Film1. De beste films. Als eerste op je scherm

Kijk met Film1 de beste films zonder reclame


Benieuwd naar de films die je in september bij Film1 kunt kijken? Neem dan een kijkje op deze pagina en scroll naar onder.

Film1

Elke dag de beste films

15,50 p/mnd

 • 5 reclamevrije filmkanalen vol blockbusters
 • Film1 is beschikbaar op je tv, pc, laptop, tablet of smartphone
 • Keuze uit meer dan 400 films en series
 • Een groot aanbod aan familie- en kinderfilms
 • MegaWeekend: Elk weekend de beste blockbusters en nieuwste films

Bestel Telfort Thuis met Film1


Bestel Film1 met je afstandsbediening

Mijn Pakketten app

Met de Mijn Pakketten app kun je eenvoudig een zenderpakket aan- en uitzetten met je afstandbediening. Zo zit je nergens aan vast en kun je het rustig een maandje uitproberen. Zet nu dus zelf eenvoudig Film1 aan en probeer het uit.


Nu en binnenkort op Film1

Jason Bourne

Jason Bourne

Vanaf 22 september

Bridget Jones's Baby

Bridget Jones's Baby

Vanaf 23 september

Inferno

Inferno

Vanaf 23 september

Onze jongens

Onze jongens

Vanaf 30 september


 • Jason Bourne

  Zet je schrap voor de terugkeer van Matt Damon als het meest dodelijke wapen van de CIA: geheim agent Jason Bourne. De terreur van een krachtig netwerk dwingt hem terug te keren uit de anonimiteit. Tijdens zijn levensgevaarlijke missie ontrafelt Bourne nieuwe schokkende feiten over zijn verleden.
 • Bridget Jones's Baby

  Hoe zou het gaan met onze favoriete troela Bridget Jones? Nou, die is wel wat ouder maar niet veel wijzer geworden. Ze is opnieuw single en… onverwacht zwanger. Ze weet alleen niet van wie. Haar ex Mark Darcy of haar nieuwe vlam Jack? Ontdek het antwoord in deze heerlijke romkom met Renée Zellweger, Colin Firth en Patrick Dempsey.
 • Inferno

  Na The Da Vinci Code en Angels & Demons keert Tom Hanks terug in deze derde verfilming naar de spannende bestsellers van Dan Brown. Dit keer moet hoogleraar Robert Langdon samen met de jonge dokter Sienna Brooks via een reeks mysterieuze aanwijzingen een afgrijselijke plaag zien te voorkomen.
 • Onze jongens

  Eat your heart out Magic Mike, wij hebben Onze Jongens! In deze komedie van Costa-regisseur Johan Nijenhuis, schittert Jim Bakkum als een noodlijdende bouwvakker die een gat in de markt ontdekt: zijn gespierde lichaam is een hit bij vrouwelijke opdrachtgevers. En dus stopt hij met klussen en begint hij met strippen!

Film1 zenderoverzicht

Een abonnement op Film1 biedt je toegang tot 5 verschillende thematische televisiekanalen; Film1 Premiere, Film1 Action, Film1 Family, Film1 Drama en Film1 Sundance.


Film1

Film1 Première

Film1 Première biedt je elke dag het nieuwste en het beste dat er op filmgebied te krijgen is, met wekelijks de laatste premières. Dit kanaal vol Hollywoodblockbusters houdt je uren zoet.

Film1

Film1 Action

Film1 Action toont 24 uur per dag stevige actie, zenuwslopende thrillers, wonderbaarlijke fantasy, opzienbarende Science Fiction en ijzingwekkende horrorfilms.

Capture The Flag

Film1 Family

Het familiekanaal van Film1 biedt kijkplezier voor jong en oud. Geniet samen met je kinderen van de leukste films en series op Film1 Family.


Film1

Film1 Drama

Op Film1 Drama worden ‘s werelds beste verhalen verteld. Kijk hier speciaal geselecteerde films en series uit heel de wereld.Kanalen

 • 245 Film1 Première
 • 246 Film1 Action
 • 247 Film1 Family
 • 248 Film1 Drama

Het volledige zenderoverzicht


Kijk hier de hoogtepunten van Film1


Alles-in-1 van Telfort met Film1

Alles-in-1 met Film1