HBO stopt per 1 januari 2017 in Nederland

HBO

HBO


HBO


HBO heeft aangekondigd per 1 januari 2017 te willen gaan stoppen met uitzenden in Nederland. Daarom is HBO vanaf nu niet meer te bestellen.

Meer informatieNu te zien bij HBO

Ballers

Ballers
Hotel Transylvania

Hotel Transylvania
Looking: The Movie

Looking: The Movie

Ray Donovan

Ray Donovan
The Night Of

The Night Of

Vice Principals

Vice Principals
HBO Kanalen

HBO is het premièrekanaal. Hier zie je iedere dag de grootste films en premières van de nieuwste series. Op HBO 2 vind je voornamelijk programma’s met de nadruk op drama, intrige en romantiek. Liefhebbers van actie, spanning en passie stemmen af op HBO 3.


HBO

Met HBO kijk je naar 3 zenders waarop de nieuwste series, de grootste films en prijswinnende documentaires te zien zijn. Daarnaast heb je kosteloos toegang tot HBO GO en HBO On Demand. Daarmee kijk je onbeperkt waar en wanneer je wilt via je tv, tablet, laptop en mobiel naar HBO programma’s. Met een abonnement op HBO hoef je vanaf nu niet meer te wachten tot je favoriete serie hier op tv te zien is: HBO-series zijn gelijk met Amerika in Nederland te zien, met ondertiteling en zonder reclame.

HBO GO

HBO GO is een streaming dienst waarmee je overal, altijd en onbeperkt online toegang hebt tot de HBO videotheek, met de beste series, films, specials en meer. In de trein, in de tuin, op de camping: met HBO GO kan je binnen Nederland overal naar HBO kijken via je pc, laptop, tablet en smartphone.

HBO GO staat tot 1 januari 2017 24 uur per dag, zeven dagen per week tot je beschikking. Per abonnement kun je HBO GO gebruiken op 3 apparaten en je kunt op 2 apparaten tegelijkertijd kijken. Dit kan elke combinatie zijn van smartphones, tablets en computers.

HBO OD

Met HBO On Demand heb je zonder extra kosten toegang tot een rijke videotheek met de beste films en series in de allerbeste kwaliteit: 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Dit is allemaal te vinden in de videotheek van Interactieve TV.

©2016 HBO All rights reserved