Voordelig internetten zonder zorgen, dat kan met de internetbundels van Telfort Prepaid. Met de internetbundels van Telfort Prepaid kan je geen onverwachte internetkosten maken. Wanneer de MB’s op zijn, kan je namelijk geen gebruik meer maken van mobiel internet. De kosten voor een bundel worden van het tegoed afgeschreven. Alle bundels stoppen automatisch en je ontvangt een bericht als de bundel bijna op is en afloopt. Zo zit je nergens aan vast. Een bundel is te activeren via een sms-bestelcode naar 1355 of via Mijn Telfort of de Mijn Telfort app.

Hoe koop je een prepaid internetbundel?

Zorg dat je voldoende tegoed hebt om een bundel aan te zetten. Bundels kun je eenvoudig aanzetten. Na bestelling krijg je een bevestiging en kan je meteen gebruikmaken van de bundel. Je kan:

  1. Eenvoudig bundels aanzetten via de Mijn Telfort app
  2. Eenvoudig bundels aanzetten via Mijn Telfort
  3. Bundels gratis aanzetten via een code naar 1355

Met de Mijn Telfort app kun je:

  • Beltegoed opwaarderen
  • Prepaid bundels aanzetten
  • Hoogte en geldigheid beltegoed bekijken
  • Bestelde bundels inzien

Prepaid internetbundels

Inhoud
Prijs
Houdbaarheid
Aanzetcode
50 MB
2,50
31 dagen
50 MB MAAND
100 MB
4,-
31 dagen
100 MB MAAND
250 MB
8,-
31 dagen
250 MB MAAND
500 MB
10,-
31 dagen
500 MB MAAND
1000 MB
14,-
31 dagen
1000 MB MAAND
BlackBerry Internet
2,50
31 dagen
BLACKBERRY AAN

*Internetten kan bij Telfort Prepaid alleen met een internetbundel. Geen onverwachte internetkosten en een internetsnelheid van 14,4 Mb/s. Internetten zonder zorgen dus. Je MB’s kun je gebruiken binnen Nederland. Wil je in het buitenland internetten? Koop dan een buitenlandbundel. BlackBerry internet kun je alleen gebruiken als je ook een internetbundel hebt.

Let op! Op 1 maart stopt Telfort Prepaid met de Blackberry bundel. Bundels die voor 1 maart 2017 zijn geactiveerd behouden de geldigheid van 31 dagen. Hierna zal de bundel automatisch stoppen.

Te weinig beltegoed?

Heb je te weinig beltegoed om een bundel te kopen? Waardeer dan eenvoudig je beltegoed online op.

Direct online opwaarderen

Inzicht in je bundel

Je hebt in Mijn Telfort en de Mijn Telfort app altijd inzicht in al je tegoeden, zowel je normale tegoed als het tegoed van je bundels. Heb je even geen toegang tot Mijn Telfort of de app? Sms dan gratis het woord BELSTATUS naar 1355 om je tegoed van je bundel op te vragen.

Mijn Telfort