Internet en TV + Film1

 • De 40 meest bekeken zenders en 4 extra filmkanalen
 • Live tv pauzeren, Begin Gemist en Terugkijken
 • Supersnel en stabiel internet

Bekijk Internet en TV met Film1 Naar alle pakketten


Film1

Met het Film1 pakket zie je de nieuwste films, direct als ze uit de bioscoop komen. Voor filmliefhebbers is dit dus het beste pakket. Je krijgt 4 extra filmkanalen in je tv-gids met dagelijkse filmvertoningen in verschillende genres. En kijk je liever in bad of in de tuin? Dan kan ook. Met de app van Interactieve TV kijk je in en om je huis naar de Film1-kanalen op je smartphone en tablet.
Altijd de nieuwste films

Met Film1 haal je 4 kanalen bomvol met nieuwste films in huis.

Online kijken via de app

Kijk en in om je huis de nieuwste films via de app van Interactieve TV.

Maandelijks opzegbaar

Film1 zet je maandelijks aan of uit. Je zit dus nergens aan vast.


Film1 bestellen

Het Film1 pakket kost 14,99 per maand en is op meerdere manieren aan te zetten:

Film1 bij Telfort

Bestel Internet en TV + Film1

Nog geen Interactieve TV van Telfort? Bestel dan nu je pakket inclusief Film1.

Mijn Telfort

Aanzetten in Mijn Telfort

Zet Film1 eenvoudig aan in Mijn Telfort. Log in, klik op 'Naar extra's wijzigen' en voeg Film1 toe aan je pakket.

Zenderpakket aanzetten met je afstandsbediening

Aanzetten via afstandsbediening

Gebruik je afstandsbediening om Film1 aan te zetten via het menu van Interactieve TV.

Film1's grootste en beste films als eerste op je scherm

Film1 heeft films die nét uit de bioscoop zijn. Je bent dus zeker van de grootste en beste titels zonder dat je een duur bioscoopticket hoeft te kopen. Films downloaden hoeft niet meer en wachten op reclames is ook voorbij. Hier een greep uit de nieuwste films die deze maand in première gaan:

Borg/McEnroe

Borg/McEnroe

Shia LaBoeuf, zelf ook niet vies van een schandaaltje, is gemaakt om de opvliegende tennisser John McEnroe te spelen. In 1980 neemt deze excentriekeling het op tegen de überkalme Zweed Björn Borg. De hele wereld kijkt mee tijdens de spannende wedstrijd.

Vanaf 20 juli bij Film1

Daddy's Home 2

Daddy's Home 2

Papa's Mark Wahlberg en Will Ferrell mogen inmiddels de beste maatjes zijn. Maar daar hebben opa's John Lithgow en vooral de onaardige Mel Gibson helaas helemaal geen boodschap aan. Het is aan!

Vanaf 7 juli bij Film1

Gifted

Gifted

Chris 'Captain America' Evans is een heel ander soort held in dit ontroerende drama. Hij speelt Frank, die zijn hoogbegaafde nichtje Mary een normale jeugd probeert te geven. Totdat zijn moeder ontdekt wat het intelligente meisje allemaal kan.

Vanaf 15 juli bij Film1

Thank You For Your Service

Thank You For Your Service

Eenmaal thuis begint de strijd pas echt voor Adam (Miles Teller) en twee collega-militairen. Ze willen het normale leven weer oppakken maar worden geconfronteerd met oorlogstrauma's.

Vanaf 21 juli bij Film1

Kingsman: The Golden Circle

Kingsman: The Golden Circle

Het ene moment ben je spion in een gerespecteerde spionnenorganisatie, het volgende moment blaast het hoofdkwartier op en ben je alleen over. Eggsy moet aan de bak in dit vervolg op de actiehit met Taron Egerton en Colin Firth.

