Huawei telefoons

Bekijk alle Huawei telefoons

We weten het, de naam Huawei is niet makkelijk uit te spreken. Gelukkig zijn de toestellen wel makkelijk in gebruik. En daar gaat het om. Want met een Huawei telefoon heb je altijd een smartphone met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding op zak. Dat is wel zo voordelig.

Maak een keuze uit: de nieuwe Huawei Mate 10 Lite, de populaire Huawei P10 met de beste reviews, of de Huawei P8 Lite 2017 en Huawei P10 Lite.
Huawei Mate 10 Lite

De Huawei Mate 10 Lite is nieuw in onze shop. Dit toestel heeft een heerlijk groot scherm van maar liefst 5,9 inch groot.

In totaal heeft dit toestel
4 camera's. 2 aan de voorkant en 2 aan de achterkant. Hiermee heb je nog meer scherpte en diepte in foto's. Ook is hij is razendsnel!

Bekijk de Mate 10Huawei P Smart

Nu met gratis Bluetooth headset

De Huawei P Smart is nieuw in onze shop. De P Smart is alles wat een smartphone SMART maakt. Zo kun je met dit toestel selfies maken met een simpel handgebaar. 

Aan de achterkant heeft dit toestel 2 camera’s, dat zorgt voor meer diepte tijdens het maken van foto’s. Daarnaast is het toestel supersnel!Bekijk de P Smart


Huawei P10: dubbel zoveel plezier

Op de achterkant van de Huawei P10 vind je twee camera's: een van
20-megapixels en een andere van 12-megapixels. Daarmee heb je dubbel zoveel plezier. Met deze twee camera's samen worden foto's scherper en kan je verder inzoomen. Zo mis je nooit meer iets!

Ook de belichting is beter. Daardoor zijn foto's in donkere situaties nog mooier. Liever een video? Die schiet je in 4K. Dat is 4x scherper dan HD.

Bekijk de Huawei P10
Video: Huawei P8 Lite 2017

De Huawei P8 Lite 2017 maakt je blij als je een goed toestel zoekt voor een leuke prijs. Want net als andere Huawei toestellen, heeft de P8 Lite een groot en helder 5,2 inch beeldscherm.

Ontgrendelen doe je makkelijk met je vingerafdruk. Foto's schiet je scherp en snel met de 12-megapixel camera.

Bekijk de P8 LiteVideo: Huawei P10 Lite

De Huawei P10 Lite is een krachtig toestel voor een betaalbare prijs. Bekijk alles over dit toestel in deze video.

Het toestel houdt goed vast door zijn afgeronde hoeken. Foto's maak je met de 12-megapixel camera en selfies met de 8-megapixel camera.

Het toestel heeft fijne bespaarstanden zodat de accu nog langer meegaat. Een toptoestel waar je plezier aan gaat beleven!

Bekijk de P10 Lite

Over Huawei

Huawei (spreek je uit als: hoe-a-waai), heeft zichzelf in 2013 op de kaart gezet als smartphone-fabrikant. Het Chinese bedrijf heeft sindsdien een zeer breed assortiment smartphones opgebouwd. De volwaardige smartphones variëren in prijsklasse, maar zijn allemaal superscherp geprijsd. Met een Huawei telefoon krijg je veel voor weinig geld, denk aan: full HD-scherm, Android besturingsysteem en een superscherpe 13-megapixel camera. De telefoons bieden zoveel mogelijkheden, dat bellen slechts bijzaak is. Wat deze telefoons verder zo bijzonder maakt?

  • Zeer gebruiksvriendelijk Android besturingssysteem
  • Vele apps beschikbaar in de Google PlayStore
  • Probleemloos Whatsappen, Facebooken, Netflixen en meer
  • Goede kwaliteit toestellen tegen een scherpe prijs
  • Kwalitatief goede camera's
  • Geheugen is eenvoudig uit te breiden

Wil je overstappen, maar heb je nog een lopend contract bij een andere provider? Vul dan je gegevens in op ons Datumprikker. Wij nemen contact met je op zodra je wél kunt overstappen.
Haal alles uit je Huawei met Telfort

  • MB's en minuten 2 maanden meenemen
  • Bij elk gesprek na 10 minuten gratis bellen
  • Standaard 4G bij alle internetbundels
  • Betrouwbaar netwerk van KPN

Ben je ondernemer?

Bekijk ook ons gehele Huawei aanbod samen met een Zakelijk mobiel abonnement.

Naar Telfort Zakelijk