Sony telefoon kopen

Bekijk alle Sony telefoons


Een Sony telefoon staat bekend om zijn kristalheldere scherm, fantastische camera’s en een design waar je niet op uitgekeken raakt. Mochten wij ooit juwelier worden, dan leggen we deze Sony telefoons zeker in onze etalage. Want deze parels zijn zowel van binnen als buiten perfect.
De nieuwste Sony Xperia ontdek je hier.Sony Xperia XZ2 / XZ2 Compact

De Xperia XZ2 en XZ2 Compact zijn toestellen waar je 'u' tegen zegt. Want deze knappe toestellen hebben naast een aantrekkelijk uiterlijk, een binnenkant met geweldige eigenschappen.

Foto's en video's zijn haarscherp. Zelfs in het donker. De stereospeakers laten je films beleven alsof je in de film zelf staat. Verder is het toestel waterdicht en ontgrendelen gaat gewoon met je vinger.

Meer weten?

Bekijk de Xperia XZ2

Bekijk de Xperia XZ2 CompactGratis film 1 met Sony bij Telfort


Xperia actie met Film1 cadeau


Wanneer je voor een Sony Xperia XA2, Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact of de Xperia XZ3 kiest ontvang je tot de zomer Film1 cadeau van Sony. Met Film1 heb je toegang tot de nieuwste films rechtstreeks uit de bioscoop. Heb je liever een serie, dan zit je ook goed bij Film1.

Pak je cadeau en kies voor één van de Sony Xperia telefoons voor 17 februari!

Bekijk alle Sony's

Waarom kiezen voor een Sony telefoon?

De missie van Sony is om een bedrijf te zijn dat inspireert en de nieuwsgierigheid prikkelt. Dat is terug te zien in de telefoons van het merk. Zowel van binnen en buiten. Elke telefoon van Sony is ontworpen met het oog op design. Zo zijn afgeronde hoeken en fijne materialen bij iedere telefoon terug te vinden. Van binnen zijn de telefoons voorzien van de nieuwste technieken die helpen bij de allerdaagse activiteiten.

  • Fantastische camera's
  • Sterke batterijen voor uren plezier
  • Altijd een strak design

Wil je overstappen, maar heb je nog een lopend contract bij een andere provider? Vul dan je gegevens in op ons Datumprikker. Wij nemen contact met je op zodra je wél kunt overstappen.De camera in Sony Xperia telefoons

Welke van de Sony Xperia telefoons je ook kiest, de camera is altijd van hoge kwaliteit. Dat komt door de lenzen die veel licht opvangen en snel scherp stellen. Sony heeft die ervaring zeker, want naast telefoons maken ze ook hoogwaardige camera's.

Haast? Geen probleem. De camera's starten in 1 seconde op zodat je nooit meer iets hoeft te missen.


Haal alles uit je nieuwe Sony Xperia telefoon met Telfort

  • MB's en minuten 2 maanden meenemen
  • Standaard 4G bij alle internetbundels
  • Betrouwbaar netwerk van KPN

Ben je ondernemer?

Bekijk ook ons gehele Sony aanbod samen met een Zakelijk mobiel abonnement. Bijvoorbeeld met de Xperia XZ2.

Naar Telfort Zakelijk


Bekijk ook onze andere telefoonmerken