Nieuwe Samsung telefoon kopen

Met een nieuwe Samsung telefoon ben je lichtjaren vooruit. De toestellen zijn voorzien van oneindig veel mogelijkheden en de laatste technieken. Zo heb je altijd een geweldig toestel in handen. Welke kies jij?

Bekijk direct alle Galaxy's


Beste keuze op dit moment:
Samsung Galaxy A8


Bekijk de Galaxy A8
Kiezen voor een nieuwe Samsung

Als je kiest voor een nieuwe Samsung, weet je dat je kiest voor kwaliteit. Galaxy is de bekende smartphone lijn van Samsung die razend populair is. Door de verschillende modellen, is er altijd wel een toestel dat goed bij je past.

Kies je ook voor ons netwerk, dan weet je dat je alles uit je Galaxy haalt. Want bij ons krijg je standaard supersnel 4G internet en maak je gebruik van het KPN netwerk.

Bekijk alle Galaxy's

Alle Galaxy's voorzien van Android

De Galaxy telefoons van Samsung werken samen met Android. Dit besturingssysteem is gebruiksvriendelijk en wordt het meest gebruikt op de wereld. Niet zo gek, want ook andere merken gebruiken dit populaire besturingssysteem. Meer weten? Bekijk onze pagina over Android.


Service en garantie op je Galaxy

Ook al ben je nog zo zuinig op je nieuwe Samsung, het kan voorkomen dat er iets mee gebeurt. Liever niet natuurlijk, maar als het gebeurt dan is het fijn om te weten dat je bij Samsung wel goed zit. Je kunt namelijk gebruik maken van de Samsung ophaalservice. Handig en snel.Overstappen naar een nieuwe Galaxy

Heb je al een Galaxy en stap je over naar een nieuw model? Dan val je niet in een zwart gat. Want het overzetten van je gegevens is een eitje dankzij Smart Switch van Samsung. Daarmee zet je eenvoudig al je gegevens over van elk toestel naar je nieuwe Galaxy.

Deze app is gewoon gratis en makkelijk in gebruik.