Smartpakkers

Een Smartpakker is niet het laatste model toestel, maar wel van goede kwaliteit en voor de beste prijs. Met een Smartpakker heb je een goed toestel in handen die eigenlijk een hele grote pakkerd verdient. Ga jij voor dit toestel?

Smartpakker Samsung Galaxy S7

Samsung is al jarenlang een van de meest verkochte merken. Niet zo gek ook, want toestellen van Samsung zijn van goede kwaliteit en makkelijk te bedienen.

Dat geldt ook voor de Samsung Galaxy S7. Die heeft een schitterend groot 5,1 inch scherm, een camera van maar liefst 12-megapixel en is helemaal waterdicht. Een echte Smartpakker dus.

Welke telefoon je ook kiest, je profiteert altijd van onze voordelen

Het betrouwbare KPN-netwerk en standaard supersnel 4G

Spotify Premium voor maar
8,99 p/mnd

MB's en minuten neem je
2 maanden mee

Onbeperkt bellen tijdelijk voor maar 1,- p.mnd

Video: Alles over de Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 is al eventjes beschikbaar. Maar nog steeds is 'ie erg populair. Het is namelijk gewoon een heel goed toestel.

In deze video leggen wij je haarfijn uit wat het toestel allemaal kan en welke mooie eigenschappen hij heeft. Kijk je mee?

Bekijk de Galaxy S7

Totale toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Duur overeenkomst Vaste debetrentevoet / JKP
336,00 0,00 336,00 14,00 24 mnd 0%

Deze tabel bevat een berekening van het kopen van een toestel op afbetaling van KPN Finance B.V. en de prijs per maand. Lees hier meer over gespreid betalen en het Europees standaard formulier. KPN B.V. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt uitsluitend voor KPN Finance B.V. zonder het geven van advies. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.