Internet en TV + Film1

 • De 40 meest bekeken zenders en 4 extra filmkanalen
 • Live tv pauzeren, Begin Gemist en Terugkijken
 • Supersnel en stabiel internet

Bekijk Internet en TV met Film1 Naar alle pakketten


Film1 kijk je bij Telfort

Met het Film1 pakket zie je de nieuwste films, direct als ze uit de bioscoop komen. Voor filmliefhebbers is dit dus het beste zenderpakket om toe te voegen aan je Internet en TV pakket. Je krijgt 4 extra filmkanalen in je tv-gids met dagelijkse filmvertoningen in verschillende genres. En kijk je liever in bad of in de tuin? Dan kan ook. Met de app van Interactieve TV kijk je in en om je huis naar de Film1-kanalen op je smartphone en tablet.
Altijd de nieuwste films

Met Film1 haal je 4 kanalen bomvol met de nieuwste films in huis. Of je nu zin hebt in een spannende thriller, of een familiefilm wilt kijken met de kinderen; alles is mogelijk.

Online kijken via de app

Ooit wel eens een film gekeken in de tuin of in bad? Met de app van Interactieve TV kan dit gewoon. Overal in en om het huis geniet jij van de nieuwste films.

Maandelijks opzegbaar

Je raakt niet snel uitgekeken met Film1. Elke maand zijn er nieuwe films. Vind je het toch mooi geweest? Geen zorgen, je zet Film1 maandelijks aan of uit. Je zit nergens aan vast.


Film1 bestellen

Het Film1 pakket kost 14,99 per maand en is op meerdere manieren aan te zetten:

Bestel Internet en TV + Film1

Nog geen Interactieve TV van Telfort? Bestel dan nu je Internet en TV pakket inclusief Film1.

Mijn Telfort

Aanzetten in Mijn Telfort

Zet Film1 eenvoudig aan in Mijn Telfort. Log in, klik op 'Naar extra's wijzigen' en voeg Film1 toe aan je pakket.

Zenderpakket aanzetten met je afstandsbediening

Aanzetten via afstandsbediening

Gebruik je afstandsbediening om Film1 aan te zetten via het menu van Interactieve TV.

Film1's grootste en beste films als eerste op je scherm

Film1 heeft films die nét uit de bioscoop zijn. Je bent dus zeker van de grootste en beste titels zonder dat je een duur bioscoopticket hoeft te kopen. Films downloaden hoeft niet meer en wachten op reclames is ook voorbij. Hier een greep uit de nieuwste films die deze maand in première gaan:

The Greatest Showman

Sprankelende musical met Hugh Jackman over het ontstaan van de showbusiness, geïnspireerd door de ambitie en fantasie van circusdirecteur en zakenman P.T. Barnum.

Vanaf 3 november bij Film1

Fredinand (OV + NL)

Vrolijke animatiefilm over een goedhartige stier die wordt aangezien voor een gevaarlijk beest, waarna hij wordt weggehaald bij zijn familie. Vastberaden om terug te keren, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur.

Vanaf 4 november bij Film1

The Post

Meesterlijk drama van Steven Spielberg met Meryl Streep en Tom Hanks als de uitgever en de hoofdredacteur van The Washington Post, die begin jaren zeventig hun carrières op het spel zetten met de onthulling van geheime overheidsdocumenten.

Vanaf 24 november bij Film1

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Oscarwinnend misdaaddrama met Frances McDormand als een moeder die de plaatselijke politie via drie reclameborden onder druk zet om de moordzaak van haar dochter op te lossen.

Vanaf 10 november bij Film1

The Commuter

Misdaadthriller met Liam Neeson als een zakenman die tijdens zijn dagelijkse treinrit naar huis betrokken raakt bij een crimineel complot.

