Mobiel Internet zonder onverwachte kosten

Telfort Mobiel Internet

Mobiel internet zonder onverwachte kosten

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Smartphones ook niet. Terwijl ze pas sinds 2009 echt zijn doorgebroken. Voeg deze 2 samen en je komt uit op mobiel internet. Want een smartphone zonder internet, is als een boek zonder inhoud.

Om zorgeloos te kunnen genieten van mobiel internet, is het fijn als je wat extra voordeeltjes hebt. Gelukkig zit je dan bij Telfort goed. Want bij ons kan je MB's 2 maanden meenemen. Zie je in de Mijn Telfort app dat je door je maandbundel heen bent? Dan kun je ervoor kiezen om een Extra bundel te nemen. Genoeg voordeel en lekker in de hele EU.


  • Altijd je verbruik checken in de Mijn Telfort app.
  • Internetbundel op? Dan stopt je internet automatisch.
  • MB’s en minuten 2 maanden meenemen
  • Ontvang eenmalig 500MB extra voor maar 5,-. Sms ‘EXTRA MB AAN’ naar 1255.

Mobiel internet op een stabiel netwerk

Wij maken gebruik van het betrouwbare mobiele netwerk van KPN. Daardoor kunnen wij in heel Nederland een stabiel, betrouwbaar en snelle internetverbinding aanbieden. Het 4G netwerk van KPN heeft veruit de beste dekking en in bijna het hele land beschikbaar. De dekking per plaats is te controleren op onze 4G dekkingspagina.

Beheer zelf je verbruik in de Mijn Telfort app


De Mijn Telfort app is prachtig! Hij is blauw en je hebt altijd en overal inzicht in je verbruik. Lekker helder en duidelijk.

Naast verbruik en facturen, kan je ook gemakkelijk extra bundels aanschaffen of zelfs je abonnement wijzigen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor extra internet in een bepaalde maand. Heb je Telfort Thuis? Dan kan je binnenkort ook alles van dit fantastische product zien in de app. Handig!

Mobiel internet

Ben je al klant?

Wil je je abonnement verlengen, een internetbundel bestellen of je bestaande internetbundel aanpassen? Regel het in Mijn Telfort.

Naar Mijn Telfort

Mobiel internet

Nog geen klant?

Sluit een nieuw abonnement af bij Telfort met een voordelige internetbundel.

Stel je abonnement samen

Kies je telefoon

Alles uit het internet halen? Dat doe je natuurlijk met een van onze nieuwe telefoons. Kies je favoriet en geniet van mobiel internet met 4G snelheid!

Bekijk ze allemaal
Sim Only
Kies je Sim Only

Wil je zo laag mogelijke maandkosten en genieten van onze voordelen? Kies dan voor een Telfort Sim Only abonnement.

Kies je Sim Only