LG telefoons

Bekijk alle LG's


Mooie telefoons voor een zacht prijsje. Dat is toch iedereen z'n droom? Bij LG wordt die droom waar. Want met de nieuwe LG Q6 en G6 en het instapmodel de LG K10 2017, heb je hele fijne toestellen op zak. Hieronder leggen we je de verschillen tussen deze LG telefoons uit.
LG G7 Thinq

Met de LG G7 Thinq heb je alles wat een moderne telefoon moet hebben. Een scherm van rand tot rand, snelle processor, dubbele en slimme camera, stof- en waterdicht en ga zo maar door. Dat allemaal in een heel mooi jasje dat het toestel compleet maakt.

LG zou LG niet zijn als ze hier niet nog een extraatje bij doen. Zo is de G7 Thinq nóg slimmer gemaakt, waardoor je muziek in elke ruimte goed klinkt. Dit komt door de DTS:X 3D Surround techniek.


Bekijk de LG G7 Thinq

LG G6

Stiekem zijn we best benieuwd waar die 'G' voor staat in de toestelnaam. We denken zelf aan Groots, Geweldig en Genieten. Hoe dan ook, dit toestel klopt aan alle kanten. Het toestel heeft zelfs twee 13-megapixel camera's aan de achterkant. Met de dubbele camera maak je topfoto's.

Ook is het toestel stof- en waterdicht en heeft 'ie HiFi geluid. Dat is hele goede deuntjes, de hele dag door. Dit toestel zeker kiezen als je een groot scherm zoekt. Het scherm is namelijk 5,7 inch Groot.

Bekijk de LG G6
LG logo
Waarom kiezen voor LG?

Als je op zoek bent naar een goed toestel voor een betaalbare prijs, dan is LG een uitstekende keuze.

LG is groter dan alleen mobiele telefoons. Zo zijn ze groot in tv's, geluidssystemen voor thuis en in auto's en huishoudelijke apparatuur voor thuis. Allemaal met de nieuwste technieken.

Dat zie je ook terug in de telefoons van dit merk. Bijvoorbeeld het geweldige geluid en de mooie scherpe schermen. Helemaal bij de tijd.
Prijsbewust, maar niet inleveren op kwaliteit?

Dan raden we de LG K10 uit 2017 aan. Het toestel heeft een
groot 5,3 inch scherm
, maar een klein prijsje. Hij beschikt over een goede camera en heeft een vingerafdrukscanner voor makkelijk ontgrendelen.

Bekijk de LG K10 2017

Android: het besturingsysteem op elke LG

Elke LG telefoon en vele andere, zijn voorzien van het besturingsysteem Android. Daarmee heb je toegang tot enorm veel apps, waarmee je het toestel helemaal naar je eigen smaak kan inrichten.

Naast apps over bijvoorbeeld het weer en nieuws, zijn er nog vele andere apps beschikbaar. Uiteraard ook onze eigen Mijn Telfort app.

Lees meer over Android

Haal alles uit je LG met Telfort

  • MB's en minuten neem je 2 maanden mee
  • Standaard supersnel 4G internet
  • Het betrouwbare KPN netwerk

Ben je ondernemer?

Bekijk ook ons LG aanbod samen met een Zakelijk mobiel abonnement. Bijvoorbeeld met de razendsnelle LG V30.

Naar Telfort Zakelijk

Voor- en achterkant van de LG V30