Bekijk de leukste films met het Pluspakket

Pluspakket Films - Augustus

Als onderdeel van het Pluspakket kun je naast honderden uren aan populaire tv-series ook een selectie van tientallen films zonder extra kosten bekijken. Ga met je afstandsbediening naar: Menu >> On Demand >> Pluspakket On Demand. Selecteer de film die je wilt bekijken en geniet van de film. De volgende films zijn per augustus aan het aanbod toegevoegd:


SuicideSquad

Suicide Squad

Wanneer Midway City wordt bedreigt door een vijand van mythische proporties, schakelt de overheid een geheim team in; zes onbetrouwbare criminelen. Kunnen deze ‘anti-helden’ de wereld redden van de Apocalyps?

 

Prins3

How to be Single

New York barst van de eenzame zielen en Alice, Robin, Tracy en Meg zijn niet anders. Volg ze in hun zoektocht naar de perfecte match. Maar wat is een perfecte match? Dat blijkt nog niet zo simpel… Maar met Rebel Wilson en Alison Brie is daten nog nooit zo leuk geweest!

War Dogs

War Dogs

Stel je voor: je bent begin twintig en sleept een contract van 300 miljoen dollar binnen van de Amerikaanse overheid om bondgenoten in het Midden-Oosten te bewapenen. Het overkomt de vrienden David Packouz en Efraim Diveroli die noodgedwongen zelf hun handelswaar in oorlogsgebied moeten afleveren. Ongelofelijk? Zeker. En toch is het echt gebeurd…Mr Holmes

Mr. Holmes

Sussex, 1947. Sherlock Holmes is inmiddels 93 jaar oud, gepensioneerd en zijn ooit zo’n magnifieke brein is niet meer wat het geweest is. Toch blijft een oude, onopgeloste zaak door zijn hoofd spoken. Geïnspireerd door het zoontje van zijn huishoudster gaat hij op onderzoek uit, vijftig jaar na dato. Zie de wereldberoemde Sherlock zoals je hem nog niet eerder hebt gezien in Mr. Holmes.


Black Mass

Black Mass

Black Mass vertelt het waargebeurde verhaal van de notoire Iers-Amerikaanse gangster Whitey Bulger. Als de FBI hem vraagt informant te worden, lijkt een afwijzing voor de hand liggend. Maar laat het gerust aan Bulger over om zijn nieuwe positie optimaal uit te buiten en de grootste crimineel van Boston te worden…

Pluspakket: Nu 2 mnd gratis

Voeg hier het Pluspakket toe aan je huidige pakket.


Voeg het Pluspakket toe

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan eerst het Alles-in-1 pakket en voeg vervolgens het Pluspakket toe.

Bestel Alles-in-1 pakket