Alles-in-1 + Film1

Film1 nu 1e 3 mnd 5,-/mnd

 • Interactieve TV met ruim 60 tv-zenders en 4 extra filmkanalen
 • Gratis telefoonaansluiting
 • Supersnel en stabiel internet

Bekijk Alles-in-1 met Film1 Naar alle pakketten


Film1

Met het Film1 pakket zie je de nieuwste films, direct als ze uit de bioscoop komen. Voor filmliefhebbers is dit dus het beste pakket. Je krijgt 4 extra filmkanalen in je tv-gids met dagelijkse filmvertoningen in verschillende genres. En kijk je liever in bad of in de tuin? Dan kan ook. Met de app van Interactieve TV kijk je in en om je huis naar de Film1-kanalen op je smartphone en tablet.
Actie: 5,-/mnd

Voor maar 5,- per maand krijg je 4 kanalen bomvol nieuwste films. Na 3 maanden wordt dit 15,50 per maand.

Online kijken via de app

Kijk en in om je huis de nieuwste films via de app van Interactieve TV.

Maandelijks opzegbaar

Film1 zet je maandelijks aan of uit. Je zit dus nergens aan vast.


Film1 bestellen

Het Film1 pakket kost 15,50 per maand. Tijdelijk betaal je nu de eerste 3 maanden slechts 5,- per maand.

Film1 bestellen

Bestel Alles-in-1 + Film1

Nog geen Interactieve TV van Telfort? Bestel dan nu je pakket inclusief Film1.

Mijn Telfort

Aanzetten in Mijn Telfort

Zet Film1 eenvoudig aan in Mijn Telfort. Log in, klik op 'Naar extra's wijzigen' en voeg Film1 toe aan je pakket.

Zenderpakket aanzetten met je afstandsbediening

Aanzetten via afstandsbediening

Gebruik je afstandsbediening om Film1 aan te zetten via het menu van Interactieve TV.

Film1's grootste en beste films als eerste op je scherm

Film1 heeft films die nét uit de bioscoop zijn. Je bent dus zeker van de grootste en beste titels zonder dat je een duur bioscoopticket hoeft te kopen. Films downloaden hoeft niet meer en wachten op reclames is ook voorbij. Deze films gaan in november in première en mag je niet missen:

Film1 - Assassin's Creed ©2016 20th Century Fox

Assassin's Creed

Het is tijd om geschiedenis te schrijven. In deze verfilming van de populaire gamereeks kruipt Michael Fassbender in de huid van zijn voorvader uit de 15e eeuw: een lid van een mysterieus en geheim genootschap die met zijn ongelofelijke vaardigheden strijdt tegen de krachtige Tempeliers.

Film1 - Lion ©2016 Entertainment One Benelux

Lion

Dit voor 6 Oscars genomineerde drama vertelt het waargebeurde verhaal van een verloren geraakt leven dat werd teruggevonden. 25 jaar nadat hij werd geadopteerd door een Australisch echtpaar, probeert een Indiase jongeman zijn familie terug te vinden. Zijn enige hulpmiddel is Google Earth.

Film1 - Brimstone ©2017 Paradiso Entertainment

Brimstone

Regisseur Martin Koolhoven (Oorlogswinter) verwezenlijkt zijn droom met deze duistere westernthriller met Guy Pearce als een weerzinwekkende dominee die het voorzien heeft op de jonge moeder Dakota Fanning. Ze slaat echter met grote kracht terug: het is tijd voor vergelding.

Film1 - Manchester by the Sea ©2016 Universal Pictures International

Manchester by the Sea

Wanneer zijn oudere broer overlijdt, keert Lee terug naar zijn arbeidersfamilie ten noorden van Boston. Hier krijgt hij onverwachts de voogdij over zijn neef. Lee kan echter niet met deze tiener en zijn eigen rouw omgaan. Casey Affleck won de Oscar voor Beste Acteur voor dit indringende drama.

Film1 - Office Christmas Party ©2016 Entertainment One Benelux

Office Christmas Party

Ho ho holy shit! De schrijvers van The Hangover komen met een uitzinnige komedie over het meest doorgedraaide, epische kerstfeest dat zich ooit op een kantoor heeft afgespeeld. Feest mee met Jennifer Aniston, Jason Bateman, Olivia Munn, Kate McKinnon en T.J. Miller!

