Huawei telefoons

Bekijk alle Huawei telefoons

Met een Huawei telefoon heb je 24 uur per dag plezier. Want de toestellen zijn makkelijk in gebruik en hebben goede eigenschappen. Uiteraard met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Dat is wel zo voordelig. Welke je ook kiest, ze draaien allemaal op het vertrouwde Android systeem.
Dé Huawei smartphone van dit moment

Dat kan er natuurlijk maar één zijn: de Huawei P20 Lite. Waarom? Omdat het toestel een enorm goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Het toestel ziet er luxe uit en is helemaal bij de tijd.

  • Geweldig groot scherm vol kleur en zonder randen
  • Meer scherpte en diepte met de dubbele camera
  • Smartpakker: deze maand met 72,- korting


Bekijk de P20 Lite

Huawei P20-serie
Superhelden voor iedereen

De Huawei P20-serie is erg aantrekkelijk. Waarom? Omdat de prijs/kwaliteitsverhouding erg goed is. Deze serie beschikt over de laatste technieken. Dat zie je terug in de schermen en camera's.

Jurgen, onze specialist Mobiel, legt het graag aan je uit.

Bekijk de P20 Lite


Huawei Mate 20 Lite
Bonbon of topsporter?

Deze Mate 20 Lite is als een lekker bonbonnetje. Want je gaat er geen genoeg van krijgen. Of is 'ie als een topsporter? Want hij is supersnel en de batterij houdt het enorm lang uit. Wat hij ook is, hij zal je zeker bevallen. Want met de Mate 20 Lite haal je het nieuwste van Huawei in huis.

  • Sterke batterij en zo weer snel opgeladen
  • 2 camera's achterop voor scherpe foto's

Bekijk de nieuwe Mate 20 Lite

Video: Huawei Mate 20 Lite

Onlangs heeft Jurgen, onze Specialist Mobiel, de Huawei Mate 20 Lite eens goed bekeken. Bekijk de video en kom alles te weten over deze fijne telefoon van Huawei.

Ontdek meer over de Mate 20 Lite

Huawei P Smart 2019
Het slimme maatje

De Huawei P Smart 2019 is een slimmerik met een hele leuke prijs, daar word je toch blij van?

Wanneer je deze topper ziet valt meteen het 6.2-inch LCD-scherm op waarmee je maximaal kan genieten van al je apps en series. Maak je vooral geen druk om je accucapaciteit deze heeft een capaciteit van 3400 mAh. Genoeg voor de grootgebruiker.

De camera aan de voorkant van de P Smart heeft een hele handige functie. Met deze camera maak je namelijk een foto met één snel en makkelijk handgebaar. Door de dubbele camera aan de achterkant maak je ook de mooiste foto's.

Bekijk de Huawei P Smart 2019


Waarom kiezen voor Huawei?

Huawei telefoons worden steeds bekender. Naast al het geweld van Samsung en Apple, blijven telefoons van Huawei echt niet achter. Ze beschikken altijd over een geweldig mooi scherm, goede camera's en ze zijn gewoon goed ontworpen.

Naast telefoons maakt Huawei ook tablets, computers en slimme horloges. Huawei is tevens zeer actief in de telecommarkt voor het leggen van goede verbindingen.

En mocht je het jezelf afvragen: Huawei (spreek je uit als: hoe-a-waai)