Vanaf 9 november bij Film1

Phantom Thread

In dit fraai aangeklede portret van Paul Thomas Anderson schittert Daniel Day-Lewis als een gerenommeerd couturier wiens zorgvuldig op maat gemaakte leven overhoop wordt gegooid door de komst van een eigenzinnige nieuw muze.

Vanaf 4 november bij Film1

Early Man (OV + NL)

De makers van Wallace & Gromit en Shaun het Schaap brengen een hilarische klei-animatiefilm over een dappere holbewoner uit het stenen tijdperk die zijn thuis probeert te redden.

Vanaf 17 november bij Film1

The Florida Project

Een indringend drama over de zesjarige Moonee en haar 22-jarige moeder Halley, die in een motel wonen in de schaduw van Disney World Florida. Terwijl Halley haar best doet om Moonee zo goed mogelijk op te voeden, wil ze als twintiger ook lol beleven.

Vanaf 11 november bij Film1

Films kijken op je smartphone of tabletFilm1 kijken via de app van Interactieve TVKijk je ook graag films op je smartphone of tablet? Dan zit je goed. De zenders van Film1 zijn namelijk ook te zien in de app van Interactieve TV. Zo kijk je de grootste kaskrakers in je bed, op je balkon, of desnoods op de wc. Plezier gegarandeerd! Zorg wel dat je op je eigen WiFi thuis verbonden bent.

Film1 zenders

Film1 zenderoverzicht

Film1 bevat 4 extra zenders in je tv-gids. Op het première-kanaal zie je de nieuwste en grootste films. De andere kanalen hebben titels op basis van genre. Zo is er altijd iets te zien dat je leuk vindt.

Zender Nummer Pakket Bijzonderheden
 • Film1 Premiere 245 Film1 ITV HD250
  Pakket: Film1
  ITV HD 250
 • Film1 Action 246 Film1 ITV HD251
  Pakket: Film1
  ITV HD 251
 • Film1 Family 247 Film1 ITV HD252
  Pakket: Film1
  ITV HD 252
 • Film1 Drama 248 Film1 ITV HD253
  Pakket: Film1
  ITV HD 253

Laat alle zenders zien


Andere pakketten met films of series

Film1 is een echt filmpakket. Kijk je liever series of zoek je toch iets anders? Andere klanten kozen ook voor:

Videoland

Videoland

De leukste films en series uit Hollywood en Holland.

Pluspakket

Pluspakket

Heel veel extra tv-zenders en on demand de leukste films en series.Veelgestelde vragen over Film1

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen én antwoorden over Film1.

Hoe lang loopt het abonnement op Film1?

Dat bepaal je helemaal zelf. Na maand 1 van je abonnement op Film1 kun je het dagelijks opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Hoe werkt de betaling van Film1?

Als je Film1 aanzet dan betaal je dit via de factuur van Interactieve TV. Je hebt dus geen creditcard nodig. Na 1 maand is het pakket dagelijks opzegbaar. Het pakket wordt vooraf gefactureerd. Zeg je op? Dan betalen wij het verschil van die maand terug op de volgende factuur. Zo betaal je nooit teveel.

Ik heb Film1 besteld, hoe kan ik nu kijken?

Had je tijdens je bestelling nog geen Interactieve TV van Telfort? Wacht dan tot alle materialen binnen zijn en je pakket is geïnstalleerd. Na installatie gaat Film1 automatisch aan en kun je kijken.

Had je tijdens je bestelling al wel Interactieve TV van Telfort? Geef ons even wat tijd om de zenders van Film1 toe te voegen aan je tv-gids. Meestal vind je ze na 15 minuten terug. Scroll iets naar boven op deze pagina om de kanaalnummers te bekijken. Veel kijkplezier!

Wat kan ik allemaal kijken bij Film1?

Film1 voegt extra filmzenders toe aan je tv-gids. Dagelijks worden hier nieuwe films op uitgezonden. Ook krijg je toegang tot een grote verzameling van on demand films. Weten wat je nu on demand kunt kijken? Ga hier naar het overzicht.

.