Bekijk de leukste series met het Pluspakket

Pluspakket Series - Augustus

Als onderdeel van het Pluspakket kun je naast een selectie films ook honderden uren aan populaire tv-series zonder extra kosten bekijken. Ga met je afstandsbediening naar: Menu >> On Demand >> Pluspakket of Menu >> On Demand >> Series >> ABC Studios. Selecteer de serie die je wilt bekijken en geniet van de serie. De volgende series kun je in augustus bekijken:


Blood and Oil

Blood & Oil

Seizoen 1

Billy (Chase Crawford) en Cody LeFever zijn een pasgetrouwd stel dat besluit om hun geluk te gaan beproeven in Rock Springs, North Dakota. Een streek die enorme groei doormaakt door een van de grootste olievondsten in de Amerikaanse geschiedenis. Als het koppel eindelijk hun draai heeft gevonden, wil Billy proberen een graantje mee te pikken van zijn nieuwe omgeving. Wanneer zijn pad kruist met dat van oliemagnaat Hap Briggs (Don Johnson) moeten er keuzes worden gemaakt.

Castle

Castle

Seizoen 1 t/m 8

Rick Castle is een wereldberoemde misdaadromanschrijver wiens verhalen tot leven komen wanneer een moordenaar al zijn misdaadverhalen nabootst. Castle wordt ingeschakeld om de politie van New York te helpen de moordenaar een stap voor te blijven. Hij realiseert zich dat de politie hem ook kan voorzien van massa’s ideeën voor zijn volgende boek. De relatie wordt wat ingewikkelder, maar ook veel leuker, wanneer hij moet gaan samenwerken met de aantrekkelijke rechercheur Beckett, die de  ongebruikelijke methodes van Castle niet kan waarderen.

The Catch

Seizoen 1

Alice Vaughan is de beste detective in Los Angeles en een vrouw die je niet dwars wil zitten. Wanneer haar verloofde haar miljoenen afhandig maakt, gaat Alice op een privemissie: wraak. Het maakt haar niet uit hoe ver ze moet gaan, of welke geheimen ze te weten komt, ze zal niet stoppen tot ze haar man te pakken heeft.


Grandfathered

Grandfathered

Seizoen 1

Een comedy-serie die zich afspeelt rondom het leven van Jimmy Martino, de ultieme vrijgezel. Als hij op een dag erachter komt dat hij niet alleen vader blijkt te zijn, maar ook nog eens opa, is hij genoodzaakt om zijn leven oude leven vaarwel te zeggen. 

Code Black

Code Black

Seizoen 1

Een medisch drama dat zich afspeelt in L.A. County Hospital, het drukste en meest beruchte ziekenhuis van de Verenigde Staten. In dit ziekenhuis moet het uitzonderlijke personeel zo goed als kan omgaan met het gebroken systeem om zowel hun eigen idealen als de patiënten die ze behandelen in leven te houden.

The Muppets

The Muppets

Seizoen 1

The Muppets zijn terug met een eigen documentaire-serie. Voor het eerst wordt er een kijkje gegeven in het privéleven van de Muppets. Werk, relaties, scheidingen, prestaties en teleurstellingen komen aan bod. De serie heeft in tegenstelling tot hoe we de Muppets kennen een volwassen toon en richt zich op ‘kinderen’ van alle leeftijden.

Pluspakket: Nu 2 mnd gratis

Voeg hier het Pluspakket toe aan je huidige pakket.


Voeg het Pluspakket toe

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan eerst het Alles-in-1 pakket en voeg vervolgens het Pluspakket toe.

