Bekijk de leukste series met het Pluspakket

Pluspakket Series - September

Als onderdeel van het Pluspakket kun je naast een selectie van twintig films ook 400 uur aan populaire tv-series zonder extra kosten bekijken. Ga met je afstandsbediening naar: Menu >> Videotheek >> Pluspakket of Menu >> Videotheek >> Series >> ABC Studios. Selecteer de serie die je wilt bekijken en geniet van de serie. De volgende series kun je in september bekijken:


Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Marvels’ Agents of S.H.I.E.L.D.

Seizoen 1 en 2

Nu het bestaan van superhelden en buitenaardse wezens algemeen bekend is, worstelt de wereld met deze nieuwe realiteit. Agent Phil Coulson is terug en heeft een mysterieuze groep genaamd The Rising Tide in het vizier. Om deze onzichtbare, onbekende vijand te traceren, heeft hij een kleine, exclusieve groep Agenten samengesteld van de wereldwijd opererende instantie S.H.I.E.L.D.. De eerste klus voor dit team is het opsporen van een gewone man die buitengewone krachten heeft verkregen. Krachten die verwoestende gevolgen kunnen hebben.

Switched at Birth

Switched at birth

Seizoen 1 t/m 5

Twee tienermeiden komen erachter dat ze zijn verwisseld in het ziekenhuis toen ze nog maar net geboren waren. Bay Kennish groeit op in een rijke familie met twee ouders en een broer, terwijl Daphne Vasquez, die haar gehoor heeft verloren op jonge leeftijd door een vorm van hersenvliesontsteking, door alleen haar moeder is opgevoed in een arbeidersbuurt. Ondanks de grote verschillen tussen de beide families, zullen zij moeten leren samen te leven en zich aan te passen voor hun dochters.

Castle

Castle

Seizoen 1 t/m 7

Laat je meevoeren met de succesvolle hitserie, boordevol prikkelende humor en een getalenteerde cast. Rick Castle is een wereldberoemde misdaadromanschrijver wiens verhalen tot leven komen wanneer een moordenaar al zijn misdaadverhalen nabootst. Castle wordt ingeschakeld om de politie van New York te helpen de moordenaar een stap voor te blijven. Hij realiseert zich dat de politie hem ook kan voorzien van massa’s ideeën voor zijn volgende boek. De relatie wordt wat ingewikkelder, maar ook veel leuker, wanneer hij moet gaan samenwerken met de aantrekkelijke rechercheur Beckett, die de ongebruikelijke methodes van Castle niet kan waarderen.


Cougar Town

Cougar Town

Seizoen 1 t/m 6

De voor een Golden Globe genomineerde Courteney Cox (Friends) schittert in de hilarisch sexy en komische hitserie Cougar Town. Nadat ze de afgelopen zeventien jaar als echtgenote en moeder heeft doorgebracht, begeeft de onlangs gescheiden Jules (Cox) zich voorzichtig weer richting de datingmarkt, maar het is al snel meer dan ze aankan. Jules is nu in de veertig en single, en heeft te maken met echte problemen, zoals daten, opvoeding en vriendschap. Het helpt Jules ook niet dat haar twee beste vriendinnen elkaar niet kunnen luchten of zien, haar ex-man nu vaker over de vloer komt dan tijdens hun huwelijk, en dan is er ook nog die aantrekkelijke gescheiden buurman die Jules maar niet uit haar hoofd kan zetten.

Benched

Benched

Seizoen 1

Een rechtszaal komedie die zich richt op Nina (Eliza Coupe), een toegewijde, carrière gedreven corporate advocaat die een zeer publiekelijke zenuwinzinking krijgt nadat een verwachte promotie aan haar voorbij gaat. Plots bevindt ze zich werkzaam in de advocatuur als openbare verdediger. Haar persoonlijke en professionele wereld wordt op zijn kop gezet wanneer zij zich voegt bij de underdogs van de juridische wereld en al snel beseft dat de wet is niet zo rechtvaardig is als ze had gedacht. In feite is het systeem schijnbaar veel meer verpest dan haar eigen gekke persoonlijke leven. Jay Harrington speelt Nina's nieuwe collega, Phil, een lange, donkere, knappe, beetje rauwe, openbare verdediger en fervente gokker

Lost

LOST

Seizoen 1 t/m 6

Ontdek de meest sensationele televisieserie ooit gemaakt. Bekijk de hele saga van LOST, de serie die TV een nieuwe betekenis gaf. Beleef nu de non-stop spanning en mysterie van alle afleveringen, van de adembenemende openingsscène tot de spectaculaire seizoensfinale. Nadat ze zijn gestrand op een eiland vol geheimen, moeten 48 mensen zich verenigen om weer veilig thuis te komen. Ontdek de geheimen achter de oorzaak van de crash van vlucht Oceanic 815, wat de passagiers uiteindelijk dichter bij elkaar heeft gedreven en geniet van hun adembenemende avontuur waarin ze vechten om hun eigen lot te herschrijven. Ervaar een mijlpaal in de geschiedenis van entertainment met LOST!

Pluspakket: Nu 2 mnd gratis

Voeg hier het Pluspakket toe aan je huidige pakket.

De voordelen van het Pluspakket


Voeg het Pluspakket toe

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan eerst het Alles-in-1 pakket en voeg vervolgens het Pluspakket toe.

De voordelen van het Pluspakket

Bestel Alles-in-1 pakket


.

The Fosters

The Fosters

Seizoen 1 en 2

Een drama over een multi-etnische familie met een mix van pleegkinderen en biologische kinderen die worden opgevoed door een blanke en een donkere moeder. The Fosters vertelt het verhaal van Stef en Lena Foster, die hun biologische zoon aan het opvoeden zijn samen met een aantal geadopteerde kinderen. Wanneer Lena besluit Callie in huis te nemen, een bezwaarde tiener met een gewelddadige verleden, dreigt Callie de Fosters hun wereld op z'n kop te zetten.