Film1. De beste films. Als eerste op je scherm

Kijk met Film1 de beste films zonder reclame


Benieuwd naar de films die je in augustus bij Film1 kunt kijken? Neem dan een kijkje op deze pagina en scroll naar onder.


Film1

Elke dag de beste films

15,50 p/mnd

 • 5 reclamevrije filmkanalen vol blockbusters
 • Film1 is beschikbaar op je tv, pc, laptop, tablet of smartphone
 • Keuze uit meer dan 400 films en series
 • Een groot aanbod aan familie- en kinderfilms
 • MegaWeekend: Elk weekend de beste blockbusters en nieuwste films

Bestel Telfort Thuis met Film1


Bestel Film1 met je afstandsbediening

Mijn Pakketten app

Met de Mijn Pakketten app kun je eenvoudig een zenderpakket aan- en uitzetten met je afstandbediening. Zo zit je nergens aan vast en kun je het rustig een maandje uitproberen. Zet nu dus zelf eenvoudig Film1 aan en probeer het uit.


Nu en binnenkort op Film1

Meneer Pluizenbol

Meneer Pluizenbol

Vanaf 5 augustus

The man from UNCLE

The Man from UNCLE

Vanaf 12 augustus

The Purge election year

The Purge: Election Year

Vanaf 25 augustus

Bad Neighbours 2

Bad Neighbours 2

Vanaf 26 augustus


 • Meneer Pluizenbol
  Kevin Spacey kruipt in de huid van... een kat! In deze komische kinderfilm verandert een succesvolle zakenman in de aaibare Meneer Pluizenbol. Hopelijk kan hij op deze merkwaardige manier eens leren hoe hij een betere vader voor zijn gezin kan zijn. Met de stemmen van Barry Atsma en Nicolette van Dam.
 • The Man from U.N.C.L.E
  Kun je nog stijlvoller zijn dan James Bond? CIA-agent Napoleon Solo bewijst van wel! Tijdens de swingende sixties gaat hij een verbond aan met zijn Russische rivaal om een mysterieuze organisatie te stoppen. Een komische spionagefilm van Guy 'Snatched' Ritchie, gebaseerd op de legendarische tv-serie.
 • The Purge: Election Year
  In dit derde deel van populaire en bloederige franchise kent Amerika nog altijd één nacht per jaar waarin alle misdaden zijn toegestaan. Tijdens een nieuwe Purge Night moet beveiliger Leo Barnes een presidentskandidate beschermen tegen het barbaarse ritueel dat zij juist wil afschaffen.
 • Bad Neighbours 2

  Bonje met buren in het kwadraat! Juist wanneer Seth Rogen en Rose Byrne hun huis willen verkopen, komt er een nieuwe studentenvereniging naast hen wonen. En wat is er nog erger dan een troep luidruchtige macho's? De bende losgeslagen meiden in deze sequel die nog grappiger is dan het origineel.

Film1 zenderoverzicht

Een abonnement op Film1 biedt je toegang tot 5 verschillende thematische televisiekanalen; Film1 Premiere, Film1 Action, Film1 Family, Film1 Drama en Film1 Sundance.


Film1

Film1 Première

Film1 Première biedt je elke dag het nieuwste en het beste dat er op filmgebied te krijgen is, met wekelijks de laatste premières. Dit kanaal vol Hollywoodblockbusters houdt je uren zoet.

Film1

Film1 Action

Film1 Action toont 24 uur per dag stevige actie, zenuwslopende thrillers, wonderbaarlijke fantasy, opzienbarende Science Fiction en ijzingwekkende horrorfilms.

Capture The Flag

Film1 Family

Het familiekanaal van Film1 biedt kijkplezier voor jong en oud. Geniet samen met je kinderen van de leukste films en series op Film1 Family.


Film1

Film1 Drama

Op Film1 Drama worden ‘s werelds beste verhalen verteld. Kijk hier speciaal geselecteerde films en series uit heel de wereld.

The Principal

Film1 Sundance

Voor geweldige concertregistraties, onafhankelijke films, boeiende documentaires en ijzersterke series stem je af op Film1 Sundance. Een veelzijdig kanaal voor iedereen die net even iets anders wil.

 • 245 Film1 Première
 • 246 Film1 Action
 • 247 Film1 Family
 • 248 Film1 Drama
 • 249 Film1 Sundance

Het volledige zenderoverzicht

Kijk hier de hoogtepunten van Film1


Alles-in-1 van Telfort met Film1

Alles-in-1 met Film1