Internet en TV + Film1

 • De 40 meest bekeken zenders en 4 extra filmkanalen
 • Live tv pauzeren, Begin Gemist en Terugkijken
 • Supersnel en stabiel internet

Bekijk Internet en TV met Film1 Naar alle pakketten


Film1 kijk je bij Telfort

Met het Film1 pakket zie je de nieuwste films, direct als ze uit de bioscoop komen. Voor filmliefhebbers is dit dus het beste zenderpakket om toe te voegen aan je Internet en TV pakket. Je krijgt 4 extra filmkanalen in je tv-gids met dagelijkse filmvertoningen in verschillende genres. En kijk je liever in bad of in de tuin? Dan kan ook. Met de app van Interactieve TV kijk je in en om je huis naar de Film1-kanalen op je smartphone en tablet.
Altijd de nieuwste films

Met Film1 haal je 4 kanalen bomvol met de nieuwste films in huis. Of je nu zin hebt in een spannende thriller, of een familiefilm wilt kijken met de kinderen; alles is mogelijk.

Online kijken via de app

Ooit wel eens een film gekeken in de tuin of in bad? Met de app van Interactieve TV kan dit gewoon. Overal in en om het huis geniet jij van de nieuwste films.

Maandelijks opzegbaar

Je raakt niet snel uitgekeken met Film1. Elke maand zijn er nieuwe films. Vind je het toch mooi geweest? Geen zorgen, je zet Film1 maandelijks aan of uit. Je zit nergens aan vast.


Film1 bestellen

Het Film1 pakket kost 14,99 per maand en is op meerdere manieren aan te zetten:

Bestel Internet en TV + Film1

Nog geen Interactieve TV van Telfort? Bestel dan nu je Internet en TV pakket inclusief Film1.

Mijn Telfort

Aanzetten in Mijn Telfort

Zet Film1 eenvoudig aan in Mijn Telfort. Log in, klik op 'Naar extra's wijzigen' en voeg Film1 toe aan je pakket.

Zenderpakket aanzetten met je afstandsbediening

Aanzetten via afstandsbediening

Gebruik je afstandsbediening om Film1 aan te zetten via het menu van Interactieve TV.

Film1's grootste en beste films als eerste op je scherm

Film1 heeft films die nét uit de bioscoop zijn. Je bent dus zeker van de grootste en beste titels zonder dat je een duur bioscoopticket hoeft te kopen. Films downloaden hoeft niet meer en wachten op reclames is ook voorbij. Hier een greep uit de nieuwste films die deze maand in première gaan:

Lady Bird

In het Californische Sacramento van 2002, zet de jonge Christine 'Lady Bird' McPherson (Saoirse Ronan) zich af tegen haar eigenzinnige maar liefhebbende moeder Marion (Laurie Metcalf). Terwijl Lady Bird droomt van een studie in New York, moet Marion keihard werken als verpleegster om te zorgen dat er brood op de plank komt nadat de man deze huizes zijn baan is kwijtgeraakt. Dit voor vijf Oscars genomineerde regiedebuut van actrice Greta Gerwig werpt een indringende blik op de relaties die ons vormen, de idealen die ons kenmerken en de schoonheid van een plaats die je je thuis mag noemen.

Vanaf 9 december bij Film1

Peter Rabbit (OV + NL)

In deze mix van animatie en live-action komt Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn tot leven. Pieters strijd met meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand wanneer ze allebei in de smaak proberen te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het 'ongedierte' dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Vanaf 1 december bij Film1

The Shape of Water

De meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro won de Oscar voor Beste Film én Beste Regie met dit bovennatuurlijke sprookje dat zich afspeelt tijdens de Koude Oorlog in Amerika rond 1962. De eenzame Elisa (Sally Hawkins) kan niet spreken en werkt als schoonmaakster in een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium. Wanneer zij en haar collega Zelda (Octavia Spencer) stuiten op een geheim experiment rondom een mysterieus wezen, ontdekt Elisa op onverwachte wijze de liefde de ze zo mist in haar geïsoleerde leven.

Vanaf 22 december bij Film1

Maze Runner: The Death Cure

.Thomas leidt in dit epische laatste deel van de Maze Runner saga zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.

Vanaf 15 december bij Film1

Pacific Rim: Uprising

In deze spectaculaire actiefilm gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. Jake Pentecost (John Boyega) was ooit een veelbelovende piloot. Maar nadat zijn vader zichzelf opofferde om de mensheid te redden van de Kaiju-monsters, belandde hij in de criminaliteit. Wanneer de wereld ten prooi valt aan een nog grotere dreiging, krijgt Jake een laatste kans om zich te bewijzen. Hij wordt opgeroepen door zijn zus Mako Mori - de leider van een nieuwe generatie piloten - en moet samenwerken met zijn rivaal Lambert en de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara.

