Bekijk de leukste films met het Pluspakket

Pluspakket Films - September

Als onderdeel van het Pluspakket kun je naast honderden uren aan populaire tv-series ook een selectie van tientallen films zonder extra kosten bekijken. Ga met je afstandsbediening naar: Menu >> On Demand >> Pluspakket On Demand. Selecteer de film die je wilt bekijken en geniet van de film. De volgende films zijn per september aan het aanbod toegevoegd:


The Accountant

The Accountant

Op het eerste gezicht lijkt hij een saaie autistische accountant, maar wiskundig genie Christian Wolff is een stuk minder onschuldig dan hij lijkt. Wolff vervalst de boekhouding voor gevaarlijke criminelen en verschillende malafide organisaties. Omdat het Ministerie van Financiën hem op het spoor is, neemt hij noodgedwongen een gewone baan aan. Maar ook hier blijkt de boekhouding geen zuivere koffie.

 

Boyhood

Boyhood

Het verhaal van de dromerige Mason die van onschuldig jochie opgroeit naar volwassen man. Dit bijzondere fictie project nam 12 jaar in beslag en daarom zien we Mason letterlijk voor onze ogen opgroeien. Ook worden zijn gescheiden ouders gevolgd in de keuzes die ze maken en wordt het nog maar eens duidelijk hoe onderlinge banden over de jaren veranderen.

In the Heart of the Sea

In the Heart of the Sea

De walvisvaarder Essex verlaat in 1819 de veilige haven van Nantucket, om te gaan jagen op potvissen in de zuidelijke Grote Oceaan. Maar al gauw draaien de rollen om en valt het schip ten prooi aan een op wraak beluste potvis. De Essex zinkt midden op zee en de bemanning kan geen kant op. Hoe ver gaan de schipbreukelingen om te overleven?Midnight special

Midnight Special

De 8-jarige Alton beschikt over mysterieuze krachten en kan daarom niet thuis blijven. Zijn vader Roy slaat met hem op de vlucht om uit handen te blijven van de overheid én religieuze extremisten. Ondertussen probeert Roy erachter te komen waar die krachten toch voor dienen, want al snel zijn ze verwikkeld in een zaak van nationaal belang.


Hunger Games

The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Nadat Katniss definitief de Hunger Games heeft beëindigd, is ze nergens meer veilig. Peeta is gevangen genomen door Het Capitool en Katniss zet alles op alles op haar geliefde te redden. Inmiddels zwichten ook de districten niet langer voor de onderdrukking van president Snow. Door haar ongekende moed groeit Katniss uit tot het symbool van deze revolutie; zij is de ‘Mockingjay’.

Pluspakket: Nu 2 mnd gratis

Voeg hier het Pluspakket toe aan je huidige pakket.


Voeg het Pluspakket toe

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan eerst het Alles-in-1 pakket en voeg vervolgens het Pluspakket toe.

Bestel Alles-in-1 pakket