Voordelige abonnementen
standaard met 4G

Abonnementen van Telfort

Combineer Telfort Thuis met Mobiel en krijg elke maand 5,- korting
Supervoordelige abonnementen


Heb je al een mooi toestel en wil je alleen een abonnement? Kies dan voor Sim Only. Dan betaal je alleen voor je gekozen bundel, niet voor het toestel.

Kies je Sim Only bundel


Ben je uitgekeken op je huidige toestel? Dat komt goed uit. Want wij hebben mooie toestellen die staan te trappelen om jou te verblijden. Welke kies jij?


Bekijk onze toestellen


Verlengen Abonement verlengen?

Verleng je abonnement en ontvang extra MB's en minuten. Gewoon, omdat we blij zijn met onze bestaande klanten. Kies uit een nieuw toestel of een Sim Only abonnement.

Verleng je abonnement

Toestel met abonnement

iPhone SE 32GB iets voor jou?

Altijd al een oogje gehad op een iPhone? Wacht niet langer. Want deze alleskunner zit op jou te wachten. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit de kleuren zwart, zilver, rosegoud of goud. Ook verkrijgbaar met 128GB


  • 2x zo snel als de iPhone 5s
  • Superscherp en helder 4-inch Retina scherm
  • Gemakkelijk ontgrendelen met je vingerafdruk

Bekijk de iPhone SE 32GB


MB's en minuten meenemen


Bij Telfort zijn je MB's en minuten 3 maanden geldig. Heb je aan het eind van de maand MB's en minuten over? Dan kun je deze nog 2 maanden gebruiken. In een nieuwe maand maak je eerst de ongebruikte MB's en minuten op.


Meer informatie


Supersnel 4G internet

Telfort maakt gebruik van het landelijk dekkende 4G netwerk van KPN. Je kunt dus standaard bij alle internetbundels gebruik maken van 4G. De kracht van 4G is stabiliteit van je internet, dus de snelheid die je gemiddeld haalt. Bij Telfort is dit 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload. De snelheid kan oplopen tot 150 Mbit/s.

Snel naar 4G
Eenvoudig bundels aanpassen in de Telfort App


In de Mijn Telfort app heb je altijd inzicht in je verbruik en kosten. Zo weet je precies hoeveel tegoed je nog hebt en kun je eenvoudig bundels aanzetten en uitzetten. Zo kun je je kosten gemakkelijk in de hand houden.


Mijn Telfort app
Combineer Telfort Mobiel met Thuis en krijg 2x zoveel MB's en minuten


Combineer nu je mobiele abonnement met een Thuis abonnement van Telfort en profiteer, elke maand weer van Telfort CombiVoordeel. Kies bijvoorbeeld voor elke maand gratis twee keer zoveel MB’s en minuten op je mobiel.


Meer over CombiVoordeel

Lekker lang bellen

Na 10 minuten gratis bellen


Bij ons bel je na 10 minuten gratis. Dat geldt voor alle gesprekken naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Zo kun je lekker lang bellen zonder je zorgen te maken over hoge kosten. Je kunt elke maand maximaal 3000 minuten bellen.


Ontdek de mogelijkheden

Zit je nog bij een andere provider?


Hoogste tijd om over te stappen. Slim ook. Want bij ons geniet je van vele voordelen zoals MB's en minuten meenemen naar de volgende maand, na 10 minuten gratis bellen en nog veel meer.

Overstappen is eenvoudig. Gebruik de Telfort Datumprikker en we houden je op de hoogte vanaf het moment dat je kunt overstappen. Aanmelden is vrijblijvend.


Ga naar de Datumprikker

Afwezig vanaf 15 juni, maar wel bereikbaar

Vanaf 15 juni kun je zonder zorgen naar het buitenland. Want vanaf deze datum is het mogelijk om met je abonnement te bellen, sms'en en internetten in heel Europa. Dus of je nu met Emma gaat bellen in Duitsland of een foto stuurt naar Pablo in Spanje, het is zonder zorgen. Zeker als je kiest voor een onbeperkt bellen bundel met lekker veel internet.

Goed om te weten: dit geldt voor al onze huidige abonnementen. Verleng je abonnement en je weet zeker dat je vanaf 15 juni zonder zorgen in Europa belt en internet.