Telfort 4G supersnel mobiel internet

Supersnel 4G internet

Van wachten wordt niemand blij. Daarom hebben wij standaard supersnel 4G internet in onze abonnementen zitten. Zo hoef je niet te wachten en komt alles razendsnel binnen. Lees maar snel verder.


Wat is 4G?

4G is supersnel internetten via een mobiele verbinding. Bijvoorbeeld die van je mobiele telefoon. Met 4G internet laden video's, muziek of andere bestanden snel in. Ook is de verbinding stabiel, waardoor je er altijd op kunt rekenen.

Bekijk onze abonnementen met 4G4G dekking


4G internet van Telfort

Wij bieden standaard 4G internet in al onze abonnementen. Dat is supersnel internetten in heel Nederland. Zo zijn je video's, je favoriete muziek en grote bestanden lekker snel beschikbaar.

Omdat wij gebruik maken van het KPN netwerk, kunnen wij landelijk de beste dekking bieden. Hierdoor kunnen wij in het grootste gedeelte van Nederland een gemiddelde snelheid van 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload aanbieden.

De dekking per plaats is te controleren op de 4G dekkingspagina. Bekijk zelf op de dekkingskaart hoe dat zit in jouw regio.

Naar de 4G dekkingskaart


Ja ik heb dekking! Ik wil 4G graag aanzetten en gebruiken

Onze telefoons met 4G

Kies je favoriete 4G-telefoon en stel je abonnement samen. Zo weet je zeker dat je klaar bent voor de toekomst.

Bekijk alle 4G-telefoons

Sim Only met 4G

Kies je Sim Only met 4G

Onze Sim Only abonnementen hebben standaard 4G internet. Kies je abonnement en je kan er gelijk gebruik van maken.

Bekijk onze Sim Only's met 4G

De opvolger van 4G

De opvolger van 4G is makkelijk te raden: 5G.

Zoals het er nu naar uitziet, hebben we in 2020 voor het eerst de mogelijkheid om 5G te gebruiken. Het 5G internet is veel sneller dan het huidige 4G netwerk. Daardoor is er meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan auto's die met elkaar kunnen praten en het uitzenden van live video wordt nog makkelijker.

Ook gebieden waar vast internet moeilijk is te verkrijgen, kunnen gaan beschikken over het snelle 5G internet.


4G