Nokia telefoons

Bekijk alle Nokia telefoons

Een paar jaar geleden had bijna iedereen een Nokia telefoon. Sprak je met iemand af, dan ging dat via een sms. Moest je wachten? Dan speelde je het bekende spelletje Snake. Hoe dan ook, Nokia is terug van weggeweest! Want de nieuwe Nokia's zien er goed uit en zijn voorzien van de laatste technieken.Nokia 7.1.
De perfectie tussen schoonheid en inhoud

Met de Nokia 7.1 ervaar je elk detail. Je hebt namelijk een groot scherm zonder randen, die zich aanpast aan de omgeving. Zo heb je overal een prachtige kijkervaring.

Met de 7.1 maak je opvallend mooie plaatjes. De lichtinval is fantastisch en foto's zijn werkelijk haarscherp. Dus als je foto's terugkijkt van je vakantie, is het net alsof je er weer bent.

 • Haarscherp Full-HD PureDisplay voor kraakhelder beeld
 • Drie camera's met de bekende ZEISS-lenzen
 • Veilig en up-to-date met besturingssysteem Android Oreo

Bekijk de Nokia 7.1Android One standaard bij Nokia

Alle Nokia telefoons werken met het Android One. Daarmee beschik je over veel apps, maar altijd snel, veilig en met de nieuwste versie. Want met Android One ben je de eersten die de nieuwste updates ontvangt.

Met Android heb je toegang tot duizenden gratis apps. Zo is er altijd wel een die bij je past. Van het weer, de Mijn Telfort app of gewoon Facebook.

Stap je over van een ander merk dan Nokia? Dan ben je zo gewend! Toestellen van bijvoorbeeld Samsung, Huawei of LG gebruiken allemaal Android. Lekker vertrouwd! Meer weten? Bekijk dan onze pagina over Android One

Verschillende schermafbeeldingen met Android One


Nokia 9 een unieke ervaring

De Nokia 9 is een toestel met een verfrissend en uniek ontwerp.

Het toestel heeft een stevige aluminium behuizing en een prachtig 5,99 inch pOLED scherm van rand tot rand.

Deze Nokia heeft een heel bijzondere camera, en dat is niet zomaar. De 5 camera's op de achterzijde bezorgen je namelijk haarscherpe en kleurrijke foto's en video's.

 • Mooi kleurrijke 5,99 inch pOLED scherm
 • Een uniek 5 camerasysteem
 • Android One

Bekijk de Nokia 9
Nokia 8.1. ultiem vakmanschap

De Nokia 8.1 is een gelikt toestel met een mooi Puredisplay scherm van 6,18 inch groot. De camera aan de voorkant is erg goed, deze heeft wel 20 megapixel. Zo maak je natuurlijk de mooiste selfies! Ook heeft hij een krachtige batterij die tot wel 2 dagen mee gaat.

 • Helder en kleurrijk Puredisplay scherm van 6,18 inch
 • 20 megapixel selfiecamera
 • Batterijduur tot wel 2 dagen

Bekijk de Nokia 8.1Nokia 6.1. is prachtig van binnen en buiten

De Nokia 6.1 is een mooi toestel met een fijn Full-HD scherm van 5,5 inch groot. Foto's maak je in een flits. Zelfs in het donker. De batterij laad je in 30 minuten al voor 50% op.

 • Groot kleurrijke Full-HD scherm van 5,5 inch
 • De 16-megapixel camera voor fantastisch foto's en video's
 • 32GB opslagruimte + uitbreidbaar met een geheugenkaart

Bekijk de Nokia 6.1


Waarom kiezen voor Nokia telefoons?

Als je voor een Nokia kiest, kies je voor een veilig en snel toestel die er toevallig ook nog eens heel mooi uitziet. De toestellen zijn allemaal voorzien van de laatste technieken en zijn vooral heel erg aantrekkelijk geprijsd; je krijgt veel waar voor je geld.


In het paradijs met Carl Zeiss

Kies je voor een nieuwe Nokia, dan beschik je bij bijna elk model van geweldige cameralensen van Carl Zeis. Dit merk loopt al jaren voorop in het ontwikkelen van goede lensen. Dat resultaat zie je terug in telefoons van Nokia. Want voor geweldige foto's hoef je tegenwoordig geen grote camera meer mee te nemen.


Standaard Dual SIM bij Nokia

Met Dual SIM kan je 2 simkaarten in je telefoon stoppen. Dat is handig als je privé en werk gescheiden wilt houden. Of als je op vakantie gaat buiten Europa. Want dan blijf je toch bereikbaar, maar internet je goedkoper met een simkaart van het land zelf. Handig zo'n Nokia met Dual SIM.