Huawei telefoons

Bekijk alle Huawei telefoons

We weten het, de naam Huawei is niet makkelijk uit te spreken. Gelukkig zijn de toestellen wel makkelijk in gebruik. En daar gaat het om. Want met een Huawei telefoon heb je altijd een smartphone met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding op zak. Dat is wel zo voordelig.

Maak een keuze uit: de nieuwe Huawei Mate 10 Lite, de populaire Huawei P10 met de beste reviews, of de Huawei P8 Lite 2017 en Huawei P10 Lite.
Huawei Mate 10 Lite

De Huawei Mate 10 Lite is nieuw in onze shop. Dit toestel heeft een heerlijk groot scherm van maar liefst 5,9 inch groot. Aan de achterkant vind je een dubbele camera voor nog meer diepte en scherpte in foto's. Ook is hij is razendsnel!


Bekijk de Mate 10Huawei P10 Lite

De Huawei P10 Lite is het broertje van de P10, maar staat echt niet in zijn schaduw. Het toestel is snel, heeft een 12-megapixel camera,een vingerafdrukherkenning en een heerlijke prijs. Iets voor jou?Bekijk de P10 Lite


Huawei P10: dubbel zoveel plezier

Op de achterkant van de Huawei P10 vind je twee camera's: een van
20-megapixels en een andere van 12-megapixels. Daarmee heb je dubbel zoveel plezier. Met deze twee camera's samen worden foto's scherper en kan je verder inzoomen. Zo mis je nooit meer iets!

Ook de belichting is beter. Daardoor zijn foto's in donkere situaties nog mooier. Liever een video? Die schiet je in 4K. Dat is 4x scherper dan HD.

Bekijk de Huawei P10Consumentenbond: Huawei P8 Lite 2017
Beste Koop!

De Huawei P8 Lite 2017 maakt je blij als je een goed toestel zoekt voor een leuke prijs. Want net als andere Huawei toestellen, heeft de P8 Lite een groot en helder 5,2 inch beeldscherm.

Ontgrendelen doe je makkelijk met je vingerafdruk. Foto's schiet je scherp en snel met de 12-megapixel camera.

In oktober 2017 is de Huawei P8 Lite 2017 uitgeroepen tot 'beste koop' door de Consumentenbond.


Bekijk de P8 Lite

Video: de Huawei P10 Lite

Er valt zoveel te zien! De Huawei P10 Lite is een krachtig toestel voor een betaalbare prijs.

Het toestel houdt goed vast door zijn afgeronde hoeken. Foto's maak je met de 12-megapixel camera en selfies met de 8-megapixel camera.

Het toestel heeft fijne bespaarstanden zodat de accu nog langer meegaat. Een toptoestel waar je plezier aan gaat beleven!

Bekijk de P10 Lite

Over Huawei

Huawei (spreek je uit als: hoe-a-waai), heeft zichzelf in 2013 op de kaart gezet als smartphone-fabrikant. Het Chinese bedrijf heeft sindsdien een zeer breed assortiment smartphones opgebouwd. De volwaardige smartphones variëren in prijsklasse, maar zijn allemaal superscherp geprijsd. Met een Huawei telefoon krijg je veel voor weinig geld, denk aan: full HD-scherm, Android besturingsysteem en een superscherpe 13-megapixel camera. De telefoons bieden zoveel mogelijkheden, dat telefoneren slechts bijzaak is. Wat deze telefoons verder zo bijzonder maakt?

  • Zeer gebruiksvriendelijk Android besturingssysteem
  • Vele apps beschikbaar in de Google PlayStore
  • Probleemloos Whatsappen, Facebooken, Netflixen en meer
  • Goede kwaliteit toestellen tegen een scherpe prijs
  • Kwalitatief goede camera's
  • Geheugen is eenvoudig uit te breiden

Wil je overstappen, maar heb je nog een lopend contract bij een andere provider? Vul dan je gegevens in op ons Datumprikker. Wij nemen contact met je op zodra je wél kunt overstappen.
Haal alles uit je Huawei met Telfort

  • MB's en minuten 2 maanden meenemen
  • Bij elk gesprek na 10 minuten gratis bellen
  • Standaard 4G bij alle internetbundels
  • Betrouwbaar netwerk van KPN

Ben je ondernemer?

Bekijk ook ons gehele Huawei aanbod samen met een Zakelijk mobiel abonnement.

Naar Telfort Zakelijk