Bekijk de leukste series met het Pluspakket

Pluspakket Series - Februari

Als onderdeel van het Pluspakket kun je naast een selectie films ook honderden uren aan populaire tv-series zonder extra kosten bekijken. Ga met je afstandsbediening naar: Menu >> Videotheek >> Pluspakket of Menu >> Videotheek >> Series >> ABC Studios. Selecteer de serie die je wilt bekijken en geniet van de serie. De volgende series kun je in februari bekijken:


Agent Carter

Agent Carter

Seizoen 1 en 2

Het is 1946 en Peggy heeft het zwaar nu de mannen weer terug naar huis keren. Tijdens de oorlog heeft ze als geheim agent gewerkt voor de SSR (Strategic Scientific Reserve). Nu de mannen terug zijn en weer op hun oude plek zitten, mag Peggy slechts aan de slag als administratief medewerkster. Ze mist het veldwerk en verlangt er naar om terug te keren naar haar baan als geheim agent. Ook in haar privéleven ondergaat ze grote veranderingen nu haar grote liefde – Steve Rogers (Captain America) – omgekomen is bij een vliegtuigongeluk tijdens de Tweede Wereldoorlog.

American Crime

American Crime

Seizoen 1

Wat zou jij doen als een geliefde het slachtoffer werd van een gewelddadig misdrijf? Dat is de vraag die Barb en Russ Stokie zichzelf noodgedwongen moeten stellen wanneer hun uit de oorlog teruggekeerde zoon Matt vermoord wordt en zijn vrouw bruut wordt verkracht, in elkaar geslagen en voor dood achtergelaten na een bloederige huisoverval. Gaandeweg het onderzoek naar de aanslag blijkt echter dat de twee misschien toch niet zo onschuldig zijn als ze lijken... Dit duistere en raciaal beladen drama wordt meeslepend verteld vanuit het oogpunt van de slachtoffers, de daders en hun families.

Grey's Anatomy

Grey's Anatomy

Seizoen 12

In het twaalfde seizoen bevinden de artsen van het Grey Sloan Memorial ziekenhuis zich in een wereld van seksuele politiek. Bailey worstelt met wat het betekent om een vrouw te zijn die de leiding heeft over het ziekenhuis en haar eigen man. Maggie wordt geconfronteerd met de uitdagingen die komen kijken bij het daten van een jongere man en Amelia worstelt met haar eigen problemen. In het midden van een brute aanval vindt Meredith comfort en liefde op een onverwachte plek, Callie en Arizona komen in een strijd voor hun leven terecht en de spanningen lopen hoog op wanneer Amelia en Meredith oog in oog komen te staan met de arts de verantwoordelijk is voor Derek’s dood.


Cougar Town

Cougar Town

Seizoen 1 t/m 6

De voor een Golden Globe genomineerde Courteney Cox (Friends) schittert in de hilarisch sexy en komische hitserie Cougar Town. Nadat ze de afgelopen zeventien jaar als echtgenote en moeder heeft doorgebracht, begeeft de onlangs gescheiden Jules (Cox) zich voorzichtig weer richting de datingmarkt, maar het is al snel meer dan ze aankan. Jules is nu in de veertig en single, en heeft te maken met echte problemen, zoals daten, opvoeding en vriendschap. Het helpt Jules ook niet dat haar twee beste vriendinnen elkaar niet kunnen luchten of zien, haar ex-man nu vaker over de vloer komt dan tijdens hun huwelijk, en dan is er ook nog die aantrekkelijke gescheiden buurman die Jules maar niet uit haar hoofd kan zetten.

The Whispers

The Whispers

Seizoen 1

Een zenuwslopend nieuw Amerikaans drama maakt deze maand zijn debuut op 13th Street, met Steven Spielberg als één van de uitvoerend producenten. Wanneer Washington getroffen wordt door een golf van moorden van kinderen op hun ouders, wordt duidelijk dat de kinderen niet alleen handelden. Maar wie was het toch die hen opdroeg om deze vreselijke misdaden te begaan? Aangezien de ‘spelletjes’ van de kinderen steeds gevaarlijker worden, is het een race tegen de klok om de mensheid te redden van de onzichtbare en indrukwekkende krachten van het kwaad. Lily Rabe van American Horror Story als FBI-jeugddeskundige Claire Bennigan en Barry Sloane van Revenge als agent van het Ministerie van Defensie, Wes Lawrence, spelen de hoofdrollen in de serie die gebaseerd is op het korte verhaal Zero Hour uit 1951 van cultschrijver Ray Bradbury.

