Alles-in-1 + Film1

 • Interactieve TV met ruim 60 tv-zenders en 4 extra filmkanalen
 • Gratis telefoonaansluiting
 • Supersnel en stabiel internet

Bekijk Alles-in-1 met Film1 Naar alle pakketten


Film1

Met het Film1 pakket zie je de nieuwste films, direct als ze uit de bioscoop komen. Voor filmliefhebbers is dit dus het beste pakket. Je krijgt 4 extra filmkanalen in je tv-gids met dagelijkse filmvertoningen in verschillende genres. En kijk je liever in bad of in de tuin? Dan kan ook. Met de app van Interactieve TV kijk je in en om je huis naar de Film1-kanalen op je smartphone en tablet.
Altijd de nieuwste films

Met Film1 haal je 4 kanalen bomvol met nieuwste films in huis.

Online kijken via de app

Kijk en in om je huis de nieuwste films via de app van Interactieve TV.

Maandelijks opzegbaar

Film1 zet je maandelijks aan of uit. Je zit dus nergens aan vast.


Film1 bestellen

Het Film1 pakket kost 15,50 per maand en is op meerdere manieren aan te zetten:

Film1 bestellen

Bestel Alles-in-1 + Film1

Nog geen Interactieve TV van Telfort? Bestel dan nu je pakket inclusief Film1.

Mijn Telfort

Aanzetten in Mijn Telfort

Zet Film1 eenvoudig aan in Mijn Telfort. Log in, klik op 'Naar extra's wijzigen' en voeg Film1 toe aan je pakket.

Zenderpakket aanzetten met je afstandsbediening

Aanzetten via afstandsbediening

Gebruik je afstandsbediening om Film1 aan te zetten via het menu van Interactieve TV.

Film1's grootste en beste films als eerste op je scherm

Film1 heeft films die nét uit de bioscoop zijn. Je bent dus zeker van de grootste en beste titels zonder dat je een duur bioscoopticket hoeft te kopen. Films downloaden hoeft niet meer en wachten op reclames is ook voorbij. Hier een greep uit de nieuwste films die deze maand in première gaan:

©2017 20th Century Fox

Alien: Covenant

Ontdek de oorsprong van het buitenaardse kwaad in Ridley Scotts tweede prequel op zijn beruchte scifi-horrorfilm Alien. In hun zoektocht naar een paradijselijke planeet, komt een ruimtecrew terecht in een huiveringwekkende nachtmerrie.

Vanaf 24 maart bij Film1

©2016 Paradiso Entertainment

Alone in Berlin

Emma Thompson en Brendan Gleeson schitteren in deze boekverfilming als een Duits echtpaar dat zich in het Berlijn van 1940 vredig maar intensief verzet tegen de nazi's. Helaas krijgt een officier van de Gestapo in de gaten waar ze mee bezig zijn.

Vanaf 18 maart bij Film1

©2017 20th Century Fox

The Boss Baby

Maak kennis met een baby die pas écht de baas in huis is! In deze animatiefilm krijgt de fantasierijke Tim een broertje dat zich helemaal niet gedraagt als een normale baby maar een pak draagt en kan praten. Wat is deze ‘zakenbaby’ precies van plan?  

Vanaf 31 maart bij Film1

©2017 Universal Pictures International

Despicable Me 3

De voormalige superschurk Gru is terug met zijn Minions en… zijn tweelingbroer Dru! Het derde deel uit deze succesvolle reeks animatiefilms scoorde nog beter dan zijn voorgangers en werd in Nederland zelfs de best bezochte bioscoopfilm van het jaar.

Vanaf 10 maart bij Film1

©2016 PremiereTV

A Family Man

In dit drama speelt Gerard Butler een succesvolle headhunter die over lijken gaat. Maar wanneer zijn zoon ernstig ziek wordt, moet hij keuzes gaan maken is zijn leven. Is zijn vlugge bestaan wel echt zo belangrijk als hij altijd gedacht heeft?

