Telfort 4G supersnel mobiel internet

Supersnel 4G internet

Goede prestaties kosten jaren inspanning. Datzelfde geldt voor de kwaliteit van onze abonnementen. En wij werken er al ruim 21 jaar aan. Nu kan je genieten van supersnel 4G tot maar liefst 150 Mbps. Hoeveel je ook doet op internet, er is snelheid genoeg.


Wat is 4G?

4G is supersnel internetten via een mobiele verbinding. Bijvoorbeeld die van je mobiele telefoon. Met 4G internet laden video's, muziek of andere bestanden snel in. Ook is de verbinding stabiel, waardoor je er altijd op kunt rekenen. Lees hier alles over mobiel internet.

Bekijk onze abonnementen met 4G4G dekking


4G internet van Telfort

Wij bieden standaard 4G internet in al onze abonnementen. Dat is supersnel internetten in heel Nederland. Zo zijn je video's, je favoriete muziek en grote bestanden lekker snel beschikbaar.

Omdat wij gebruik maken van het KPN netwerk, kunnen wij landelijk de beste dekking bieden tot een snelheid van 150 Mbps. De gemiddelde snelheid in Nederland is 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload.

De dekking per plaats is te controleren op de 4G dekkingspagina. Bekijk zelf op de dekkingskaart hoe dat zit in jouw regio.

Naar de 4G dekkingskaart


Ja ik heb dekking! Ik wil 4G graag aanzetten en gebruiken

Vlieg over het internet met deze 4G telefoons:

Met deze 4G telefoons krijg je meer gedaan in dezelfde tijd. Zeker als je ze combineert met ons supersnelle 4G internet. Daarmee haal je snelheden tot 150 Mbps. Dat is heel snel een video inladen of foto versturen.

Apple iPhone 7

Bekijk de iPhone 7

Huawei P Smart

Bekijk de P Smart

Samsung Galaxy S7

Bekijk de S7

De opvolger van 4G

De opvolger van 4G is makkelijk te raden: 5G.

Zoals het er nu naar uitziet, hebben we in 2020 voor het eerst de mogelijkheid om 5G te gebruiken. Het 5G internet is veel sneller dan het huidige 4G netwerk. Daardoor is er meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan auto's die met elkaar kunnen praten en het uitzenden van live video wordt nog makkelijker.

Ook gebieden waar vast internet moeilijk is te verkrijgen, kunnen gaan beschikken over het snelle 5G internet.


4G