Film1 - Toni Erdmann ©2016 September Films

Toni Erdmann

Deze bitterzoete tragikomedie was dé verrassing op het filmfestival van Cannes. Het perfect ingerichte maar vreugdeloze leven van zakenvrouw Ines komt op z'n kop te staan wanneer haar hinderlijke vader zich begint uit te geven voor een merkwaardige figuur: Toni Erdmann.

Film1 - Hell or High Water ©2016 The Searchers

Hell or High Water

Chris Pine, Ben Foster en Jeff Bridges schitteren in dit misdaaddrama over 2 Texaanse broers die een wanhopige reeks bankovervallen plegen om hun schuld te kunnen betalen. Alles loopt soepel tot een ervaren Texas ranger zich in de zaak vastbijt. Genomineerd voor 4 Oscars.

Film1 - Why Him? ©2016 20th Century Fox

Why Him?

Wie zou James Franco als schoonzoon willen hebben? Nou, Bryan Cranston in ieder geval niet! Hij ziet de door Franco gespeelde excentrieke tech-miljonair liever gaan dan komen. Helemaal als blijkt dat er trouwplannen in de lucht hangen. Uit alle jongens die ze kon kiezen, waarom hem?!?

Films kijken op je smartphone of tablet

Film1 kijken via de app van Interactieve TV

Kijk je ook graag films op je smartphone of tablet? De zenders van Film1 zijn ook te zien in de app van Interactieve TV. Zorg wel dat je op je eigen WiFi thuis verbonden bent.Film1 zenders

Film1 zenderoverzicht

Film1 bevat 4 extra zenders in je tv-gids. Op het première-kanaal zie je de nieuwste en grootste films. De andere kanalen hebben titels op basis van genre. Zo is er altijd iets te zien dat je leuk vindt.

Zender Nummer Pakket
 • Film1 Premiere 245 Film1 ITV HD250
  Pakket: Film1
  ITV HD 250
 • Film1 Action 246 Film1 ITV HD251
  Pakket: Film1
  ITV HD 251
 • Film1 Family 247 Film1 ITV HD252
  Pakket: Film1
  ITV HD 252
 • Film1 Drama 248 Film1 ITV HD253
  Pakket: Film1
  ITV HD 253

Andere pakketten met films of series

Film1 is een echt filmpakket. Kijk je liever series of zoek je toch iets anders? Andere klanten kozen ook voor:

Videoland

Videoland

De leukste films en series uit Hollywood en Holland.

Pluspakket

Pluspakket

Heel veel extra tv-zenders en on demand de leukste films en series.Veelgestelde vragen over Film1

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen én antwoorden over Film1.

 • Hoe lang loopt het abonnement op Film1?

  Dat bepaal je helemaal zelf. Na maand 1 van je abonnement op Film1 kun je het dagelijks opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.
 • Hoe werkt de betaling van Film1?

  Als je Film1 aanzet dan betaal je dit via de factuur van Interactieve TV. Je hebt dus geen creditcard nodig. Na 1 maand is het pakket dagelijks opzegbaar. Het pakket wordt vooraf gefactureerd. Zeg je op? Dan betalen wij het verschil van die maand terug op de volgende factuur. Zo betaal je nooit teveel.
 • Ik heb Film1 besteld, hoe kan ik nu kijken?

  Had je tijdens je bestelling nog geen Interactieve TV van Telfort? Wacht dan tot alle materialen binnen zijn en je pakket is geïnstalleerd. Na installatie gaat Film1 automatisch aan en kun je kijken.

  Had je tijdens je bestelling al wel Interactieve TV van Telfort? Geef ons even wat tijd om de zenders van Film1 toe te voegen aan je tv-gids. Meestal vind je ze na 15 minuten terug. Scroll iets naar boven op deze pagina om de kanaalnummers te bekijken. Veel kijkplezier!

 • Wat kan ik allemaal kijken bij Film1?

  Film1 voegt extra filmzenders toe aan je tv-gids. Dagelijks worden hier nieuwe films op uitgezonden. Ook krijg je toegang tot een grote verzameling van on demand films. Weten wat je nu on demand kunt kijken? Ga hier naar het overzicht.

.