Smartpakkers van Telfort

Een Smartpakker is niet het laatste model of het toptoestel, maar wel altijd van goede kwaliteit en voor de beste prijs. Deze maand de Samsung Galaxy S8 en A8. Revolutionaire toestellen met een oneindig beeldscherm en goeie camera's . Welke kies jij?

Smartpakker Samsung Galaxy S8

In de Samsung Galaxy S8 ga je helemaal op. Hij heeft namelijk een verbluffend scherm dat oneindig lijkt.

Ook is de binnenkant van de Galaxy S8 geweldig. Want hij is razendsnel. Apps openen vliegenvlug en met spelletjes win je altijd!

Draadloos opladen is ook mogelijk. En ook handig: hij heeft een irisscanner. Daarmee ontgrendel je het toestel zonder handen. Geen wonder dat deze Galaxy S8 onze pronkparel van de Smartpakkers is!  

Alles over de Samsung Galaxy

Met een Samsung Galaxy op zak ben je verzekerd van een toptelefoon. Ze werken met Android, een besturingssyysteem waarbij je alles naar je eigen wens kan aanpassen. Zo is je telefoon perfect op jou afgestemd.

Daarnaast zijn deze fraaie telefoons stof- en waterbestendig en maken ze haarscherpe foto's.

Peter, onze Specialist Mobiel, legt je meer uit over Galaxy S8.Samsung Galaxy A8: het goedkopere zusje

Voor de Samsung Galaxy A8 betaal je net wat minder. De accu’s zijn echter even krachtig. De A8 heeft twee camera's aan de voorkant, daarmee maak je de perfecte selfie.

Het prijsverschil is wel te merken in prestaties: de Galaxy A8 is zeer vlot en krachtig, maar als je zware games speelt, presteert het duurdere broertje Galaxy S8 beter.

Bekijk de Galaxy A8Welke telefoon je ook kiest, je profiteert altijd van onze voordelen

Het betrouwbare KPN-netwerk en standaard supersnel 4G

Spotify Premium voor maar 8,99 p/mnd

MB's en minuten neem je 2 maanden mee

Onbeperkt bellen tijdelijk voor maar 1,- p/mnd