De iPhone X bij TelforteXtra knap: de iPhone X

De iPhone X valt gelijk op met zijn grote scherm. Die is scherper en bedekt de hele voorkant. Ontgrendelen doe je met gezichtsherkenning.

Foto's maak je met de 2 camera's op de achterkant. Daarmee schiet je bijvoorbeeld fantastische portretten in kraakheldere kwaliteit.

Bekijk de iPhone X


Waarom kiezen voor de iPhone X?

 • Krasvrije en sterke glazen achterkant
 • Vernieuwde 12-megapixel camera met telelens
 • Gezichtsherkenning voor makkelijk ontgrendelen
 • A11 Bionic processor voor snelheid en kracht
 • Haarscherp 5,8 inch Super Retina-scherm
 • Beschermd tegen stof en water
 • Draadloos opladen

Het 5,8 inch Super Retina-scherm valt gelijk op. Het is net zo groot als de hele voorkant van de telefoon en is nog scherper.

Dat is niet alles. Want ontgrendelen doe je gewoon met je gezicht (Face ID). Dat gaat snel en is superveilig. Pincodes invoeren is dus verleden tijd.

Op de achterkant vind je een dubbele 12-megapixel camera. Die kennen we van de iPhone Plus modellen, maar is nog beter geworden. Door de twee camera's krijg je een mooie diepte in je foto's. Laat je grote digitale camera maar thuis!Zie alles met het 5,8 inch Super Retina-scherm

Verwen je ogen met het Super Retina-scherm van de iPhone X. Het scherm is 5,8 inch groot en is net zo groot als de hele voorkant van het toestel. Ter vergelijking: het scherm in de iPhone 8 Plus is 5,5 inch groot.

Toch is de iPhone X een stuk compacter dan de iPhone 8 Plus en houdt daardoor beter vast. Met het nieuwe Super Retina-scherm beschik je over nog echtere kleuren en een hogere helderheid.Ontgrendelen met je gezicht: Face ID

Zet je mooiste lach maar op, want de iPhone X ontgrendel je met je gezicht. Door de gezichtsherkenning (Face ID) is een pincode of vingerafdruk niet meer nodig.

De gezichtsherkenning is snel en is helemaal veilig. De iPhone herkent je gezicht op basis van 30.000 onzichtbare punten. Zelfs in het donker en ook als je een bril of muts opzet.

Laat je een baard staan? Dan blijft 'ie je gewoon herkennen. Ook met een goed make-upje op, blijft 'ie het gewoon doen.

Onverwacht regen? Geen probleem!

Een flinke regenbui of een dagje bij het zwembad zijn geen uitdaging voor de iPhone X. Net zoals de iPhone 8 is dit toestel stof- en waterdicht. Dat geeft zekerheid en maakt 'm minder kwetsbaar.

Wat echt opvalt is het glazen design aan de achterkant. Dat geeft 'm een rijke uitstraling, maar is ook lekker sterk door het gebruik van roestvrij chirurgisch staal.
Haarscherp met dubbele 12-megapixel camera

Net zoals de iPhone Plus-modellen, heeft de iPhone X een dubbele camera aan de achterkant. Hiermee maak je de mooiste foto's. Of het nu een landschap is of een portret. Doordat de twee 12-megapixel camera's samenwerken, heb je altijd een foto met diepte en de nadruk en scherpte.

Uiteraard herkent de camera gezichten zodat deze altijd scherp zijn. Filters en instellingen zijn ruim aanwezig, om je foto's nog mooier te maken. Ook selfies worden fantastisch met de TrueDepth-camera aan de voorkant.De iPhone 8: prima alternatief

De iPhone X heeft het allemaal. Daardoor ligt de prijs van dit toestel wel een stuk hoger. Ben je toch op zoek naar een goede iPhone die ook helemaal bij de tijd is? Bekijk dan de nieuwe iPhone 8.

De iPhone 8 is net zo snel als de iPhone X, heeft een 12-megapixel camera en is gewoon waterdicht en laadt draadloos op. Hij heeft ook die mooie glazen achterkant!

Bekijk de iPhone 8 64GB

Alles over iOS

iOS 12 is het besturingssysteem voor op je iPhone of iPad. Ook voor de iPhone X.

iOS 12 maakt de iPhone X nog sneller. Videobellen via FaceTime in groepen is mogelijk en iOS zal slimmer omgaan met de vele meldingen en berichten die je ontvangt. Benieuwd geworden?

Lees meer over iOS 12


Bekijk ook deze oogappeltjes:
Apple iPhone 8 64GB


 • Beschikbaar in 4 kleuren
 • Scherp Retina HD-scherm
 • Net zo snel als de iPhone X
 • Scherpe foto's met de 12-megapixel camera

Bekijk 'm hier


Apple iPhone Xs 64GB

 • Beschikbaar in 3 kleuren
 • Superscherp OLED-scherm
 • Sneller met de A12-chip
 • 2 camera's van 12-megapixel op de achterkant

Bekijk 'm hier

Beschikbaar voor klanten
Hey Siri..

Wat voor SIM-kaart gaat er in de iPhone X?

Voor de iPhone X heb je een nano-simkaart nodig. Deze ontvang je gratis van ons bij aanschaf van je nieuwe iPhone. Hiermee heb je beschikking over supersnel 4G internet en nog beter bereik.

Is het mogelijk om de iPhone X los te bestellen zonder abonnement?

Nee. De nieuwe iPhone X kan alleen in samenwerking met een abonnement worden aangeschaft. Eigenlijk wel slim ook, want met ons netwerk haal je alles uit je nieuwe iPhone X.

Werkt Face ID ook in het donker?

Ja. Ook in het donker blijft de iPhone X je herkennen. Dat komt doordat de iPhone gebruik maakt van een infrarood camera. Dan maakt het niet of het donker of licht is. Hij blijft je gewoon herkennen.

Wat is het verschil tussen de iPhone X en de iPhone 8?

De iPhone X heeft een groter OLED-scherm van 5,8 inch waardoor kleuren nog echter zijn. Het scherm is net zo groot als de hele voorkant van het toestel. Ontgrendelen doe je via gezichtsherkenning en niet meer via je vingerafdruk. Ook is de camera beter, want je beschikt over 2 camera's aan de achterkant. Hiermee heb je een betere diepte in foto's. Portretfoto's worden zo echt professioneel.

De iPhone 8 is een hele mooie opvolger van de iPhone 7. In vergelijking met de iPhone X is hij net zo snel en kan je 'm draadloos opladen. De achterkant is net zoals de iPhone X van sterk glas. Ontgrendelen kan met een pincode of vingerafdrukscanner. Het 5,5 inch scherm is scherper dan de iPhone 7, maar de iPhone X maar gebruik van een nieuw OLED-scherm.