Bestel Alles-in-1 pakket
The Fosters

Seizoen 1 t/m 4

Een drama over een multi-etnische familie met een mix van pleegkinderen en biologische kinderen die worden opgevoed door een blanke en een donkere moeder. The Fosters vertelt het verhaal van Stef en Lena Foster, die hun biologische zoon aan het opvoeden zijn samen met een aantal geadopteerde kinderen. Wanneer Lena besluit Callie in huis te nemen, een bezwaarde tiener met een gewelddadige verleden, dreigt Callie de Fosters hun wereld op z'n kop te zetten. Polo  speelt Stef Foster, een stoere maar aardige politieagente die niet echt te popelen staat op hun nu al grote familie uit te breiden, maar al snel beseft dat haar familie de beste hoop is voor Callie op een beter leven. Saum speelt Lena Foster, een onzelfzuchtig schoolhoofd die vastbesloten is om zo veel mogelijk kinderen te redden en stemt ermee in Callie in huis te nemen zonder medeweten van Stef.Once Upon A Time In Wonderland

Seizoen 1

Once Upon a Time in Wonderland gaat over de jonge Alice die afkomstig is uit het Victoriaanse Engeland. Alice vertelt verhalen over een nieuw land dat bestaat in een andere dimensie, een Wonderland. Dokters verklaren haar voor gek na het horen van de verhalen en besluiten haar te genezen met een middel dat haar alles laat vergeten. Alice stemt in met deze ‘oplossing’ maar weet diep van binnen dat dit Wonderland echt bestaat. Vlak voordat de dokters haar het middel geven weten de Knave of Hearts en de White Rabbit haar te redden en samen gaan ze het avontuur aan.Twisted

Twisted

Seizoen 1 en 2

De 16-jarige Danny Desai heeft geen makkelijke jeugd gehad. Wanneer hij, na vijf jaar van zijn leven jeugdgevangenis te hebben gezeten, terugkeert naar zijn geboorteplaats wordt het er niet makkelijker op. Meteen bestempeld als een buitenstaander probeert hij zijn draai te vinden en de band met zijn jeugdvrienden Jo en Lacey te herstellen. Switched at birth

Switched at Birth

Seizoen 1 t/m 6

Twee tienermeiden komen erachter dat ze zijn verwisseld in het ziekenhuis toen ze nog maar net geboren waren. Bay Kennish groeit op in een rijke familie met twee ouders en een broer, terwijl Daphne Vasquez, die haar gehoor heeft verloren op jonge leeftijd door een vorm van hersenvliesontsteking, door alleen haar moeder is opgevoed in een arbeidersbuurt. Ondanks de grote verschillen tussen de beide families, zullen zij moeten leren samen te leven en zich aan te passen voor hun dochters.

Scandal

Scandal

Seizoen 1 t/m 5

Iedereen heeft wel een geheim. Daarom heeft Olivia Pope haar leven gewijd aan het beschermen van het imago van de elite in Washington. Daar dwalen immers meer dan genoeg geheimen rond. En hoewel zij en haar team zeer succesvol zijn, blijkt het minder makkelijk om hun eigen leven te regisseren.

Once Upon A Time

Seizoen 1 t/m 5

Emma weet hoe ze voor zichzelf moet zorgen. Ze is een 28-jarige borgtochtgeldschieter die alleen is sinds ze werd achtergelaten als baby. Maar wanneer Henry - de zoon die ze jaren geleden heeft afgestaan – haar vindt, verandert alles. Henry is nu 10 jaar oud en heeft Emma haar hulp nodig. Hij gelooft namelijk dat Emma afkomstig is uit een alternatieve wereld waarin ze de vermiste dochter is van Sneeuwwitje en Prince Charming.


Legend of the Seeker

Seizoen 1 t/m 3


In Legend of the Seeker ontdekt Richard zijn ware lot als hij erachter komt dat hij samen met een mysterieuze vrouw, een oude wijze tovenaar en een magisch zwaard een bijzonder sterke en magische combinatie vormt. Zij zijn als enige in staat om de duivelse leider tegen te gaan, maar als deze slechterik hierachter komt, doet hij er alles aan om het drietal tegen te werken. Lukt het hen toch om het land te bevrijden van het kwaad?