Internet en TV + Film1

 • De 40 meest bekeken zenders en 4 extra filmkanalen
 • Live tv pauzeren, Begin Gemist en Terugkijken
 • Supersnel en stabiel internet

Bekijk Internet en TV met Film1 Naar alle pakketten


Film1

Met het Film1 pakket zie je de nieuwste films, direct als ze uit de bioscoop komen. Voor filmliefhebbers is dit dus het beste pakket. Je krijgt 4 extra filmkanalen in je tv-gids met dagelijkse filmvertoningen in verschillende genres. En kijk je liever in bad of in de tuin? Dan kan ook. Met de app van Interactieve TV kijk je in en om je huis naar de Film1-kanalen op je smartphone en tablet.
Altijd de nieuwste films

Met Film1 haal je 4 kanalen bomvol met nieuwste films in huis.

Online kijken via de app

Kijk en in om je huis de nieuwste films via de app van Interactieve TV.

Maandelijks opzegbaar

Film1 zet je maandelijks aan of uit. Je zit dus nergens aan vast.


Film1 bestellen

Het Film1 pakket kost 15,50 per maand en is op meerdere manieren aan te zetten:

Film1 bij Telfort

Bestel Internet en TV + Film1

Nog geen Interactieve TV van Telfort? Bestel dan nu je pakket inclusief Film1.

Mijn Telfort

Aanzetten in Mijn Telfort

Zet Film1 eenvoudig aan in Mijn Telfort. Log in, klik op 'Naar extra's wijzigen' en voeg Film1 toe aan je pakket.

Zenderpakket aanzetten met je afstandsbediening

Aanzetten via afstandsbediening

Gebruik je afstandsbediening om Film1 aan te zetten via het menu van Interactieve TV.

Film1's grootste en beste films als eerste op je scherm

Film1 heeft films die nét uit de bioscoop zijn. Je bent dus zeker van de grootste en beste titels zonder dat je een duur bioscoopticket hoeft te kopen. Films downloaden hoeft niet meer en wachten op reclames is ook voorbij. Hier een greep uit de nieuwste films die deze maand in première gaan:

©2017 20th Century Fox

War for the Planet of the Apes

In dit spectaculaire derde deel uit de nieuwe sciencefiction-trilogie moet de intelligente chimpansee Caear zijn apenvolk beschermen tegen een meedogenloze kolonel (Woody Harrelson). Caesar worstelt met zijn duistere instinct en zint op wraak. Voor vrijheid, voor familie, voor de planeet.

Vanaf 11 mei bij Film1

©2017 Universal Pictures Entertainment

Girls Trip

Queen Latifah, Jada Pinkett Smith, Regina Hall en Tiffany Haddish bouwen een feestje dat je niet wilt missen! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen en geflirt en gaan de jeugdvriendinnen helemaal los.

Vanaf 26 mei bij Film1

©2017 Universal Pictures Entertainment

American Made

Een onbesuisde Tom Cruise speelt de CIA, het Witte Huis én drugsbaron Pablo Escobar tegen elkaar uit in deze komische actiefilm over een van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis, waarbij een piloot door de overheid wordt ingezet om cocaïne te smokkelen.  

Vanaf 19 mei bij Film1

©2017 Sony Pictures Entertainment

Rough Night

Scarlett Johansson en haar vier besties spreken tien jaar na hun studietijd af voor een vrijgezellenfeestje. Oude tijden herleven en ze laten zich helemaal gaan. Maar wanneer een stripper per ongeluk het leven laat, is de feeststemming in deze uitzinnige komedie ver te zoeken.

Vanaf 12 mei bij Film1

©2017 Belga Films

Bigfoot Junior

In deze avontuurlijke animatiefilm ontdekt de jonge Adam dat hij de zoon is van niemand minder dan Bigfoot. Hij vindt vaderlief diep in het bos maar leidt zo nietsvermoedend het nare bedrijf HairCo naar hem toe, dat wil experimenteren met het DNA van Bigfoot.

Vanaf 26 mei bij Film1

©2017 Universal Pictures Entertainment

Mother!

