Prepaid in het buitenland

Prepaid in het buitenland

Voordelig internetten zonder zorgen in het buitenland, dat kan met de bundels van Telfort Prepaid. Met deze bundels kan je geen onverwachte internetkosten maken. Wanneer de MB’s op zijn, kan je namelijk geen gebruik meer maken van mobiel internet. De kosten voor een bundel worden van het tegoed afgeschreven. Alle bundels stoppen automatisch en je ontvangt een bericht als de bundel bijna op is en afloopt. Zo zit je nergens aan vast. Een bundel is te activeren via een sms-bestelcode naar 1355 of via Mijn Telfort of de Mijn Telfort app.

Binnen de EU

Als je binnen de EU (zone 1) op vakantie gaat, dan kun je internetten, bellen en sms'en (roaming) vanuit je Nederlandse bundel. Je maakt dus geen extra kosten als je bijvoorbeeld die leuke vakantiefoto naar je familie of vrienden wilt appen. Handig toch?

Je kunt ook zonder bundel bellen en sms'en in de EU, tegen hetzelfde tarief als in Nederland. Wil je weten wat je zonder bundel in de EU zal gaan betalen?

Buiten de EU

Ga je buiten de EU op vakantie? Dan kun je een Internet Wereldbundel afsluiten voor 7 dagen.

Inhoud
Prijs
Houdbaarheid
Aanzetcode
Internet Weekbundel Wereld: 10 MB
10,-
7 dagen
INTERNET WEEK WERELD

Bekijk alle tarieven in het buitenland

Hoe koop je een prepaid bundel?

Zorg dat je voldoende tegoed hebt om een bundel aan te zetten. Bundels kun je eenvoudig aanzetten. Na bestelling krijg je een bevestiging en kan je meteen gebruikmaken van de bundel. Je kan:

  1. Eenvoudig bundels aanzetten via de Mijn Telfort app
  2. Eenvoudig bundels aanzetten via Mijn Telfort
  3. Bundels gratis aanzetten via een code naar 1355

Met de Mijn Telfort app kun je:

  • Beltegoed opwaarderen
  • Prepaid bundels aanzetten
  • Hoogte en geldigheid beltegoed bekijken
  • Bestelde bundels inzien

Te weinig beltegoed?

Heb je te weinig beltegoed om een bundel te kopen? Waardeer dan eenvoudig je beltegoed online op.

Direct online opwaarderen

Inzicht in je bundel

Je hebt in Mijn Telfort en de Mijn Telfort app altijd inzicht in al je tegoeden, zowel je normale tegoed als het tegoed van de bundels. Heb je even geen toegang tot Mijn Telfort? Sms dan gratis het woord BELSTATUS naar 1355 om je tegoed van je bundel op te vragen.

Mijn Telfort