Samsung Galaxy S8

Dromen over de mooiste dingen. Dat is fijn om te doen. Maar wat als je elke dag een fijne droom kan hebben? Met de Samsung Galaxy S8 is dat mogelijk. Want met dit toestel heb je alles in handen. Ontdek 'm hier. Ontdek 'm bij Telfort.


De Samsung Galaxy S8 64GB

De Samsung Galaxy S8 is een prachtig toestel met indrukwekkende prestaties. Vooral het scherm zonder randen valt op en dit is de eerste Samsung met gezichtsherkenning. Daarmee ontgrendel je het toestel zonder pincode.

Dit maakt 'm zo goed

  • Uniek gebogen scherm van 5,8 inch groot
  • Ontgrendelen met je ogen of vingerafdruk
  • Standaard met 64GB opslaggeheugen

Bekijk de Samsung Galaxy S8


Design en scherm van de Galaxy S8

Samsung staat bekend om zijn mooi afwerkte toestellen. Denk aan combinaties van metaal en glas. Dit voelt sterk aan en oogt ook nog eens mooi. Dezelfde kwaliteit heeft de nieuwe Galaxy S8.

Het beeldscherm heeft gebogen randen. Daardoor is het scherm bijna net zo groot als de hele voorkant van de he toestel. Met 3840 x 2160 pixels, ook wel een 4K-resolutie genoemd, heeft de S8 een kraakhelder scherm in iedere omgeving.

Samsung cameraVerbeterde camera's

Een telefoon zonder camera is tegenwoordig niet meer te bedenken. Ook niet aan de voorkant. Want wie kan er tegenwoordig nog zonder selfies?

De nieuwe Samsung Galaxy S8 heeft een verbeterde camera aan de voorkant gekregen. Dat betekent dat alles nog scherper zal zijn dan we al gewend zijn.

De camera aan de achterkant kennen we uit de voorganger. Kraakhelder dus niets mis mee! Met de vele functies maak je altijd een fantastische foto.
Waarom kiezen voor de Galaxy S8?

De S-modellen zijn te herkennen aan hun slanke ontwerp en snelle prestaties. Dat geldt ook voor dit toestel. Want met verbluffende prestaties houdt niemand je bij.


  • Fantastische foto's en video's
  • Uniek gebogen scherm van 5,8 inch groot
  • Ontgrendelen met je ogen of vingerafdruk
  • Standaard met 64GB opslaggeheugen
  • Stof- en waterdicht


 De Samsung Galaxy S8 beschikbaar in 3 kleuren
Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy S8 / S8+


Hoe maak ik een schermafdruk met de Samsung Galaxy S8?

Maak een schermafbeelding door met de zijkant van je hand over het scherm te vegen, dit kan van rechts naar links of andersom. Liever ouderwets met de knoppen? Druk dan tegelijkertijd de aan/uit-knop en de volume omlaag knop ingedrukt.

Op welke manieren kan ik de Samsung Galaxy S8 / S8+ ontgrendelen?

De Samsung Galaxy S8 en S8+ maken gebruik van biometrische authenticatie. Dit betekent dat je de Galaxy S8/S8+ kunt beveiligen met je ogen, via gezichtsherkenning of je vingerafdrukken. Daarnaast kan je het toestel ook beveiligen via een pincode of patroon.

Wat zijn handige tips voor het gebruiken van de irisscanner (ontgrendelen met je ogen)?

1) Houdt bij het scannen van je irissen een afstand aan van 25-35 cm tussen het apparaat en je ogen en kijk naar het scherm.

2) Scan je irissen/ogen onder dezelfde omstandigheden als bij het registreren voor een betere herkenning.

Hoe reset ik de Samsung Galaxy S8 / S8+ terug naar fabrieksinstellingen?

Er zijn verschillende redenen om je Samsung Galaxy S8/S8+ te resetten. De volgende informatie helpt je om je telefoon terug te brengen naar fabrieksinstellingen.

1) Swipe vanuit het startscherm naar boven of naar beneden.

2) Tik op ‘Instellingen’ en ga vervolgens naar 'Algemeen beheer'.

3) Kies voor ‘Fabrieksgegevens herstellen’.

4) Lees de gegeven informatie en tik op ’RESETTEN’.

Hoe maak ik gebruik van de functie Filter Blauw Licht?

Het filter voor blauw licht past het licht van het scherm aan, zodat je ogen zich minder hoeven in te spannen. De functie vermindert de hoeveelheid blauw licht dat door het scherm wordt weergegeven. Dat is fijn voor als het avond is.

1) Tik op het startscherm op ‘Apps’ en navigeer dan naar ‘Instellingen’ > ‘Display’.

2) Tik op de schakelaar om de optie te activeren. Tik vervolgens op 'Filter Blauw Licht'.  

3) Sleep de aanpassingsbalk om de doorzichtigheid van het filter in te stellen.