Bekijk de leukste films met het Pluspakket

Pluspakket Films - Juli

Als onderdeel van het Pluspakket kun je naast honderden uren aan populaire tv-series ook een selectie van tientallen films zonder extra kosten bekijken. Ga met je afstandsbediening naar: Menu >> Videotheek >> Pluspakket on Demand. Selecteer de film die je wilt bekijken en geniet van de film. De volgende films zijn per juli aan het aanbod toegevoegd:


Miss you already

Miss You Already

Milly en Jess waren op de basisschool al de beste vriendinnen. Nu ze volwassen zijn verschillen hun levens meer, maar zijn de twee nog altijd onafscheidelijk. Milly heeft een goede baan en woont in een prachtig huis met haar man en twee kinderen. Jess woont samen met haar vriend op een woonboot in een Londense gracht. Alles lijkt perfect, maar hun vriendschap komt op het spel te staan wanneer Jess heel graag een kindje wilt en Milly ontdekt dat ze borstkanker heeft..

 

Prins3

Prins

Ayoub is verliefd op Laura, maar zij ziet hem niet staan. In zijn pogingen om Laura te veroveren komt hij Kalpa tegen, de grootste gangster uit de buurt. Onder Kapla’s invloed valt Ayoubs leven uit elkaar; zijn vrienden vermijden hem en ook zijn familie wil hem niet meer zien. Om zijn problemen op te lossen moet Ayoub volwassen keuzes maken. Gaat hij voor macht of de liefde?

The Grey

The Grey

Na een klus in Alaska vliegt een groep arbeiders richting huis, maar heel ver komen ze niet. Het vliegtuig crasht midden in het territorium van een roedel nietsontziende wolven. De groep moet overleven in de kou en het gevecht aangaan met wilde dieren. Lukt het ze om niet ten prooi te vallen aan deze hongerige wolven?The Next Three Days

The Next Three Days

Het leven lijkt perfect voor John Brenan. Totdat zijn vrouw Lara opgepakt wordt voor een gruwelijke moord die ze niet heeft gepleegd. Als haar onschuld na drie jaar nog steeds niet bewezen is, rest John slechts één uitweg: haar zelf uitbreken. Hij bedenkt een gedetailleerd vluchtplan en stort zich in een gevaarlijke en onbekende wereld. Uiteindelijk alles op het spel zettend voor de liefde van zijn leven. 


Wiplala

Wiplala

De zevenjarige Johannes Blom doet de ontdekking van zijn leven als hij achter de pot pindakaas in de keukenkast een klein mannetje vindt dat Wiplala heet. Wiplala kan tinkelen, dat is een soort toveren. Wanneer hij de familie Blom per ongeluk net zo klein tinkelt als hijzelf, is dat het begin van een heel groot avontuur. Zullen ze ooit weer normaal worden?

Pluspakket: Nu 2 mnd gratis

Voeg hier het Pluspakket toe aan je huidige pakket.


Voeg het Pluspakket toe

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan eerst het Alles-in-1 pakket en voeg vervolgens het Pluspakket toe.

Bestel Alles-in-1 pakket