In dit beklemmende kostuumdrama van Sofia Coppola zorgt een gewonde Noordelijke soldaat (Colin Farrell) op een Confederate meisjesschool voor flink wat seksuele spanning en rivaliteit onder de vrouwen (Nicole Kidman, Kirsten Dunst en Elle Fanning).

Vanaf 13 mei bij Film1

©2017 Paramount Pictures

The Beguiled

Tijdens de Tweede Wereldoorlog mag Catrin Cole (Gemma Arterton) aan de slag als copywriter voor propagandafilms. Terwijl in Londen de bommen rondom haar neerkomen, ontdekt ze dat er achter de camera evenveel drama, humor en passie te vinden is als ervoor.

Vanaf 25 mei bij Film1

©2017 Entertainment One Benelux

Tulip Fever

Alicia Vikander schittert als de beeldschone bruid van een meedogenloze tulpenhandelaar die verliefd wordt op de jonge schilder die haar portret maakt. Gedreven door passie verzinnen de twee een list om samen te kunnen zijn in het 17e-eeuwse Amsterdam.

Vanaf 20 mei bij Film1

Films kijken op je smartphone of tabletFilm1 kijken via de app van Interactieve TVKijk je ook graag films op je smartphone of tablet? De zenders van Film1 zijn ook te zien in de app van Interactieve TV. Zorg wel dat je op je eigen WiFi thuis verbonden bent.

Film1 zenders

Film1 zenderoverzicht

Film1 bevat 4 extra zenders in je tv-gids. Op het première-kanaal zie je de nieuwste en grootste films. De andere kanalen hebben titels op basis van genre. Zo is er altijd iets te zien dat je leuk vindt.

Zender Nummer Pakket Bijzonderheden
 • Film1 Premiere 245 Film1 ITV HD250
  Pakket: Film1
  ITV HD 250
 • Film1 Action 246 Film1 ITV HD251
  Pakket: Film1
  ITV HD 251
 • Film1 Family 247 Film1 ITV HD252
  Pakket: Film1
  ITV HD 252
 • Film1 Drama 248 Film1 ITV HD253
  Pakket: Film1
  ITV HD 253

Laat alle zenders zien


Andere pakketten met films of series

Film1 is een echt filmpakket. Kijk je liever series of zoek je toch iets anders? Andere klanten kozen ook voor:

Videoland

Videoland

De leukste films en series uit Hollywood en Holland.

Pluspakket

Pluspakket

Heel veel extra tv-zenders en on demand de leukste films en series.Veelgestelde vragen over Film1

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen én antwoorden over Film1.

 • Hoe lang loopt het abonnement op Film1?

  Dat bepaal je helemaal zelf. Na maand 1 van je abonnement op Film1 kun je het dagelijks opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.
 • Hoe werkt de betaling van Film1?

  Als je Film1 aanzet dan betaal je dit via de factuur van Interactieve TV. Je hebt dus geen creditcard nodig. Na 1 maand is het pakket dagelijks opzegbaar. Het pakket wordt vooraf gefactureerd. Zeg je op? Dan betalen wij het verschil van die maand terug op de volgende factuur. Zo betaal je nooit teveel.
 • Ik heb Film1 besteld, hoe kan ik nu kijken?

  Had je tijdens je bestelling nog geen Interactieve TV van Telfort? Wacht dan tot alle materialen binnen zijn en je pakket is geïnstalleerd. Na installatie gaat Film1 automatisch aan en kun je kijken.

  Had je tijdens je bestelling al wel Interactieve TV van Telfort? Geef ons even wat tijd om de zenders van Film1 toe te voegen aan je tv-gids. Meestal vind je ze na 15 minuten terug. Scroll iets naar boven op deze pagina om de kanaalnummers te bekijken. Veel kijkplezier!

 • Wat kan ik allemaal kijken bij Film1?

  Film1 voegt extra filmzenders toe aan je tv-gids. Dagelijks worden hier nieuwe films op uitgezonden. Ook krijg je toegang tot een grote verzameling van on demand films. Weten wat je nu on demand kunt kijken? Ga hier naar het overzicht.

.