Film1. De beste films. Als eerste op je scherm

Kijk met Film1 de beste films zonder reclame


Benieuwd naar de films die je in juli bij Film1 kunt kijken? Neem dan een kijkje op deze pagina en scroll naar onder.


Film1

Elke dag de beste films

15,50 p/mnd

 • 5 reclamevrije filmkanalen vol blockbusters
 • Film1 is beschikbaar op je tv, pc, laptop, tablet of smartphone
 • Keuze uit meer dan 400 films en series
 • Een groot aanbod aan familie- en kinderfilms
 • MegaWeekend: Elk weekend de beste blockbusters en nieuwste films

Bestel Telfort Thuis met Film1


Bestel Film1 met je afstandsbediening

Mijn Pakketten app

Met de Mijn Pakketten app kun je eenvoudig een zenderpakket aan- en uitzetten met je afstandbediening. Zo zit je nergens aan vast en kun je het rustig een maandje uitproberen. Zet nu dus zelf eenvoudig Film1 aan en probeer het uit.


Nu en binnenkort op Film1

The Girl on the Train

The Girl on the Train

Vanaf 1 juli

Get Hard

Get Hard

Vanaf 15 juli

Absolutely Fabulous: The Movie

Absolutely Fabulous

Vanaf 21 juli

Mees Kees langs de lijn

Mees Kees langs de lijn

Vanaf 22 juli


 • The Girl on the Train
  Wat heeft zij gezien? In deze raadselachtige thriller speelt Emily Blunt een pas gescheiden vrouw. Ze krijgt het angstige vermoeden dat ze wat te maken heeft met iets afschuwelijks dat ze vanuit de trein zag gebeuren. Gebaseerd op de internationale bestseller 'Het meisje in de trein'.
 • Get Hard
  In deze hilarische komedie speelt Will Ferrell een miljonair die totaal niet is voorbereid op de celstraf die hem te wachten staat. Hij eist een stoomcursus gevangeniswezen van Kevin Hart, zonder te weten dat deze leermeester helemaal geen stoere ex-crimineel is maar een brave huisvader.
 • Absolutely Fabulous: The Movie
  Met stijl en klasse maken de verwaande Edina en Patsy uit de Britse tv-serie hun speelfilmdebuut in deze uitzinnige komedie boordevol sterren uit film, muziek en mode. Een incident tijdens een überhip fashionfeestje doet de dames zonder een rooie cent vluchten naar de Franse Rivièra.
 • Mees Kees langs de lijn
  De vrolijke meester Kees uit de bekende kinderboeken is terug in zijn vierde speelfilm en dit keer coacht hij zijn klas voor een schoolvoetbaltoernooi. Mees Kees gaat de uitdaging aan maar moet helaas het stokje overgeven aan de strenge directrice Dreus, gespeeld door Sanne Wallis de Vries.

Film1 zenderoverzicht

Een abonnement op Film1 biedt je toegang tot 5 verschillende thematische televisiekanalen; Film1 Premiere, Film1 Action, Film1 Family, Film1 Drama en Film1 Sundance.


Film1

Film1 Première

Film1 Première biedt je elke dag het nieuwste en het beste dat er op filmgebied te krijgen is, met wekelijks de laatste premières. Dit kanaal vol Hollywoodblockbusters houdt je uren zoet.

Film1

Film1 Action

Film1 Action toont 24 uur per dag stevige actie, zenuwslopende thrillers, wonderbaarlijke fantasy, opzienbarende Science Fiction en ijzingwekkende horrorfilms.

Capture The Flag

Film1 Family

Het familiekanaal van Film1 biedt kijkplezier voor jong en oud. Geniet samen met je kinderen van de leukste films en series op Film1 Family.


Film1

Film1 Drama

Op Film1 Drama worden ‘s werelds beste verhalen verteld. Kijk hier speciaal geselecteerde films en series uit heel de wereld.

The Principal

Film1 Sundance

Voor geweldige concertregistraties, onafhankelijke films, boeiende documentaires en ijzersterke series stem je af op Film1 Sundance. Een veelzijdig kanaal voor iedereen die net even iets anders wil.

 • 245 Film1 Première
 • 246 Film1 Action
 • 247 Film1 Family
 • 248 Film1 Drama
 • 249 Film1 Sundance

Het volledige zenderoverzicht

Kijk hier de hoogtepunten van Film1


Alles-in-1 van Telfort met Film1

Alles-in-1 met Film1