Huawei telefoons

Bekijk alle Huawei telefoons

Met een Huawei telefoon heb je 24 uur per dag plezier. Want de toestellen zijn makkelijk in gebruik en hebben goede eigenschappen. Uiteraard met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Dat is wel zo voordelig. Welke je ook kiest, ze draaien allemaal op het vertrouwde Android systeem.Dé Huawei smartphone van dit moment

Dat is natuurlijk de Huawei P Smart 2019. Waarom? Hij heeft een fantastisch flitsend uiterlijk. Met de dubbele camera leg je de meest bijzondere momenten zo vast. Ook heeft hij een krachtige batterij, waarvan de oplaadtijd 22% sneller is dan de vorige generatie van dit toestel.

  • Groot, scherp en overzichtelijk scherm
  • Razendsnel en veilig ontgrendelen met gezichtsherkenning
  • Beschikbaar in het zwart en blauw

Bekijk de P Smart 2019


Huawei P Smart 2019
Een superheld voor iedereen

De nieuwe Huawei P Smart 2019 is erg aantrekkelijk. Waarom? Omdat de prijs/kwaliteitsverhouding erg goed is. Het toestel heeft een groot scherm en een dubbele camera op de achterkant.

Jasmien, onze specialist Mobiel, legt het graag aan je uit.

Bekijk de P Smart 2019
Huawei Mate 20 Lite Bonbon of topsporter?

Deze Mate 20 Lite is als een lekker bonbonnetje. Want je gaat er geen genoeg van krijgen. Of is 'ie als een topsporter? Want hij is supersnel en de batterij houdt het enorm lang uit. Wat hij ook is, hij zal je zeker bevallen. Want met de Mate 20 Lite haal je het nieuwste van Huawei in huis.

  • Sterke batterij en zo weer snel opgeladen
  • 2 camera's achterop voor scherpe foto's

Bekijk de Mate 20 Lite

Video: Huawei Mate 20 Lite

Onlangs heeft Jurgen, onze Specialist Mobiel, de Huawei Mate 20 Lite eens goed bekeken. Bekijk de video en kom alles te weten over deze fijne telefoon van Huawei.

Ontdek meer over de Mate 20 Lite
De Huawei P20 Lite

De Huawei P20 Lite heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Het toestel ziet er luxe uit en is helemaal bij de tijd.

  • Geweldig groot scherm vol kleur en zonder randen
  • Meer scherpte en diepte met de dubbele camera


Bekijk de P20 Lite

Waarom kiezen voor Huawei?

Huawei telefoons worden steeds bekender. Naast al het geweld van Samsung en Apple, blijven telefoons van Huawei echt niet achter. Ze beschikken altijd over een geweldig mooi scherm, goede camera's en ze zijn gewoon goed ontworpen.

Naast telefoons maakt Huawei ook tablets, computers en slimme horloges. Huawei is tevens zeer actief in de telecommarkt voor het leggen van goede verbindingen.

En mocht je het jezelf afvragen: Huawei (spreek je uit als: hoe-a-waai)