Vanaf 8 december bij Film1

12 Strong

Ga mee met een waargebeurde militaire missie. Enkele weken na de aanslagen van 11 september 2001 vertrekken twaalf Amerikaanse elitesoldaten in het grootste geheim naar Afghanistan. Ter plekke krijgen ze de opdracht een lokale generaal te overtuigen om samen te werken tegen hun gemeenschappelijke vijand: de Taliban en Al-Qaeda. De Amerikaanse soldaten, gewend aan de meest moderne technieken, moeten zich aanpassen aan de tactieken van de Afghaanse strijders. Bovendien hebben de onwaarschijnlijke bondgenoten maar één kans om een leger van 50.000 genadeloze tegenstanders tegen te houden.

Vanaf 14 december bij Film1

God's Own Country

Johnny werkt van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat op de boerderij van zijn ouders, verscholen in de mistige landschappen van Yorkshire. Hij probeert zijn frustraties weg te drinken in de lokale pub en hij beleeft er seksuele avonturen die nergens toe leiden. Als een Roemeense seizoenarbeider voor enkele weken op de boerderij komt werken, voelt Johnny allerlei ongekende emoties. Een intense relatie begint en zal Johnny's leven voorgoed veranderen.

Vanaf 16 december bij Film1

The Rider

Brady is een getalenteerde paardentrainer en een rijzende ster in de rodeowereld. Na een heftige valpartij tijdens een rodeo belandt hij met een ernstige hoofdwond in het ziekenhuis. Met het dringende advies om rust te nemen, keert hij terug naar zijn huis. Het revalidatieproces valt hem zwaar tegen. Omdat hij misschien wel nooit meer het leven kan leiden wat hij voor ogen had, gaat hij op zoek naar een nieuwe identiteit.

Vanaf 21 december bij Film1

Films kijken op je smartphone of tabletFilm1 kijken via de app van Interactieve TVKijk je ook graag films op je smartphone of tablet? Dan zit je goed. De zenders van Film1 zijn namelijk ook te zien in de app van Interactieve TV. Zo kijk je de grootste kaskrakers in je bed, op je balkon, of desnoods op de wc. Plezier gegarandeerd! Zorg wel dat je op je eigen WiFi thuis verbonden bent.

Film1 zenders

Film1 zenderoverzicht

Film1 bevat 4 extra zenders in je tv-gids. Op het première-kanaal zie je de nieuwste en grootste films. De andere kanalen hebben titels op basis van genre. Zo is er altijd iets te zien dat je leuk vindt.

Zender Nummer Pakket Bijzonderheden
 • Film1 Premiere 245 Film1 ITV HD245
  Pakket: Film1
  ITV HD 245
 • Film1 Action 246 Film1 ITV HD246
  Pakket: Film1
  ITV HD 246
 • Film1 Family 247 Film1 ITV HD247
  Pakket: Film1
  ITV HD 247
 • Film1 Drama 248 Film1 ITV HD248
  Pakket: Film1
  ITV HD 248

Laat alle zenders zien


Andere pakketten met films of series

Film1 is een echt filmpakket. Kijk je liever series of zoek je toch iets anders? Andere klanten kozen ook voor:

Videoland

Videoland

De leukste films en series uit Hollywood en Holland.

Pluspakket

Pluspakket

Heel veel extra tv-zenders en on demand de leukste films en series.Veelgestelde vragen over Film1

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen én antwoorden over Film1.

Hoe lang loopt het abonnement op Film1?

Dat bepaal je helemaal zelf. Na maand 1 van je abonnement op Film1 kun je het dagelijks opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Hoe werkt de betaling van Film1?

Als je Film1 aanzet dan betaal je dit via de factuur van Interactieve TV. Je hebt dus geen creditcard nodig. Na 1 maand is het pakket dagelijks opzegbaar. Het pakket wordt vooraf gefactureerd. Zeg je op? Dan betalen wij het verschil van die maand terug op de volgende factuur. Zo betaal je nooit teveel.

Ik heb Film1 besteld, hoe kan ik nu kijken?

Had je tijdens je bestelling nog geen Interactieve TV van Telfort? Wacht dan tot alle materialen binnen zijn en je pakket is geïnstalleerd. Na installatie gaat Film1 automatisch aan en kun je kijken.

Had je tijdens je bestelling al wel Interactieve TV van Telfort? Geef ons even wat tijd om de zenders van Film1 toe te voegen aan je tv-gids. Meestal vind je ze na 15 minuten terug. Scroll iets naar boven op deze pagina om de kanaalnummers te bekijken. Veel kijkplezier!

Wat kan ik allemaal kijken bij Film1?

Film1 voegt extra filmzenders toe aan je tv-gids. Dagelijks worden hier nieuwe films op uitgezonden. Ook krijg je toegang tot een grote verzameling van on demand films. Weten wat je nu on demand kunt kijken? Ga hier naar het overzicht.

.