Bekijk de leukste films met het Pluspakket

Pluspakket Films - Mei

Als onderdeel van het Pluspakket kun je naast honderden uren aan populaire tv-series ook een selectie van tientallen films zonder extra kosten bekijken. Ga met je afstandsbediening naar: Menu >> Videotheek >> Pluspakket on Demand. Selecteer de film die je wilt bekijken en geniet van de film. De volgende films zijn per mei aan het aanbod toegevoegd:


The Expendables 2

The Expendables 2

De mannen zijn terug en deze keer is het persoonlijk. The Expandebles worden naar Azië gestuurd. Maar wat een simpele klus had moeten zijn, blijkt al snel een nachtmerrie. De missie loopt vreselijk uit de hand en één van hen wordt omgebracht. De actiehelden zweren wraak en hebben heel wat in petto voor hun tegenstander.

 

Mr. Nobody

Wat doe je als je tussen je ouders moet kiezen, welk leven kies je? Als enige sterveling in een wereld waar iedereen eeuwig leeft vraagt de 117-jarige Nemo Nobody zich af of hij wel het juiste leven heeft geleid. Heeft hij de juiste vrouw liefgehad? Wat is hij misgelopen? Volg Nemo in al zijn verschillende levens, of ze nu droom of werkelijkheid zijn.

The hurt locker

The Hurt Locker

Tijdens de oorlog in Irak krijgt sergeant James de leiding over een elite ‘bombsquad’. En alsof hun taak al niet gevaarlijk genoeg is, sleept hij zijn team roekeloos mee in een dodelijk kat-en-muisspel met de vijand. Aan de dood lijkt deze eenling geen boodschap te hebben. En terwijl de mannen hun losgeslagen leider onder controle proberen te houden, explodeert de stad in chaos..Killing them softly

Killing Them Softly


Jack Cogan (Brad Pitt) is een ijskoude handhaver en als de regels van de maffia worden verbroken, komt hij in actie. Wanneer er een pokerspel beschermt door de maffia is overvallen, wordt Cogan ingevlogen om orde op zaken te stellen. Vakkundig en met de efficiëntie van een meedogenloze zakenman opereert hij met betrouwbare precisie.


What to Expect When You’re Expecting

Vijf totaal verschillende en toch verbonden koppels beleven wat het is om een baby te verwachten.  Zo staat het leven van fitness goeroe Jules op z’n kop, wordt baby-gek Wendy eindelijk zelf moeder en adopteert fotograaf Holly een kindje. Allemaal worden ze geconfronteerd met de universele waarheid; het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt.

50/50


Wanneer Adam wordt gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van kanker, overleeft de relatie met zijn vriendin dit niet. Met hulp van zijn beste vriend  Kyle, zijn moeder en therapeute besluit Adam te beginnen aan chemotherapie en te vechten voor zijn leven. Ondertussen leert de pas 27-jarige schrijver wat écht belangrijk is in zijn in leven.

Pluspakket: Nu 2 mnd gratis

Voeg hier het Pluspakket toe aan je huidige pakket.


Voeg het Pluspakket toe

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan eerst het Alles-in-1 pakket en voeg vervolgens het Pluspakket toe.

Bestel Alles-in-1 pakket