Bekijk de leukste films met het Pluspakket

Pluspakket Films - April

Als onderdeel van het Pluspakket kun je naast honderden uren aan populaire tv-series ook een selectie van tientallen films zonder extra kosten bekijken. Ga met je afstandsbediening naar: Menu >> Videotheek >> Pluspakket on Demand. Selecteer de film die je wilt bekijken en geniet van de film. De volgende films zijn per april aan het aanbod toegevoegd:


Lucy

Lucy

Studente Lucy komt per ongeluk terecht in een duistere deal en wordt gedwongen drugs te smokkelen. Wanneer de zak die ze in haar buik draagt lekt, evolueert Lucy’s brein. Ze ontwikkelt op mysterieuze wijze bovenmenselijke krachten. Plotseling is Lucy niet meer zo hulpeloos.

 

Buried

Buried

Paul Conway is vrachtwagenchauffeur in Irak. Na een aanslag van een groep terroristen wordt Paul weer gelukkig wakker. Hij is alleen wel levend begraven. Met alleen een mobiele telefoon en een aansteker vecht Paul voor zijn leven. Lukt het hem om op tijd uit deze claustrofobische val te ontsnappen?    

Twilight

The Twilight Saga 1 – 5

Het lijkt een onmogelijke en liefde, maar toch kiezen Bella en vampier Edward voor elkaar. Hun relatie wordt constant getest door innerlijke verleidingen, maar ook de buitenwereld zit niet op dit stel te wachten. Is hun liefde sterk genoeg?Source Code

Source Code

Met een schok wordt soldaat Colter wakker in een trein naar Chicago, in het lichaam van iemand anders. Hij maakt deel uit van een programma van de overheid, en moet de dader van de aanstaande bomaanslag vinden. Colter heeft alleen slechts acht minuten voordat de bom afgaat.


The Company You Keep

Al decennia lang staat hij op de lijst van meest gezochte mensen van de FBI wegens een gewapende bankoverval. Voormalig activist Jim Grant leidt al dertig jaar een ondergedoken bestaan. Maar nu een journalist zijn ware identiteit heeft ontdekt, slaat hij op de vlucht en zal hij zich moeten verzoenen met zijn veelbewogen verleden.

The Tree of Life

Tijdens zijn jeugd in de jaren zestig lacht het leven hem toe. Maar wanneer hij in aanraking komt met ziekte, lijden en de dood, raakt jack al snel zijn onschuld kwijt. De wereld blijkt, zoals zijn vader al waarschuwde, geen prettige plek. Kan Jack als verdwaalde ziel zijn weg vinden in de moderne wereld?

Pluspakket: Nu 2 mnd gratis

Voeg hier het Pluspakket toe aan je huidige pakket.


Voeg het Pluspakket toe

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan eerst het Alles-in-1 pakket en voeg vervolgens het Pluspakket toe.

Bestel Alles-in-1 pakket