Bekijk de leukste films met het Pluspakket

Pluspakket Films - Februari

Als onderdeel van het Pluspakket kun je naast honderden uren aan populaire tv-series ook een selectie van tientallen films zonder extra kosten bekijken. Ga met je afstandsbediening naar: Menu >> Videotheek >> Pluspakket on Demand. Selecteer de film die je wilt bekijken en geniet van de film. De volgende films zijn per februari aan het aanbod toegevoegd:


12 Years a Slave

12 Years a Slave

De Amerikaanse burgeroorlog is gestreden en de Afro-Amerikaanse Solomon Northup woont als vrij man in New York. Als getalenteerd violist en familieman heeft hij het goed voor elkaar. Maar zijn leven neemt een verschrikkelijke wending als hij wordt ontvoerd en verkocht. Als slaaf heeft hij maar één doel: zijn leven terugkrijgen. Maar hoe doe je dat als niemand gelooft dat je een vrij man bent?

Divergent

Divergent

In een futuristisch Chicago is de stad onderverdeeld in vijf groeperingen gebaseerd op deugden: geleerdheid, onverschrokkenheid, oprechtheid, zelfopoffering en vriendelijkheid. Bij welke groepering je hoort, hangt af van een test. Als Beatrice Prior de test ondergaat, krijgt ze een totaal onverwachte uitslag en staat ze voor een moeilijke keuze. Maar dat is niet het enige waar ze zich zorgen over moet maken.

Prisoners

Prisoners

Als het dochtertje van Keller Dover samen met haar vriendinnetje wordt ontvoerd, belandt hij in een nachtmerrie. Dover wacht het politieonderzoek niet verder af en neemt het heft in eigen hand. Maar hoe ver is een wanhopige vader bereid te gaan om zijn dochter te redden?Schone Handen

Schone Handen
Sylvia geniet van een luxe leven samen met haar man Eddie en hun twee kinderen. Haar droom spat uiteen als de politie opeens een inval doet. Wat blijkt: Eddie staat aan het hoofd van een bloeiende drugshandel. Wanneer alles lijkt fout te lopen, besluit Sylvia ervandoor te gaan met de kinderen. Maar niemand verlaat zomaar Eddie’s familie.


Sleeping With Other People

Sleeping With Other People
Na elkaar jaren niet gezien te hebben, komen de sympathieke rokkenjager Jake en serievreemdganger Lainey elkaar tegen bij een praatgroep voor seksverslaafden. Ze hebben allebei veel mislukte romances achter de rug, dus een platonische vriendschap is precies wat ze nodig hebben. Althans, dat denken ze.

The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games: Catching Fire

Het is al jaren geleden dat de man ooit bekend als Tarzan de jungle van Afrika achter zich liet voor een nieuw leven als John Clayton, Lord Greystoke, met zijn geliefde vrouw, Jane aan zijn zijde. Nu is hij uitgenodigd om terug te komen naar de Congo als een handelsafgezant van het parlement. Hij is zich er echter niet van bewust dat hij als pion fungeert binnen een gevaarlijk spel vol hebzucht en wraak onder leiding van de Belgische kapitein Leon Rom. Maar diegenen achter dit moorddadige plot hebben geen idee wat ze te wachten staat.

Pluspakket: Nu 2 mnd gratis

Voeg hier het Pluspakket toe aan je huidige pakket.


Voeg het Pluspakket toe

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan eerst het Alles-in-1 pakket en voeg vervolgens het Pluspakket toe.

Bestel Alles-in-1 pakket