Smartpakkers

Een Smartpakker is niet het laatste model of het toptoestel, maar wel altijd van goede kwaliteit en voor de beste prijs. Op dit moment is dit de Samsung Galaxy A8. Een prachtig toestel met een groot beeldscherm en gezichtsherkenning. Kies jij 'm?
Smartpakker: Samsung Galaxy A8

De Galaxy A8 is een scherp geprijsd toestel en is helemaal bij de tijd. Wat dacht je van gezichtsherkenning, een groot Infinity scherm een uitbreidbaar geheugen tot maar liefst 400GB en hij is waterdicht.

De Galaxy A8 is er in 3 kleuren: zwart, grijs en goud. In de video leggen we je alles haarfijn uit.

Welke telefoon je ook kiest, je profiteert altijd van onze voordelen

Het betrouwbare KPN-netwerk en standaard supersnel 4G

Spotify Premium voor maar
8,99 p/mnd

MB's en minuten neem je
2 maanden mee

Onbeperkt bellen tijdelijk voor maar 1,- p/mndAchterlijk mooi Infinity scherm

Het scherm van de A8 kan je in één woord omschrijven: wauw! Het grote scherm bedekt de hele voorkant en heeft bijna geen randen. Ideaal voor het lezen van e-mails, berichten of het bekijken van foto's en video's.

Ook vind je aan de voorkant gezichtsherkenning. Ontgrendelen met je vinger of pincodes hoeft dus niet meer. Even lachen naar je toestel en hij is ontgrendeld.

Ontdek meer
Pimp je foto's met stickers

Met de dubbele selfie camera aan de voorkant schiet je goede kwaliteit selfies. Ook als je met een groep of de foto wilt, want iedereen past erop.

Wil je net wat extra's of je foto echt tot leven brengen? Voeg dan stickers toe aan je foto. De A8 heeft een berg aan stickers waar je uit kunt kiezen.

Ontgrendelen met gezichtsherkenning

Steeds meer toestellen kan je ontgrendelen met gezichtsherkenning. Eerder ging dat nog met een pincode, patroon of je vingeradruk. De Galaxy A8 is voorzien van gezichtsherkenning, pincode én een vingerafdruk. Zo heb je altijd verschillende mogelijkheden.

Gezichtsherkenning is veilig en snel. Op basis van meerdere gezichtskenmerken, wordt je gezichts herkent.

Veel opslagruimte en waterdicht

De Galaxy A8 heeft standaard 32GB geheugen voor apps, foto's, video's muziek en bestanden. In principe al een hele berg. Kom je toch te kort? Dan kan je het geheugen uitbreiden met een geheugenkaart tot maar liefst 400GB.

Verder is toestel stof- en waterdicht. Wel zo veilig als je bij het zwembad een slippertje maakt.

Ontdek meer van de Samsung Galaxy A8

Bekijk de Galaxy A8