LG telefoons bij Telfort

Bekijk alle LG's


Mooie telefoons voor een zacht prijsje. Dat is toch iedereen z'n droom? Bij LG wordt die droom waar. Want met de nieuwe LG G7 Fit en de LG Q7 heb je hele fijne toestellen op zak. Of kies voor het instapmodel, de LG K11 2017. Hieronder leggen we je de verschillen tussen deze LG telefoons uit.
LG Q7

Met de LG Q7 heb je de nieuwste LG in handen. Om te beginnen zit er aan de binnenkant een snelle en krachtige MT6750S Octa-Core processor, die hem erg snel maakt.

Naast de snelheid, maakt de LG Q7 ook nog eens prachtige foto's en video's. Met de supersnelle 13-megapixel camera aan de achterkant, is geen enkel moment te snel. Met de portretfunctie aan de voorkant, maak je de mooiste selfies. Loop jij binnenkort met die prachttoestel?


Bekijk de LG Q7

LG G7 Fit

Stiekem zijn we best benieuwd waar die 'G' voor staat in de toestelnaam. We denken zelf aan Groots, Geweldig en Genieten. Hoe dan ook, dit toestel klopt aan alle kanten. Het toestel heeft een 16-megapixel camera's aan de achterkant. Daar vind je ook de vingerafdrukscanner.

Ook is het toestel stof- en waterdicht en heeft 'ie Boombox speaker. Dat is hele goede deuntjes, de hele dag door. Dit toestel zeker kiezen als je een groot scherm zoekt. Het scherm is namelijk 6,1 inch Groot.

Bekijk de G7 Fit


LG logo


Waarom kiezen voor LG?

Als je op zoek bent naar een goed toestel voor een betaalbare prijs, dan is LG een uitstekende keuze.

LG is groter dan alleen mobiele telefoons. Zo zijn ze groot in tv's, geluidssystemen voor thuis en in auto's en huishoudelijke apparatuur voor thuis. Allemaal met de nieuwste technieken.

Dat zie je ook terug in de telefoons van dit merk. Bijvoorbeeld het geweldige geluid en de mooie scherpe schermen. Helemaal bij de tijd.
Prijsbewust, maar niet inleveren op kwaliteit?

Dan raden we de LG K11 aan. Dit toestel heeft sterke metalen behuizing, maar een zacht prijsje. Hij beschikt over een prima camera en heeft een vingerafdrukscanner voor makkelijk ontgrendelen.

Bekijk de LG K11Android: het besturingsysteem op elke LG

Elke LG telefoon en vele andere, zijn voorzien van het besturingsysteem Android. Daarmee heb je toegang tot enorm veel apps, waarmee je het toestel helemaal naar je eigen smaak kan inrichten.

Naast apps over bijvoorbeeld het weer en nieuws, zijn er nog vele andere apps beschikbaar. Uiteraard ook onze eigen Mijn Telfort app.

Lees meer over Android


Haal alles uit je LG met Telfort

  • MB's en minuten neem je 2 maanden mee
  • Standaard supersnel 4G internet
  • Het betrouwbare KPN netwerk

Ben je ondernemer?

Bekijk ook ons LG aanbod samen met een Zakelijk mobiel abonnement.

Naar Telfort Zakelijk

Voor- en achterkant van de LG V30