Voordelig internetten zonder zorgen in het buitenland, dat kan met de buitenlandbundels van Telfort Prepaid. Met deze bundels kan je geen onverwachte internetkosten maken. Wanneer de MB’s op zijn, kan je namelijk geen gebruik meer maken van mobiel internet. De kosten voor een bundel worden van het tegoed afgeschreven. Alle bundels stoppen automatisch en je ontvangt een bericht als de bundel bijna op is en afloopt. Zo zit je nergens aan vast. Een bundel is te activeren via een sms-bestelcode naar 1355 of via Mijn Telfort of de Mijn Telfort app. Wil je je Telfort prepaid voordelig in de EU gebruiken. Bestel dan één van de bel, sms of databundels. Deze zijn ook in de EU te gebruiken, zonder extra kosten.

Hoe koop je een prepaid buitenlandbundel?

Zorg dat je voldoende tegoed hebt om een bundel aan te zetten. Bundels kun je eenvoudig aanzetten. Na bestelling krijg je een bevestiging en kan je meteen gebruikmaken van de bundel. Je kan:

  1. Eenvoudig bundels aanzetten via de Mijn Telfort app
  2. Eenvoudig bundels aanzetten via Mijn Telfort
  3. Bundels gratis aanzetten via een code naar 1355

Met de Mijn Telfort app kun je:

  • Beltegoed opwaarderen
  • Prepaid bundels aanzetten
  • Hoogte en geldigheid beltegoed bekijken
  • Bestelde bundels inzien

Prepaid buitenlandbundels

Inhoud
Prijs
Houdbaarheid
Aanzetcode
Internet Weekbundel Wereld: 10 MB
10,-
7 dagen
INTERNET WEEK WERELD

Grenzeloos internetten, bellen en sms'en in de EU

Vanaf 15 juni 2017 wijzigen alle tarieven voor telefoongebruik in de EU naar nationaal tarief. Dit betekent dat je vanaf dan in de Europese Unie hetzelfde gaat betalen als je in Nederland betaalt. Om technische redenen is het nog niet mogelijk om nationaal tarief te hanteren. Telfort prepaid hanteert daarom de volgende tarieven totdat het technisch wel mogelijk is.

Te weinig beltegoed?

Heb je te weinig beltegoed om een bundel te kopen? Waardeer dan eenvoudig je beltegoed online op.

Direct online opwaarderen

Inzicht in je bundel

Je hebt in Mijn Telfort en de Mijn Telfort app altijd inzicht in al je tegoeden, zowel je normale tegoed als het tegoed van de bundels. Heb je even geen toegang tot Mijn Telfort? Sms dan gratis het woord BELSTATUS naar 1355 om je tegoed van je bundel op te vragen.

Mijn Telfort