Vanaf 28 juli bij Film1

The Snowman

The Snowman

De eerste sneeuw van het jaar betekent normaal gesproken dolle pret. Niet voor Michael Fassbender. Hij moet een ijskoud spel spelen wanneer een nooit gepakte seriemoordenaar weer actief lijkt te zijn in deze thriller naar het boek van meesterauteur Jo Nesbo.

Vanaf 27 juli bij Film1

Tulipani

Tulipani

Sprookjesachtige tragikomedie van Mike van Diem (De Surprise) over een Zeeuwse boer. Na de watersnoodramp in 1953 vertrekt hij naar Italië. Hij wordt daar een levende legende, om vervolgens spoorloos te verdwijnen.

Vanaf 14 juli bij Film1

Una Mujer Fantastica

Una Mujer Fantastica

Dit krachtige en onbevreesde drama over de transseksuele Marina won de Oscar voor Beste Buitenlandse Film. Wanneer Marina's oudere vriend overlijdt, moet ze keihard vechten om door zijn familie te worden erkend.

Vanaf 8 juli bij Film1

Films kijken op je smartphone of tabletFilm1 kijken via de app van Interactieve TVKijk je ook graag films op je smartphone of tablet? De zenders van Film1 zijn ook te zien in de app van Interactieve TV. Zorg wel dat je op je eigen WiFi thuis verbonden bent.

Film1 zenders

Film1 zenderoverzicht

Film1 bevat 4 extra zenders in je tv-gids. Op het première-kanaal zie je de nieuwste en grootste films. De andere kanalen hebben titels op basis van genre. Zo is er altijd iets te zien dat je leuk vindt.

Zender Nummer Pakket Bijzonderheden
 • Film1 Premiere 245 Film1 ITV HD250
  Pakket: Film1
  ITV HD 250
 • Film1 Action 246 Film1 ITV HD251
  Pakket: Film1
  ITV HD 251
 • Film1 Family 247 Film1 ITV HD252
  Pakket: Film1
  ITV HD 252
 • Film1 Drama 248 Film1 ITV HD253
  Pakket: Film1
  ITV HD 253

Laat alle zenders zien


Andere pakketten met films of series

Film1 is een echt filmpakket. Kijk je liever series of zoek je toch iets anders? Andere klanten kozen ook voor:

Videoland

Videoland

De leukste films en series uit Hollywood en Holland.

Pluspakket

Pluspakket

Heel veel extra tv-zenders en on demand de leukste films en series.Veelgestelde vragen over Film1

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen én antwoorden over Film1.

Hoe lang loopt het abonnement op Film1?

Dat bepaal je helemaal zelf. Na maand 1 van je abonnement op Film1 kun je het dagelijks opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Hoe werkt de betaling van Film1?

Als je Film1 aanzet dan betaal je dit via de factuur van Interactieve TV. Je hebt dus geen creditcard nodig. Na 1 maand is het pakket dagelijks opzegbaar. Het pakket wordt vooraf gefactureerd. Zeg je op? Dan betalen wij het verschil van die maand terug op de volgende factuur. Zo betaal je nooit teveel.

Ik heb Film1 besteld, hoe kan ik nu kijken?

Had je tijdens je bestelling nog geen Interactieve TV van Telfort? Wacht dan tot alle materialen binnen zijn en je pakket is geïnstalleerd. Na installatie gaat Film1 automatisch aan en kun je kijken.

Had je tijdens je bestelling al wel Interactieve TV van Telfort? Geef ons even wat tijd om de zenders van Film1 toe te voegen aan je tv-gids. Meestal vind je ze na 15 minuten terug. Scroll iets naar boven op deze pagina om de kanaalnummers te bekijken. Veel kijkplezier!

Wat kan ik allemaal kijken bij Film1?

Film1 voegt extra filmzenders toe aan je tv-gids. Dagelijks worden hier nieuwe films op uitgezonden. Ook krijg je toegang tot een grote verzameling van on demand films. Weten wat je nu on demand kunt kijken? Ga hier naar het overzicht.

.