Bekijk de leukste films met het Pluspakket

Pluspakket Films - Maart

Als onderdeel van het Pluspakket kun je naast honderden uren aan populaire tv-series ook een selectie van tientallen films zonder extra kosten bekijken. Ga met je afstandsbediening naar: Menu >> Videotheek >> Pluspakket on Demand. Selecteer de film die je wilt bekijken en geniet van de film. De volgende films zijn per maart aan het aanbod toegevoegd:


A Most Violent Year

A Most Violent Year

New York City, 1981. De criminaliteitscijfers zijn zelden zo hoog geweest. In deze turbulente tijd en stad volgen we Abel Morales. Deze immigrant wil alles halen uit de onbegrensde mogelijkheden die Amerika te bieden heeft. Voor zijn familie en zijn eigen bedrijf. Maar tegen welke prijs? 

 

Kill Your Darlings

Kill Your Darlings

Volg de bekende poëet Allen Ginsberg tijdens zijn jonge jaren aan Columbia University. Hier ontmoet hij Jack Kerouac, William Burroughs en Lucien Carr: andere grote namen van de Beat Generation. Maar wat hun samenbrengt zijn niet hun creaties, maar moord.

Non Stop

Non-Stop

Air Marshal Bill Marks haat het om te vliegen en zijn dag wordt er dan ook niet beter op als het vliegtuig wordt gekaapt. Door iemand die dreigende sms’jes naar hem stuurt. Als Marks er niet voor zorgt dat er op tijd 150 miljoen dollar overgemaakt wordt, vermoordt de kaper iedere twintig minuten een passagier.Taken 2

Taken 2

De vakantie van de gepensioneerde CIA-agent Bryan Mills loopt anders dan gepland. In dit vervolg op Taken wordt niet zijn dochter Kim ontvoerd, maar zijn Bryan en zijn vrouw Lenore het slachtoffer. Want zoals Bryan alles op alles zette om zijn dochter te redden, zet nu de vader van één van haar ontvoerders alles op alles om de dood van zijn door Bryan vermoorde zoon te wreken.


The Ides of March

The Ides of March

De idealistische Stephen Meyers werkt mee aan de campagne van gouverneur Mike Morris. Morris is erop gebrand de democratische presidentskandidaat te worden en Meyers helpt hem maar al te graag. Dit moet een andere, schone campagne worden. Dat is alleen makkelijker gezegd dan gedaan.

The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street

Seks, drugs en heel veel geld, Jordan Belfort heeft het allemaal. Gebaseerd op de autobiografie van deze flamboyante effecthandelaar, volgen we zijn opkomst en ondergang.

Pluspakket: Nu 2 mnd gratis

Voeg hier het Pluspakket toe aan je huidige pakket.


Voeg het Pluspakket toe

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan eerst het Alles-in-1 pakket en voeg vervolgens het Pluspakket toe.

Bestel Alles-in-1 pakket