Vanaf 25 maart bij Film1

©2016 The Searchers

Gold

Dit avontuurlijke drama met een onherkenbare Matthew McConaughey is haast mooi om waar te zijn. Toch vertelt Gold het waargebeurde verhaal van een mislukte zakenman die een goudader ontdekt in de jungle van Indonesië. Zijn successtory loopt echter uit op een schandaal.

Vanaf 11 maart bij Film1

©2017 Universal Pictures International

The Mummy

Tom Cruise opent een nieuwe wereld van goden en monsters in deze reboot rondom het klassieke filmmonster The Mummy. Wanneer een prinses uit het oude Egypte wakker wordt in haar graftombe, is ze vastberaden om met haar duistere krachten over de wereld heersen.

Vanaf 17 maart bij Film1

©2017 20th Century Fox

Snatched

De grofgebekte comédienne Amy Schumer krijgt een overbezorgde filmmoeder in de vorm van actrice Goldie Hawn. De twee dames gaan op een exotische vakantie en komen nietsvermoedend terecht in een wild en waanzinnig jungle-avontuur.

Vanaf 30 maart bij Film1

Films kijken op je smartphone of tabletFilm1 kijken via de app van Interactieve TVKijk je ook graag films op je smartphone of tablet? De zenders van Film1 zijn ook te zien in de app van Interactieve TV. Zorg wel dat je op je eigen WiFi thuis verbonden bent.

Film1 zenders

Film1 zenderoverzicht

Film1 bevat 4 extra zenders in je tv-gids. Op het première-kanaal zie je de nieuwste en grootste films. De andere kanalen hebben titels op basis van genre. Zo is er altijd iets te zien dat je leuk vindt.

Zender Nummer Pakket Bijzonderheden
 • Film1 Premiere 245 Film1 ITV HD250
  Pakket: Film1
  ITV HD 250
 • Film1 Action 246 Film1 ITV HD251
  Pakket: Film1
  ITV HD 251
 • Film1 Family 247 Film1 ITV HD252
  Pakket: Film1
  ITV HD 252
 • Film1 Drama 248 Film1 ITV HD253
  Pakket: Film1
  ITV HD 253

Laat alle zenders zien


Andere pakketten met films of series

Film1 is een echt filmpakket. Kijk je liever series of zoek je toch iets anders? Andere klanten kozen ook voor:

Videoland

Videoland

De leukste films en series uit Hollywood en Holland.

Pluspakket

Pluspakket

Heel veel extra tv-zenders en on demand de leukste films en series.Veelgestelde vragen over Film1

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen én antwoorden over Film1.

 • Hoe lang loopt het abonnement op Film1?

  Dat bepaal je helemaal zelf. Na maand 1 van je abonnement op Film1 kun je het dagelijks opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.
 • Hoe werkt de betaling van Film1?

  Als je Film1 aanzet dan betaal je dit via de factuur van Interactieve TV. Je hebt dus geen creditcard nodig. Na 1 maand is het pakket dagelijks opzegbaar. Het pakket wordt vooraf gefactureerd. Zeg je op? Dan betalen wij het verschil van die maand terug op de volgende factuur. Zo betaal je nooit teveel.
 • Ik heb Film1 besteld, hoe kan ik nu kijken?

  Had je tijdens je bestelling nog geen Interactieve TV van Telfort? Wacht dan tot alle materialen binnen zijn en je pakket is geïnstalleerd. Na installatie gaat Film1 automatisch aan en kun je kijken.

  Had je tijdens je bestelling al wel Interactieve TV van Telfort? Geef ons even wat tijd om de zenders van Film1 toe te voegen aan je tv-gids. Meestal vind je ze na 15 minuten terug. Scroll iets naar boven op deze pagina om de kanaalnummers te bekijken. Veel kijkplezier!

 • Wat kan ik allemaal kijken bij Film1?

  Film1 voegt extra filmzenders toe aan je tv-gids. Dagelijks worden hier nieuwe films op uitgezonden. Ook krijg je toegang tot een grote verzameling van on demand films. Weten wat je nu on demand kunt kijken? Ga hier naar het overzicht.

.