Film1

Met het Film1 pakket zie je de nieuwste films, direct als ze uit de bioscoop komen. Voor filmliefhebbers is dit dus het beste pakket. Je krijgt 4 extra filmkanalen in je tv-gids met dagelijkse filmvertoningen in verschillende genres. En kijk je liever in bad of in de tuin? Dan kan ook. Met de app van Interactieve TV kijk je in en om je huis naar de Film1-kanalen op je smartphone en tablet.
Actie: 5,-/mnd

Voor maar 5,- per maand krijg je 4 kanalen bomvol nieuwste films. Na 3 maanden wordt dit 15,50 per maand.

Online kijken via de app

Kijk en in om je huis de nieuwste films via de app van Interactieve TV.

Maandelijks opzegbaar

Film1 zet je maandelijks aan of uit. Je zit dus nergens aan vast.


Film1 bestellen

Het Film1 pakket kost 15,50 per maand. Tijdelijk betaal je nu de eerste 3 maanden slechts 5,- per maand.

Film1 bestellen

Bestel Alles-in-1 + Film1

Nog geen Interactieve TV van Telfort? Bestel dan nu je pakket inclusief Film1.

Mijn Telfort

Aanzetten in Mijn Telfort

Zet Film1 eenvoudig aan in Mijn Telfort. Log in, klik op 'Naar extra's wijzigen' en voeg Film1 toe aan je pakket.

Zenderpakket aanzetten met je afstandsbediening

Aanzetten via afstandsbediening

Gebruik je afstandsbediening om Film1 aan te zetten via het menu van Interactieve TV.

Film1's grootste en beste films als eerste op je scherm

Film1 heeft films die nét uit de bioscoop zijn. Je bent dus zeker van de grootste en beste titels zonder dat je een duur bioscoopticket hoeft te kopen. Films downloaden hoeft niet meer en wachten op reclames is ook voorbij. Dit zijn de films die je nu niet mag missen:

Film1 - LaLaLand

LaLaLand

Een komische, romantische en virtuoze ode aan de klassieke Hollywoodmusical. Dit verhaal over de turbulente liefdesrelatie tussen een ambitieuze actrice (Emma Stone) en een talentvolle pianist (Ryan Gosling) werd overladen met prijzen, waaronder 7 Golden Globes en 6 Oscars.

Sing

En jij dacht dat de audities van Idols al hilarisch waren? Dan staat je te wachten met deze vrolijke talentenjacht waarmee koala Buster zijn theater probeert te redden. Onder de finalisten bevinden zich een sluwe muis, een olifant met plankenkoorts en een moeder van 25 biggetjes.

Film1 - The Great Wall

The Great Wall

Wanneer huurling William Garin achter de Chinese Muur belandt, ontdekt hij het mysterie van dit wereldwonder: het meest iconische bouwwerk ter wereld wordt keer op keer belegerd door roofzuchtige beesten. Een zinderende actiefilm van specialist Zhang Yimou met Matt Damon.

Film1 - Rings

Rings

Holt is geobsedeerd door de Ring-legende over de mysterieuze videoband met een behekst meisje dat de kijker zeven dagen na het afspelen komt doden. Holt heeft de beelden gezien en om de vloek die op hem rust over te nemen, offert de wanhopige Julia zich op door de afgrijselijke video ook te bekijken.

Film1 - Nocturals Animals

Nocturnal Animals

Modeontwerper Tom Ford levert met zijn tweede film een gestileerde en mysterieuze thriller af. Kunsthandelaar Amy Adams begint ’s nachts het manuscript te lezen dat haar ex-man (Jake Gyllenhaal) heeft opgestuurd. Het beklemmende verhaal is aan haar opgedragen...

Film1 - Ballerina

Ballerina

Parijs, 1884. Het elfjarige weesmeisje Félicie heeft maar één droom: sterdanseres worden aan de Parijse Opera. Samen met haar beste vriend Victor ontsnapt ze uit het weeshuis en vertrekt zonder een cent op zak naar Parijs. Terwijl Victor zijn best doet om uitvinder te worden probeert Félicie te worden toegelaten tot de audities van de dansschool.

