Btw-specificatie aanvragen

Btw-specificatie aanvragen

Klanten vinden het belangrijk om goed inzicht te hebben in de kosten van minuten, sms’jes en MB’s. Daarom tonen wij onze bedragen op de factuur inclusief btw, net zoals de prijzen in de Telfort winkel en op onze site.

Factuur met btw-specificatie aanvragen

Wil je een factuur mét btw-specificatie ontvangen, bijvoorbeeld vanwege zakelijk gebruik, dan kan je dat op de volgende manieren aanvragen:

Veelgestelde vragen

Waarom toont Telfort de bedragen op de factuur inclusief btw?

Veel klanten vinden het belangrijk om goed inzicht te hebben in de kosten van minuten, sms’jes en MB’s. Uit klantonderzoek is gebleken dat klanten liever de bedragen inclusief btw op hun factuur zien. De factuurbedragen komen zo overeen met de prijzen in de winkel en op de website en worden dus herkend.

Wat verandert er voor mij?

Je gaat de bedragen op de factuur beter herkennen met de bedragen die je hebt afgesproken in jouw contract. De aanpassing gaat automatisch in. Je blijft hetzelfde betalen.

Ga ik meer betalen?

Nee, je blijft hetzelfde bedrag betalen als je gewend bent. De bedragen op de factuur gaan niet omhoog in prijs, ze worden getoond inclusief btw. De verandering is automatisch.

Wanneer heb ik een btw-specificatie nodig?

Als je je abonnement zakelijk gebruikt, dan heb je een btw-specificatie nodig. Je hebt geen btw-specificatie nodig als je de factuur declareert bij je werkgever. De werkgever kan alleen de btw terugvragen als de factuur op dezelfde naam staat als de werkgever of het bedrijf.

Kan ik met terugwerkende kracht een factuur met btw-specificatie aanvragen?

Je kunt met terugwerkende kracht een overzicht met btw-specificatie aanvragen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Het overzicht kun je aanvragen over alle facturen die je al hebt ontvangen.

Wanneer ontvang ik mijn eerste factuur met btw-specificatie?

De eerstvolgende factuur na jouw verzoek, zal een btw-specificatie bevatten. Bijvoorbeeld: je ontvangt je factuur van de maand april zonder btw-specificatie op 10 april. Op 14 april sms je BTW AAN naar 1266. De eerstvolgende factuur ontvang je op 10 mei en bevat een btw-specificatie. Het kan voorkomen dat jouw eerstvolgende factuur nog niet is aangepast indien je verzoek te kort voor de factuurdatum is ontvangen.

Ik stap over van een andere provider, gaat de sms voor aanvraag van een factuur met btw-specificatie dan goed?

Stap je over van een andere provider naar Telfort, dan kun je een factuur met btw-specificatie aanvragen. De sms moet je versturen vanaf je Telfort simkaart. Met de simkaart van je vorige provider lukt dit helaas niet.