Samsung Galaxy J5 2017

Bekijk de Samsung Galaxy J5 direct

De Samsung Galaxy J5 2017 is de middelste versie van de J-serie. Met een scherm van 5,2 inch heb je lekker veel overzicht. Er is keuze uit de kleuren zwart of goud. Met de Galaxy J5 2017 heb je een toestel die voorzien is van bekende techniek uit de Galaxy S7 en Galaxy A5. Zo heb je beveiliging met je vingerafdruk, een helder scherm en kan je met de nieuwe camera aan de voorkant veel betere selfies maken.

Samsung Galaxy J5 2017 16GB

De Samsung Galaxy J5 2017 is een toestel met veel mogelijkheden. Wij leggen je alles uit in deze video.

Verbeteringen van de Galaxy J5 2017:

  • Goede beveiliging met je vingerafdruk en extra beveiligde mappen
  • Gelijkwaardige camera's aan de voor- en achterkant
  • Nieuwe filters en sneltoetsen voor nog betere foto's
  • Uitbreidbaar geheugen tot 32GB


Een nog slimmere Samsung

Samsung staat bekend om de nieuwste technologie om je leven leuker en makkelijker te maken. Zo kan je zelf de knop kiezen waarmee de camera activeert; zo kan je er altijd met je vinger bij. Ook kan je twee Whatsapp accounts maken zodat je werk en privé gescheiden kunt houden op dezelfde telefoon. Als je dat belangrijk vindt, kan je er voor kiezen om je bestanden goed te beveiligen met extra versleuteling van je gegevens.

Leer 'm kennen met Android & You

Android & You is een handige website voor iedereen die Android op zijn telefoon heeft. Zo kan je het maximale uit je Samsung halen. Alle dingen die Google en Samsung voor je hebben bedacht leer je op deze manier kennen. Neem eens een kijkje op de website van Android & You.


Een mooi ontworpen smartphone

De Galaxy J5 is in alle opzichten goed ontworpen. Het toestel voelt degelijk, ziet er geweldig uit en alles zoals knoppen en de cameralens is mooi weggewerkt. Dankzij de gouden en zwarte kleuroptie is er voor ieder wat wils. Met name de mat metallic afwerking zorgen voor die hippe en luxe uitstraling.


Bestanden behouden met Smart Switch

Het is een bekende ergernis als je een nieuwe smartphone koopt: je wilt je bestanden graag houden, maar dat is veel werk om te doen. Om dat makkelijk te maken heeft Samsung Smart Switch bedacht. Met de Smart Switch applicatie kan je al je bestanden met een snoertje of via je internetverbinding overzetten van je oude toestel naar je nieuwe.

Hoe je dat doet?

Je selecteert in de Smart Switch app de bestanden die je op je nieuwe toestel wil zetten. Dit kunnen de nummers in je telefoonboek, de foto's en je chatberichten zijn. Je kiest zelf of je via WiFi of een kabel je bestanden overzet en klaar is Kees! Makkelijk te doen, ook als je geen Kees heet.


Andere betaalbare toptoestellen van Samsung


Samsung Galaxy J3

Het compacte maatje


Bekijk de Galaxy J3

Samsung Galaxy A8

De luxe en grotere broer


Bekijk de Galaxy A8