Lost

LOST

Seizoen 1 t/m 6

Ontdek de meest sensationele televisieserie ooit gemaakt. Bekijk de hele saga van LOST, de serie die TV een nieuwe betekenis gaf. Beleef nu de non-stop spanning en mysterie van alle afleveringen, van de adembenemende openingsscène tot de spectaculaire seizoensfinale. Nadat ze zijn gestrand op een eiland vol geheimen, moeten 48 mensen zich verenigen om weer veilig thuis te komen. Ontdek de geheimen achter de oorzaak van de crash van vlucht Oceanic 815, wat de passagiers uiteindelijk dichter bij elkaar heeft gedreven en geniet van hun adembenemende avontuur waarin ze vechten om hun eigen lot te herschrijven. Ervaar een mijlpaal in de geschiedenis van entertainment met LOST!

Pluspakket: Nu 2 mnd gratis

Voeg hier het Pluspakket toe aan je huidige pakket.


Voeg het Pluspakket toe

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan eerst het Alles-in-1 pakket en voeg vervolgens het Pluspakket toe.

Bestel Alles-in-1 pakket
Baby Daddy

Seizoen 1 t/m 4

Bens wereld wordt op z’n kop gezet nadat zijn ex-vriendin een baby voor zijn deur achterlaat. Hij besluit deze baby op te voeden met de hulp van zijn moeder, zijn broer danny, zijn vriend Tucker en Riley; die stiekem verliefd is op Ben.Blackish

Seizoen 1 en 2

Andre 'Dre' Johnson heeft een geweldige baan, een beeldschone vrouw, vier kinderen en een prachtig huis in de buitenwijken. Maaris dit Afro-Amerikaanse gezin door al hun succes niet een beetje te goed geïntegreerd? Met behulp van zijn vader probeert Dre weer wat culturele identiteit terug te brengen in zijn familie. Hij wil weer terug naar zijn roots, maar dat alles met een positieve blik op de toekomst.Revenge

Revenge

Seizoen 1 t/m 4

Achter de weelderige levensstijl van de Hamptons gaan een duister en schandalig geheim en een verwrongen verhaal over passie, spanning en ultieme verlossing schuil. Alles draait om geld, schoonheid en macht voor de inwoners van de meest exclusieve gemeenschap van New York. Er is echter één vrouw die er alles aan zal doen om wraak te nemen op degenen die haar vaders leven geruïneerd hebben.Devious Maids

Seizoen 1 t/m 3

Deze komische en ontroerende serie draait om het leven van vijf Latijns-Amerikaanse dienstmeisjes die werken voor de rijke jetset van Beverly Hills. Maar deze dienstmeisjes zijn geen gewone, brave werksters. Ze zijn net zo slim, bijdehand, eigenzinnig, onuitstaanbaar en bij vlagen duivels als hun welgestelde bazen. Ze houden er naast hun dagelijkse poetswerk elk hun eigen dromen en ambities op na en deinzen er niet voor terug om die te bereiken. Dit leidt tot een hilarische botsing tussen twee werelden die normaal gescheiden zijn, maar nu door intriges en affaires met elkaar samenvloeien.

Resurrection

Resurrection

Seizoen 1 t/m 3

Jacob, een achtjarige jongen, schrikt verward wakker in een rijstveld in China. Hij heeft geen idee hoe hij daar is beland. J. Martin Bellamy (Omar Epps, onder andere bekend van House) komt erachter wie de kleine jongen is en brengt hem terug naar zijn ouders. Als agent Bellamy aan de inmiddels bejaarde ouders van Jacob vraagt of hun zoon vermist wordt, wordt hem mede gedeeld dat hun zoon Jacob in 1982 is verdronken. Dertig jaar zijn er voorbij gegaan sinds de dood van Jacob, de zoon van Henry en Lucille Langston. De terugkeer van een achtjarig jongetje die naar alle schijn hun zoon is, zorgt voor een grote schok in het hele dorp. Het simpele werk van agent Bellamy wordt steeds ingewikkelder als hij probeert te achterhalen wat er precies aan de hand is.

Code Black

Code Black

Seizoen 1

Een medisch drama dat zich afspeelt in L.A. County Hospital, het drukste en meest beruchte ziekenhuis van de Verenigde Staten. In dit ziekenhuis moet het uitzonderlijke personeel zo goed als kan omgaan met het gebroken systeem om zowel hun eigen idealen als de patiënten die ze behandelen in leven te houden.


Legend of the Seeker

Seizoen 1 t/m 3

In Legend of the Seeker ontdekt Richard zijn ware lot als hij erachter komt dat hij samen met een mysterieuze vrouw, een oude wijze tovenaar en een magisch zwaard een bijzonder sterke en magische combinatie vormt. Zij zijn als enige in staat om de duivelse leider tegen te gaan, maar als deze slechterik hierachter komt, doet hij er alles aan om het drietal tegen te werken. Lukt het hen toch om het land te bevrijden van het kwaad?