Mobiel Internet zonder onverwachte kosten

Telfort Mobiel Internet

Stabiel netwerk

Telfort maakt gebruik van het betrouwbare mobiele netwerk van KPN. Daardoor kan Telfort in heel Nederland een stabiele, betrouwbare en snelle internetverbinding aanbieden. Het 4G netwerk van KPN heeft veruit de beste dekking en is als enige provider landelijk dekkend. De dekking per plaats is te controleren op onze 4G dekkingspagina.

Mobiel internet zonder onverwachte kosten

Internet is eigenlijk overal wel hetzelfde. Daar kunnen we niets aan veranderen. Toch weten wij met onze voordelen een goed onderscheid te maken. Zo kun je bij ons MB's 2 maanden meenemen. Ben je door je maandbundel heen? Dan kun je ervoor kiezen om een Extra bundel te nemen. Bij ons heb je geen verrassingen achteraf. Nog even alles op een rijtje:

  • Bekijk je verbruik in de Mijn Telfort app.
  • Gratis waarschuwingsbericht wanneer je 80% en 100% van je bundel hebt verbruikt.
  • MB’s en minuten 2 maanden meenemen
  • Is je internetbundel op en wil je dezelfde factuurmaand toch verder internetten? Dan kun je een Extra internetbundel kopen om toch verder te kunnen internetten.
  • Ontvang eenmalig 500MB extra voor maar 5,-. Sms ‘EXTRA MB AAN’ naar 1255.

Mobiel internet


Mobiel internet

Ben je al klant?

Wil je je abonnement verlengen, een internetbundel bestellen of je bestaande internetbundel aanpassen? Regel het in Mijn Telfort.

Naar Mijn Telfort


Mobiel internet

Nog geen klant?

Sluit een nieuw abonnement af bij Telfort met een voordelige internetbundel.

Stel je abonnement samenTelefoon

Kies je telefoon

Met een van onze nieuwe telefoons ben je weer helemaal bij de tijd. Bekijk je favoriete telefoon, en kies uit onze 5 bundels.

Bekijk ze allemaal


Sim Only

Kies je Sim Only

Wil je zo laag mogelijke maandkosten en genieten van de aantrekkelijke voordelen van Telfort? Kies dan voor een Telfort Sim Only abonnement.

Kies je Sim Only