Sony telefoon kopen

Bekijk alle Sony telefoons


Een Sony telefoon staat bekend om zijn kristalheldere scherm, fantastische camera’s en een design waar je niet op uitgekeken raakt. Mochten wij ooit juwelier worden, dan leggen we deze Sony telefoons zeker in onze etalage. Want deze parels zijn zowel van binnen als buiten perfect.Sony Xperia 10

De Sony Xperia 10 is een toestel waar je 'u' tegen zegt. Want dit knappe toestel heeft naast een superslank ontwerp, een bijzonder nieuw en langer scherm, perfect voor films en series!

Foto's en video's zijn haarscherp. Nu ben je zelf de regisseur! De stereospeakers laten je films beleven alsof je in de film zelf staat. Verder is het toestel waterdicht en ontgrendelen gaat gewoon met je vinger.

Meer weten over dit mooie toestel?

Bekijk de Xperia 10
Sony Xperia L3


De Sony Xperia L3 is een net en slank toestel. Hij heeft een strak ontwerp en dat zorgt voor minder dikke randen, waardoor je meer scherm hebt. Zo geniet je nog meer van jouw favoriete films en series.

Met de Xperia L3 maak je toffe foto's en video's. Met de nieuwe onscherpe achtergrond en het brede aanbod aan schoonheidseffecten, maak je ook nog eens superleuke selfies!

De nieuwe Adaptive Charging technologie zorgt ervoor dat de telefoon langer gezond blijft. Zo gaat ‘ie lekker lang mee!

Bekijk de Sony L3

Waarom kiezen voor een Sony telefoon?

De missie van Sony is om een bedrijf te zijn dat inspireert en de nieuwsgierigheid prikkelt. Dat is terug te zien in de telefoons van het merk. Zowel van binnen en buiten. Elke telefoon van Sony is ontworpen met het oog op design. Zo zijn afgeronde hoeken en fijne materialen bij iedere telefoon terug te vinden. Van binnen zijn de telefoons voorzien van de nieuwste technieken die helpen bij de allerdaagse activiteiten.

  • Fantastische camera's
  • Sterke batterijen voor uren plezier
  • Altijd een strak design

Wil je overstappen, maar heb je nog een lopend contract bij een andere provider? Vul dan je gegevens in op ons Datumprikker. Wij nemen contact met je op zodra je wél kunt overstappen.
Sony Xperia XZ3


De Sony Xperia XZ3 is het perfecte model voor iedereen die alles uit het toestel wilt halen, want hij heeft de laatste technieken. Ontvlucht de dagelijkse sleur en duik in jouw wereld vol entertainment.

Het toestel biedt een unieke ervaring met het HDR OLED-scherm. Door het scherpe beeld en de mooie kleuren kan je eindeloos genieten van films en video's.

De stereoluidsprekers van de Sony Xperia XZ3 bevatten High-Resolution geluid die je kraakheldere klanken geeft. Kies jij 'm?

Bekijk de Sony XZ3


Haal alles uit je nieuwe Sony Xperia telefoon met Telfort

  • MB's en minuten 2 maanden meenemen
  • Standaard 4G bij alle internetbundels
  • Betrouwbaar netwerk van KPN

Ben je ondernemer?

Bekijk ook ons gehele Sony aanbod samen met een Zakelijk mobiel abonnement. Bijvoorbeeld met de Xperia XZ2.

Naar Telfort Zakelijk


Bekijk ook onze andere telefoonmerken