.

Vanaf 22 september bij Film1

Film1 - Pitch Perfect 3

Pitch Perfect 3

Het zang-avontuur van de Bella's is nog niet voorbij! In deze muzikale komedie komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen een tournee door het buitenland te kunnen gaan maken.

Vanaf 8 september bij Film1

Film1 - Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story

Nog voor Luke en Leia: dit is hoe het begon. Het verzet ontdekt dat het Keizerrijk werkt aan een vernietigingswapen. Het is aan de dochter van 1 van de ontwerpers om de plattegrond te stelen en een zwakke plek te vinden.

Vanaf 14 september bij Film1

Film1 - The Mountain Between Us

The Mountain Between us

Kate Winslet en Idris Elba zijn vreemden voor elkaar, totdat een vliegtuigongeluk ze dwingt de ander blind te vertrouwen. Tijdens een barre tocht over besneeuwde bergen ontstaat een onverwachte aantrekkingskracht.

Vanaf 15 september bij Film1

Films kijken op je smartphone of tabletFilm1 kijken via de app van Interactieve TVKijk je ook graag films op je smartphone of tablet? Dan zit je goed. De zenders van Film1 zijn namelijk ook te zien in de app van Interactieve TV. Zo kijk je de grootste kaskrakers in je bed, op je balkon, of desnoods op de wc. Plezier gegarandeerd! Zorg wel dat je op je eigen WiFi thuis verbonden bent.

Film1 zenders

Film1 zenderoverzicht

Film1 bevat 4 extra zenders in je tv-gids. Op het première-kanaal zie je de nieuwste en grootste films. De andere kanalen hebben titels op basis van genre. Zo is er altijd iets te zien dat je leuk vindt.

Zender Nummer Pakket Bijzonderheden
 • Film1 Premiere 245 Film1 ITV HD250
  Pakket: Film1
  ITV HD 250
 • Film1 Action 246 Film1 ITV HD251
  Pakket: Film1
  ITV HD 251
 • Film1 Family 247 Film1 ITV HD252
  Pakket: Film1
  ITV HD 252
 • Film1 Drama 248 Film1 ITV HD253
  Pakket: Film1
  ITV HD 253

Laat alle zenders zien


Andere pakketten met films of series

Film1 is een echt filmpakket. Kijk je liever series of zoek je toch iets anders? Andere klanten kozen ook voor:

Videoland

Videoland

De leukste films en series uit Hollywood en Holland.

Pluspakket

Pluspakket

Heel veel extra tv-zenders en on demand de leukste films en series.Veelgestelde vragen over Film1

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen én antwoorden over Film1.

Hoe lang loopt het abonnement op Film1?

Dat bepaal je helemaal zelf. Na maand 1 van je abonnement op Film1 kun je het dagelijks opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Hoe werkt de betaling van Film1?

Als je Film1 aanzet dan betaal je dit via de factuur van Interactieve TV. Je hebt dus geen creditcard nodig. Na 1 maand is het pakket dagelijks opzegbaar. Het pakket wordt vooraf gefactureerd. Zeg je op? Dan betalen wij het verschil van die maand terug op de volgende factuur. Zo betaal je nooit teveel.

Ik heb Film1 besteld, hoe kan ik nu kijken?

Had je tijdens je bestelling nog geen Interactieve TV van Telfort? Wacht dan tot alle materialen binnen zijn en je pakket is geïnstalleerd. Na installatie gaat Film1 automatisch aan en kun je kijken.

Had je tijdens je bestelling al wel Interactieve TV van Telfort? Geef ons even wat tijd om de zenders van Film1 toe te voegen aan je tv-gids. Meestal vind je ze na 15 minuten terug. Scroll iets naar boven op deze pagina om de kanaalnummers te bekijken. Veel kijkplezier!

Wat kan ik allemaal kijken bij Film1?

Film1 voegt extra filmzenders toe aan je tv-gids. Dagelijks worden hier nieuwe films op uitgezonden. Ook krijg je toegang tot een grote verzameling van on demand films. Weten wat je nu on demand kunt kijken? Ga hier naar het overzicht.

.