Film1 - Allied

Allied

In deze romantische oorlogsfilm speelt Brad Pitt een officier van de geheime dienst. Ten tijde van de Tweede Wereldoorlog krijgt hij een affaire met de Franse verzetsstrijder Marion Cotillard. Zal hun relatie bestand zijn tegen de extreme omstandigheden van de tijd waarin zij leven?

Film1 - The Whole Truth

The Whole Truth

Advocaat Richard Ramsay neemt een persoonlijke zaak aan wanneer hij een bevriende weduwe, Loretta Lassiter, belooft dat hij haar zoon Mike uit de gevangenis zal houden. Mike wordt beschuldigd van de moord op zijn vader Boone en heeft deze daad ook bekend. Tijdens de rechtszaak komt aan het licht dat Boone een ware tiran was.

Films kijken op je smartphone of tablet

Film1 kijken via de app van Interactieve TV

Kijk je ook graag films op je smartphone of tablet? De zenders van Film1 zijn ook te zien in de app van Interactieve TV. Zorg wel dat je op je eigen WiFi thuis verbonden bent.Film1 zenders

Film1 zenderoverzicht

Film1 bevat 4 extra zenders in je tv-gids. Op het première-kanaal zie je de nieuwste en grootste films. De andere kanalen hebben titels op basis van genre. Zo is er altijd iets te zien dat je leuk vindt.

Zender Nummer Pakket
 • Film1 Premiere 245 Film1 ITV HD250
  Pakket: Film1
  ITV HD 250
 • Film1 Action 246 Film1 ITV HD251
  Pakket: Film1
  ITV HD 251
 • Film1 Family 247 Film1 ITV HD252
  Pakket: Film1
  ITV HD 252
 • Film1 Drama 248 Film1 ITV HD253
  Pakket: Film1
  ITV HD 253

Andere pakketten met films of series

Film1 is een echt filmpakket. Kijk je liever series of zoek je toch iets anders? Andere klanten kozen ook voor:

Videoland

Videoland

De leukste films en series uit Hollywood en Holland.

Pluspakket

Pluspakket

Heel veel extra tv-zenders en on demand de leukste films en series.Veelgestelde vragen over Film1

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen én antwoorden over Film1.

 • Hoe lang loopt het abonnement op Film1?

  Dat bepaal je helemaal zelf. Na maand 1 van je abonnement op Film1 kun je het dagelijks opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.
 • Hoe werkt de betaling van Film1?

  Als je Film1 aanzet dan betaal je dit via de factuur van Interactieve TV. Je hebt dus geen creditcard nodig. Na 1 maand is het pakket dagelijks opzegbaar. Het pakket wordt vooraf gefactureerd. Zeg je op? Dan betalen wij het verschil van die maand terug op de volgende factuur. Zo betaal je nooit teveel.
 • Ik heb Film1 besteld, hoe kan ik nu kijken?

  Had je tijdens je bestelling nog geen Interactieve TV van Telfort? Wacht dan tot alle materialen binnen zijn en je pakket is geïnstalleerd. Na installatie gaat Film1 automatisch aan en kun je kijken.

  Had je tijdens je bestelling al wel Interactieve TV van Telfort? Geef ons even wat tijd om de zenders van Film1 toe te voegen aan je tv-gids. Meestal vind je ze na 15 minuten terug. Scroll iets naar boven op deze pagina om de kanaalnummers te bekijken. Veel kijkplezier!

 • Wat kan ik allemaal kijken bij Film1?

  Film1 voegt extra filmzenders toe aan je tv-gids. Dagelijks worden hier nieuwe films op uitgezonden. Ook krijg je toegang tot een grote verzameling van on demand films. Weten wat je nu on demand kunt kijken? Ga hier naar het overzicht.

.