Nokia telefoons

Bekijk alle Nokia telefoons

Een paar jaar geleden had bijna iedereen een Nokia telefoon. Sprak je met iemand af, dan ging dat via een sms. Moest je wachten? Dan speelde je het verslavende spelletje Snake. Hoe dan ook, Nokia is terug van weggeweest! Want de nieuwe Nokia's zien er goed uit en zijn voorzien van goede technieken.Nokia 7 Plus:
een smartphone waar je op kunt vertrouwen

De Nokia 7 Plus is een aantrekkelijk toestel met een goed uiterlijk. Het grote scherm valt gelijk op en de dubbele camera op de achterkant is echt een aandachtstrekker.

 • Groot 6 inch full-HD+ beeldscherm met heldere kleuren
 • Dubbele camera met bekende ZEISS-lenzen
 • Altijd up-to-date met Android One

Bekijk de Nokia 7 PlusNokia's voorzien van Android One

Alle Nokia telefoons werken met het besturingssysteem Android One. Daarmee heb je alles wat je wilt gebruiken binnen handbereik, maar wel snel, veilig en altijd de nieuwste versie. Want met Android One ben je de eersten die de nieuwste updates ontvangt.

Met Android heb je toegang tot duizenden gratis apps. Zo is er altijd wel een die bij je past. Van het weer, de Mijn Telfort app of gewoon Facebook.

Stap je over van een ander merk dan Nokia? Dan ben je zo gewend! Toestellen van bijvoorbeeld Samsung, Huawei of LG gebruiken allemaal Android. Lekker vertrouwd! Meer weten? Bekijk dan onze pagina over Android One

Verschillende schermafbeeldingen met Android One

Nokia 6.1. is prachtig van binnen en buiten.

De Nokia 6.1 is een mooi toestel met een fijn Full-HD scherm van 5,5 inch groot. Foto's maak je in een flits. Zelfs in het donker. En in 30 minuten is de batterij alweer voor 50% opgeladen.

 • Groot kleurrijke Full-HD scherm van 5,5 inch
 • De 16-megapixel camera voor fantastisch foto's en video's
 • 32GB opslagruimte + uitbreidbaar met een geheugenkaart

Bekijk de Nokia 6.1Nu verkrijgbaar: de bananentelefoon!

De Nokia 8110 is terug! Hij wordt ook wel de bananentelefoon genoemd. Dat komt door zijn opmerkelijke design. Het toestel heeft de vorm van een banaan en heeft een schuifklep aan de voorkant met daaronder echte toetsen. De batterij die houdt het maar liefst 25 dagen uit!

Dit toestel is een echte aanrader als je wilt bellen, sms'en en af en toe iets wilt opzoeken op internet. Want je beschikt gewoon over het supersnelle 4G internet.

Bekijk de Nokia 8110

Geen toeters, wel bellen

Soms wil je gewoon bellen en af en toe een berichtje kunnen sturen. Dan zijn de Nokia 3 en Nokia 5 een geweldige vriend die je daar prima bij kunnen helpen. Deze toestellen hebben alles aan boord en dat voor een scherpe prijs.


Voor- en achterkant van Nokia 3

 • Kleurrijk 5 inch scherm
 • 8-megapixel camera voor prima foto's en video's
 • Mooi sterk design dat goed vasthoudt

Bekijk de Nokia 3

Voor- en achterkant van Nokia 5

 • Groot scherm van 5,5 inch
 • 16-megapixel camera voor fantastisch foto's en video's
 • Mooi sterk design dat goed vasthoudt

Bekijk de Nokia 5


Waarom kiezen voor een Nokia telefoon?

Als je voor een Nokia kiest, kies je voor een veilig en snel toestel die er toevallig ook nog eens heel mooi uitziet. De toestellen zijn allemaal voorzien van de laatste technieken en zijn vooral heel erg aantrekkelijk geprijsd; je krijgt veel waar voor je geld.

Ook interessant: in de meeste Nokia toestellen kan je 2 simkaarten plaatsen. Dat heet Dual Sim. Handig als je naar het buitenland gaat of werk en privé gescheiden wilt houden