Refurbished iPhone bij Telfort

Kies je voor een refurbished iPhone, dan heb je een goede maar vooral goedkope refurbished iPhone in handen.

Refurbished is een tweedehands toestel, maar dan zo goed als nieuw. Deze iPhones zijn om diverse redenen retour gekomen (technische mankement, inruilprogramma of via verzekeraars). Ook overproductie komt vaak terug op de refurbished markt. De iPhones zijn door-en-door getest en gewoon met 2 jaar garantie.


Refurbished iPhone kopen

Voordelen van een refurbished iPhone:

  • Een stuk goedkoper in vergelijking met nieuwe telefoons
  • Goed voor het milieu (duurzaam)
  • Met minder budget toch genieten van een iPhone
  • 2 jaar garantie bij technische problemen

Bekijk de Refurbished iPhone 7

Bekijk de Refurbished iPhone 8

Bekijk de Refurbished iPhone X


Refurbished iPhones van Forza

Onze refurbished iPhones bieden wij aan in samenwerking met Forza. Deze partij importeert én controleert alle toestellen. Forza is de enige partij die een robot gebruikt om de refurbished toestellen op meer dan 50 punten te controleren.

De toestellen worden beoordeeld en krijgen een 'grade' mee. Wij bieden de iPhones aan met een A-grade. Dat houdt in dat het toestel minimale gebruikssporen heeft. Aan de binnenkant werkt het toestel 100% goed.

Logo Forza Refurbished

Wat betekent de A Grade?

Met een A Grade geeft Forza aan in welke staat het toestel is. Mogelijkheden zijn: remarketed (als nieuw), A Grade (zo goed als nieuw) en B Grade (zichtbaar gebruik).

De iPhones bieden wij aan met een A Grade. Er kunnen kleine krasjes opzitten, maar niet meer dan 2 of 3. Deze bevinden zich meestal op de behuizing zelf. Zo kunnen wij garanderen dat je altijd een goed toestel in handen hebt.

Dus ben je op zoek naar een refurbished of remanufactured iPhone, dan zit je bij ons wel goed.Video: wat zit er in de doos

(door Forza)Refurbished of tweedehands?

Als je geen nieuwe iPhone koopt, dan heb je de keuze uit een tweedehands iPhone of een refurbished iPhone. Het voordeel bij een refurbished toestel is dat je weet dat het toestel op veel punten is gecontroleerd. Het is een gebruikt toestel, maar weer helemaal opgefrist. Het kan zijn dat er een krasje opzit, maar dat is het dan wel.

Een tweedehands toestel is niet gecontroleerd. Je moet maar afwachten of alles nog zo goed werkt. Met refurbished weet je dat alles goed werkt.

Voordelig en duurzaam

Die twee woorden gaan prima hand in hand. Want kies je voor een refurbished product, dan geef je een product een tweede kans. Dat is voor het product wel zo vriendelijk en voor het milieu nog meer. Daarnaast zijn producten die een tweede kans krijgen voordeliger dan een spiksplinernieuwe.

Kiezen voor een refurbished product is dus voordeliger en duurzaam, omdat je een toestel een tweede kans geeft.

Meest gestelde vragen over refurbished telefoons

Wat is een refurbished toestel?

Refurbishen is het schoonmaken, opfrissen én renoveren van een toestel. Het zijn toestellen die om diverse redenen retour zijn gekomen (technische mankement, inruilprogramma of via verzekeraars). Ook overproductie komt vaak terug op de refurbished markt. Een refurbished iPhone wordt schoongemaakt, op meer dan 50 punten gecontroleerd, data wordt verwijderd (data-wiping) en waar nodig gerepareerd. Aan het eind van dit controletraject is er een uitstekend werkend toestel inclusief een standaard garantie van 2 jaar.

Wat is het voordeel van een refurbished toestel?

Het voordeel is dat het toestel een stuk goedkoper is dan een geheel nieuw toestel. Ook is het een duurzame optie, aangezien het toestel een tweede leven krijgt. Zo heb je met minder budget toch een goedwerkend toestel.

Wat zijn de nadelen van een refurbished toestel?

Het toestel kan lichte gebruikssporen zoals krasjes of kleine deukjes hebben.

Welke toestellen bieden wij als refurbished aan?

Op dit moment bieden wij de iPhone 6 16GB, iPhone 6s 16GB en iPhone 7 32GB en de iPhone 8 64GB aan als refurbished toestel.

Wat mag je van een refurbished toestel verwachten dat je bij ons koopt?

Met een refurbished toestel, kan je gewoon zeker zijn dat je een goed toestel koopt. Je kunt mogelijk aan het toestel zien dat het al is gebruikt, maar technisch is het toestel in perfecte conditie. Je hebt dus een hele goede iPhone, maar dan voor een lagere prijs.

Wat betekent "lichte gebruikerssporen"? Wat kan ik precies verwachten?

Lichte gebruikerssporten betekent dat je kunt zien dat het toestel is gebruikt. Je kunt meerdere lichte cosmetische gebruikerssporen zien, bijvoorbeeld lichte krasjes op de achter- of zijkant. Het toestel is technisch wel in perfecte conditie. De eventuele defecte onderdelen zijn namelijk vervangen.

Waar komen deze refurbished toestellen vandaan?

Wij kopen deze toestellen in bij Forza Refurbished. Deze partij importeert én controleert alle telefoons. Forza is de enige partij die een robot gebruikt om de refurbished toestellen op meer dan 50 punten te controleren.

Hoe is de iPhone verpakt en wat zit er in de doos?

De iPhone is verpakt in een doosje van Forza Refurbished. Te herkennen aan een geel logo 'Quality Control, checked by robots'. In de doos vind je het toestel en de oplader. Geen oordopjes.

Wat mag ik verwachten van de garantie?

Dit werkt hetzelfde als bij andere toestellen. Heeft het toestel een technisch probleem? Dan kun je het probleem melden via onze pagina over reparaties. Hierbij kun je kiezen of je het toestel opstuurt of inlevert in een van onze winkels. Ook vind je op deze pagina de garantiebepalingen. Op het toestel heb je gewoon 2 jaar garantie bij technische problemen.