Nokia telefoons

Bekijk alle Nokia telefoons

Een paar jaar geleden had bijna iedereen een Nokia telefoon. Sprak je met iemand af, dan ging dat via een sms. Moest je wachten? Dan speelde je het bekende spelletje Snake. Hoe dan ook, Nokia is terug van weggeweest! Want de nieuwe Nokia's zien er goed uit en zijn voorzien van de laatste technieken.Nokia 7.1.
De perfectie tussen schoonheid en inhoud

Met de Nokia 7.1 ervaar je elk detail. Je hebt namelijk een groot scherm zonder randen, die zich aanpast aan de omgeving. Zo heb je overal een prachtige kijkervaring.

Met de 7.1 maak je opvallend mooie plaatjes. De lichtinval is fantastisch en foto's zijn werkelijk haarscherp. Dus als je foto's terugkijkt van je vakantie, is het net alsof je er weer bent.

 • Haarscherp Full-HD PureDisplay voor kraakhelder beeld
 • Drie camera's met de bekende ZEISS-lenzen
 • Veilig en up-to-date met besturingssysteem Android Oreo

Bekijk de Nokia 7.1Android One standaard bij Nokia

Alle Nokia telefoons werken met het Android One. Daarmee beschik je over veel apps, maar altijd snel, veilig en met de nieuwste versie. Want met Android One ben je de eersten die de nieuwste updates ontvangt.

Met Android heb je toegang tot duizenden gratis apps. Zo is er altijd wel een die bij je past. Van het weer, de Mijn Telfort app of gewoon Facebook.

Stap je over van een ander merk dan Nokia? Dan ben je zo gewend! Toestellen van bijvoorbeeld Samsung, Huawei of LG gebruiken allemaal Android. Lekker vertrouwd! Meer weten? Bekijk dan onze pagina over Android One

Verschillende schermafbeeldingen met Android One

Nokia 3.1. Goed in vorm

De Nokia 3.1 is van binnen en buiten goed in vorm.

Het toestel heeft afgeronde hoeken en scherp geslepen randen. Daardoor loopt het 5,2 inch HD+ scherm mooi over in de behuizing.

Foto's en video's schiet je met de 13 megapixel camera. Of een groepsselfie met de camera aan de voorkant.

 • Mooi kleurrijke HD+ scherm van 5,2 inch
 • 18-megapixel camera voor fantastisch foto's en video's
 • 16GB opslagruimte + uitbreidbaar met een geheugenkaart

Bekijk de Nokia 3.1
Nokia 5.1. De gulle middeweg

De Nokia 5.1 zit tussen de Nokia 3.1 en de Nokia 6.1 in. Het 5,5 inch scherm is lekker scherp en de buitenkant van het toestel ziet er fantastisch uit. Het toestel heeft afgeronde hoeken en is gemaakt uit een blok aluminium.

 • Helder en kleurrijke HD+ scherm van 5,5 inch
 • 16 megapixel camera met automatisch scherpstellen
 • 16GB opslagruimte + uitbreidbaar met geheugenkaart

Bekijk de Nokia 5.1Nokia 6.1. is prachtig van binnen en buiten.

De Nokia 6.1 is een mooi toestel met een fijn Full-HD scherm van 5,5 inch groot. Foto's maak je in een flits. Zelfs in het donker. De batterij laad je in 30 minuten al voor 50% op.

 • Groot kleurrijke Full-HD scherm van 5,5 inch
 • De 16-megapixel camera voor fantastisch foto's en video's
 • 32GB opslagruimte + uitbreidbaar met een geheugenkaart

Bekijk de Nokia 6.1


Waarom kiezen voor Nokia telefoons?

Als je voor een Nokia kiest, kies je voor een veilig en snel toestel die er toevallig ook nog eens heel mooi uitziet. De toestellen zijn allemaal voorzien van de laatste technieken en zijn vooral heel erg aantrekkelijk geprijsd; je krijgt veel waar voor je geld.


In het paradijs met Carl Zeiss

Kies je voor een nieuwe Nokia, dan beschik je bij bijna elk model van geweldige cameralensen van Carl Zeis. Dit merk loopt al jaren voorop in het ontwikkelen van goede lensen. Dat resultaat zie je terug in telefoons van Nokia. Want voor geweldige foto's hoef je tegenwoordig geen grote camera meer mee te nemen.


Standaard Dual SIM bij Nokia

Met Dual SIM kan je 2 simkaarten in je telefoon stoppen. Dat is handig als je privé en werk gescheiden wilt houden. Of als je op vakantie gaat buiten Europa. Want dan blijf je toch bereikbaar, maar internet je goedkoper met een simkaart van het land zelf. Handig zo'n Nokia met Dual SIM.