Nieuwste Sony Xperia telefoon

Met de nieuwste Sony Xperia telefoon weet je zeker dat je dat een geweldig toestel in handen hebt. Want Sony Xperia telefoons staan bekend om hun prachtige ontwerp, handige functies en geweldige camera's. Want daar heeft Sony al jarenlang ervaring mee.

Bekijk alle Sony telefoons


Wat is de nieuwste Sony Xperia op dit moment?

Op dit moment zijn de Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact de nieuwste Sony Xperia telefoons. Ze zijn allebei voorzien van snelheid zodat alles razendsnel werkt. Maar dat is niet alles. Ze zijn voorzien van een 19 megapixel camera met Motion Eye. Daarmee maak je supersnel een foto of video. Zo mis je nooit meer iets. Ook het geluid is heerlijk om naar te luisteren en het scherm is voorzien van HDR waardoor alles nóg levensechter, kleurrijker en helderder is.

De Xperia XZ2 en XZ2 Compact verschillen alleen van formaat van elkaar. Verder geniet je met allebei de toestellen van alle geweldige eigenschappen. Deze toestellen zijn alleen beschikbaar voor klanten die al een Telfort mobiel abonnement hebben, of Zakelijke klanten.


Filmen als een professional

Leg de mooiste momenten in je leven vast in 4K-kwaliteit. Dat is 4x scherper dan HD en echt fantastisch. Zeker in combinatie met het kleurrijke beeldscherm van de XZ2 en XZ2 Compact. Video's komen echt tot leven waardoor je dat ene moment weer herbeleefd. Ook als je de video afspeelt op een tv of groter scherm.

Naast normaal video's maken, beschikt de camera over super slow motion. Daarmee leg je alle details vast en kan je alles rustig terugbekijken. Dit is een hele gave functie als je een raceauto of sporter wilt vastleggen.

Gewoon waterdicht

Bellen in de regen wordt een feest, want deze nieuwste Sony Xperia telefoons zijn gewoon waterdicht. Wel zo normaal voor iets wat je elke dag gebruikt en dichtbij je hebt. Of je nu gaat zwemmen of een selfie maakt onder de douche, het kan allemaal. Toestellen die waterdicht zijn, zijn bestand tegen zoetwater en tot 1,5 meter diep.

Meezingen alsof je zelf in de studio staat

Meezingen wordt een feest. Want de XZ2-modellen zijn voorzien van stereo-luidsprekers. Door slimme technieken weet het toestel echt studiogeluid naar buiten te brengen. Leg je telefoon neer en het feest kan beginnen.

Sony heeft al jaren veel ervaring met geluid. Dat zie je terug in de toestellen die de technieken van groots entertainment weet terug te brengen in een mobiele telefoon.

Bekijk de Xperia XZ2 en XZ2 Compact
in onze verlengshop