Telefoonabonnementen vergelijken

Bij Telfort heb je de keuze uit vijf verschillende abonnementen. Of het nu met of zonder nieuw toestel is, wij hebben altijd wel iets wat bij jou past. Hieronder hebben we onze abonnementen op een rijtje gezet. Zo zie je eenvoudig welk telefoonabonnement het best bij je past.
Prijs per maand*
4G internet
Bellen
Sms'en
Internetgebruik
8,-
0 MB
300 min
Onbeperkt
Nooit
12,50
500 MB
150 min
Onbeperkt
Soms
15,-
1000 MB
300 min
Onbeperkt
Regelmatig
17,50
2500 MB
300 min
Onbeperkt
Vaak
25
5000 MB
Onbeperkt bellen
Onbeperkt
Heel vaak

*Dit zijn onze Sim Only abonnementen op basis van 24 maanden

Bellen

Onze abonnementen bestaan uit verschillende bundels. Zo hebben wij een bundel met 150 minuten waarmee je af en toe kunt bellen. Klets je het liefst de hele dag door? Kies dan voor de onbeperkt bellen bundel. Dan bel je onbezorgd de hele dag door.

Wist je trouwens dat je bij al onze bundels na 10 minuten gratis belt? Doe er je voordeel mee.

Internetten

De toestellen van tegenwoordig kunnen allemaal op internet. De mogelijkheden zijn eindeloos: een foto sturen, navigeren, WhatsAppen, Facebook etc. Bekijk in de tabel hierboven welk internetgebruik het beste bij jou past.

Nog iets moois: bij ons zijn je MB’s en minuten 3 maanden geldig. Heb je aan het eind van de maand MB's of minuten over? Dan kun je deze nog 2 maanden gebruiken.

Ontdek onze Sim Only's

Sim Only

Als je telefoon het nog prima doet, kan je gebruik maken van een Sim Only abonnement. Dat is wel zo voordelig. Hetzelfde gemak maar dan voor een lagere prijs. Kies bijvoorbeeld voor 500 MB met 150 belminuten. Ideaal voor als je af en toe gebruik maakt van internet.
Bekijk dit aanbod

Ontdek alle Sim Only'sMeest gekozen: Samsung Galaxy A3 2017


Haal meer uit je abonnement met een nieuw toestel. Wij hebben meerdere merken beschikbaar zodat er altijd wel een is die bij jou past. Zo hebben wij sinds kort de nieuwe Samsung Galaxy A3 2017 in ons assortiment. Een prachtige telefoon voor als je van foto's maken houdt.
Ontdek de Samsung Galaxy A3 2017

Bekijk alle toestellen

Wanneer heb je recht op CombiVoordeel?

Telfort beloont klanten die Telfort Thuis met Mobiel combineren iedere maand met extra voordeel. Je kiest zelf het voordeel dat het beste bij jou, je partner of je gezin past.

Zo kan je kiezen uit één van deze voordelen:

  • Elke maand twee keer zoveel MB's en minuten op je mobiel
  • Elke maand 5,- korting op je Thuis factuur
  • Elke maand gratis FOX Sports Eredivisie t.w.v. 7,50 p/mnd
  • Elke maand gratis Opnemen pakket t.w.v. 5,- p/mnd

Meld je aan voor CombiVoordeel

Ben je al Telfort klant?

Dat vinden wij natuurlijk hartstikke leuk! Wist je al dat bestaande klanten bij ons extra voordeel krijgen? Naast superscherpe tarieven profiteer je van extra MB's en minuten. Dat betekent nog meer voor minder.


Ontdek je verlengaanbod

Ben je ondernemer?

Ook voor ondernemers heeft Telfort een scherp aanbod. Samen met onze zakelijke abonnementen ben je klaar om de wereld te veroveren. Ontdek snel alle abonnementen en de nieuwste toestellen in onze zakelijke shop.


Naar zakelijk