Nieuwe iPhone bij Telfort
Onlangs heeft Apple niet één nieuwe iPhone gepresenteerd, maar wel drie stuks! De iPhones vallen direct op door hun kleuren en deze parels zijn nòg beter geworden dan de eerdere modellen.

Vanaf nu kan je verlengen met de iPhones Xs, Xs Max en Xr.
Ga jij voor het nieuwste?
iPhone Xr: een kleurrijk karakter

De iPhone Xr is het feestelijke pronkstuk van Apple. Je kunt namelijk kiezen uit een hele hoop kleuren: rood, wit, blauw, koraal, geel en zwart. Qua uiterlijk lijkt hij op zijn voorganger de iPhone X, maar deze is een stuk vriendelijker geprijsd. De iPhone Xr heeft een grotere lens en maakt daardoor fantastische foto's. Hebben is houden!

Bekijk de iPhone Xr

iPhone Xs: ga jij voor goud?

De iPhone Xs valt gelijk op door zijn 5,8 inch OLED-scherm. Die is nog helderder dan wat we al kenden van de iPhone X. Verder is het toestel nog sneller, heeft een verbeterde camera en is energiezuiniger door de A12 Bionic chip. Ook kun je hem draadloos opladen. Met dit toestel heb je goud in handen!

Bekijk de iPhone Xs

iPhone Xs Max: groots in alles

De iPhone XS Max is de grootste iPhone ooit. En hij is niet alleen groot, hij is ook nog eens beschikbaar met rammend veel geheugen (512 GB) voor foto's en video's. Zelfs met de dubbele camera's aan de achterkant is dit olifantengeheugen niet vol te krijgen. Met de A12 bionic-chip is deze smartphone een stuk energiezuiniger. Maximaal genieten dus.

Bekijk de iPhone Xs MaxiOS 12: een dozijn aan verbeteringen

Naast nieuwe iPhones, heeft Apple ook iOS 12 uitgebracht. Met iOS bedien je de iPhone in een handomdraai. Wat is er beter geworden:

Alles wordt een stuk sneller. Bijvoorbeeld het openen van de camera en apps. Je houdt dus tijd over, ook als je een oudere iPhone hebt. Ook is het nu mogelijk om bij te houden hoelang je de iPhone gebruikt. Maar er is meer. Benieuwd?

Lees meer over iOS 12


Niet per se de nieuwste, maar wel een iPhone? Die hebben wij!
Apple iPhone 7 32GB


  • Beschikbaar in 4 kleuren
  • Met vlotte A11 chip
  • Superscherp 4,7" Retina scherm

Bekijk 'm hierApple iPhone 8 64GB


  • Beschikbaar in 3 kleuren
  • Met snelle A12 chip
  • Kraakhelder 4,7" Retina scherm


Bekijk m hier


Hey Siri...

Wat is het verschil tussen de iPhone Xs, de Xs Max en de iPhone Xr?

Het verschil tussen deze iPhones is makkelijk te zien. Ze verschillen namelijk in formaat van scherm. De iPhone Xs heeft een 5,8 inch scherm. De iPhone Xs Max een groot scherm van maar liefst 6,5 inch en de Xr een 6,1" scherm. Het scherm in de Xs en Xs Max is wel scherper door het gebruik van Super Retina HD.

De camera is op de Xs en Xs Max precies hetzelfde. Dat zijn 2 camera's van 12-megapixels. Daarmee heb je meer scherpte en diepte in je foto's. De iPhone Xr heeft een enkele camera van 12-megapixels. Aan de voorkant vind je bij alle toestellen een 7-megapixel camera voor selfies.

Ontrgrendelen doe je op alle toestellen eenvoudig en veilig met gezichtsherkenning. Even lachen en je toestel is ontgrendelt. Handig! Ook zijn ze allemaal waterbestendig. Zo kan je tot 2 meter diep en wel 30 minuten lang. Je toestel houdt het langer uit dan jij! Draadloos opladen is ook mogelijk, maar daar heb je wel een extra accessoire voor nodig.

Wanneer zijn de nieuwe iPhones leverbaar?

De iPhone Xs, Xs Max en Xr zijn vanaf nu te bestellen. Vanwege de grote vraag, kan het zijn dat de levering iets langer duurt. De kleurrijke iPhone Xr is er in de kleuren: wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood.

Deze datums zijn bij alle providers hetzelfde.

Welke modellen biedt Telfort aan?

Bij ons kan je de iPhone Xs, Xs Max en Xr bestellen met 64GB geheugen. Daarmee kan je enorm veel foto's, video's en muziek op je nieuwe iPhone zetten. Het geheugen is niet utibreidbaar met een geheugenkaart, maar je zou voor een klein bedrag per maand wel extra opslag kunnen kopen bij Apple via iCloud.

De modellen met 128GB, 256GB en 512GB geheugen zijn alleen verkrijgbaar bij Telfort Zakelijk.

Welke simkaart past er in de nieuwe iPhones?

De nieuwe iPhones werken met het kleinste formaat: de nano-simkaart. Het is tevens mogelijk om in de nieuwe iPhones een tweede simkaart te plaatsen. Handig voor voor in het buitenland of als je werk en privé gescheiden wilt houden.