Top 10 telefoons

Bekijk alle telefoons

In de lijst van top 10 telefoons vind je aantrekkelijke toestellen die gewoon heel erg goed verkopen. We leggen je haarfijn uit wat de toestellen zo goed maakt. Handig bij het maken van een keuze, want het is goed om een toestel te kiezen die bij je past. Toch lastig? Bekijk dan onze pagina over smartphones vergelijken.

1. Samsung Galaxy S8
De Samsung Galaxy S8 is het eerste toestel van Samsung met zo'n groot scherm zonder randen. Doordat je aan de zijkant geen randen hebt, is het scherm ook groter, terwijl het toestel prima van formaat blijft.

Het toestel hoef je niet te ontgrendelen met lastige pincodes, je hoeft 'm alleen maar aan te kijken en hij herkent je gezicht. Deze techniek is veilig en snel.

Deze maand is de Samsung Galaxy S8 extra voordelig met 192,- korting!

Bekijk de Galaxy S8

2. Apple iPhone 8


Wachten is voorbij, want de iPhone 8 is razendsnel en helemaal bij de tijd. Het is een mooi ontworpen iPhone met een geharde glazen achterkant. Daarmee kan je dit toestel draadloos opladen.

De camera op de achterkant start lekker snel op en maakt scherpe en kleurrijke foto's en video's. Van deze iPhone heb je nog jarenlang plezier!

Bekijk de iPhone 8

3. Samsung Galaxy A7

De Samsung Galaxy A7 is wat nieuwer en heeft goede eigenschappen. Zo maak je geweldige foto's met veel diepte. Familie en vrienden zet je haarscherp op de foto met de portretfunctie. Leuk en professioneel!

Spelletjes spelen, urenlang internetten of lange e-mails lezen doe je in een handomdraai, want je hebt een lekker groot scherm tot je beschikking. En pincodes zijn verleden tijd, want het toestel kan ontgrendelt worden met je gezicht. Smile!

Hebben! Deze maand ontvang je 30,- terug van Samsung ná bestelling van dit toptoestel.

Bekijk de Galaxy A7


4. Huawei P Smart 2019


De Huawei P Smart 2019 is wat nieuwer en echt te gek als je een toestel zoekt met een groot scherm en een goede camera. Dat alles tegen een heel aantrekkelijke prijsje.

Als je het liefst je hele leven digitaal vastlegt, dan is dit toestel een match. Want je schiet prachtige foto's in een flits (ook zonder flits) en je hebt een groot scherm waarop je ze allemaal terug kan zien.

Dit alles kost natuurlijk batterij, maar daar heeft Huawei ook over nagedacht. Want die houdt het extra lang vol.

Bekijk de P Smart 2019

5. Apple iPhone 7
De iPhone 7 is een fijn compact toestel met alles aan boord wat je nodig hebt. Je kan erop vertrouwen dat je altijd scherpe en kleurrijke foto's maakt en je een goed scherm tot je beschikking hebt.

Ontgrendelen doe je eenvoudig met je vingerafdruk. Deze iPhone is er in verschillende kleuren en helemaal waterdicht. Keuze genoeg!

Bekijk de iPhone 7 32GB

6. Samsung Galaxy S10 (nieuw)De Samsung S10 is spiksplinterhageltjenieuw. Dit is hét toptoestel van Samsung. Dat zie je gelijk aan het ontwerp. Dat straalt luxe uit van alle kanten.

Het scherm is lekker groot zonder dat het toestel te groot is voor in je handen. Dat komt doordat je geen randen hebt. Ook aan de bovenkant geen randen, want de selfiecamera zit verwerkt in het scherm. Net zoals de vingerafdrukscanner.

Liever een groter scherm? Kies dan de Samsung Galaxy S10 Plus. Verder maak je de beste foto's met de dubbele camera op de achterkant.

Bekijk de Galaxy S10

Beschikbaar voor klanten die al producten van Telfort hebben.


7. Apple iPhone X Refurbished


De Refurbished iPhone X is gewoon een heel goed toestel, maar dan voor een heel voordeligere prijs. Je hebt alle gemakken en plezier van deze luxe iPhone.

Ontgrendelen van de iPhone X of online aankopen doen is makkelijk. Je hoeft alleen maar naar het toestel te kijken en klaar. Hij beschikt namelijk over gezichtsherkenning.

Foto's en video's kijken is een feest, want met het grote en extra scherpe scherm zonder randen, haal je alles uit het toestel. Het scherm is scherper dan die van de iPhone 8.

Heb je toch liever een hele nieuwe? Kies dan voor de iPhone X.

Bekijk de Refurbished iPhone X

8. Sony Xperia 10 (nieuw)

Hagelnieuw en opvallend. Want met de Sony Xperia 10 heeft een langer scherm, waardoor je heel makkelijk 2 apps naast elkaar kan openen. Zo kan je naar YouTube kijken én een appje sturen.

Het toestel heeft een gelikt ontwerp en een dubbele camera op de achterkant. Dit toestel is echt aan aanrader als je van films kijken houdt en graag veel tegelijkertijd doet.

Groter scherm? Kies dan voor de Sony Xperia 10 Plus.

  • Scherp HDR OLED scherm met een langer scherm
  • 2 camera’s van 13 en 5 megapixels aan de achterkant
  • Vingerafdruksensor aan de zijkant voor snel ontgrendelen

Bekijk de Xperia 10

9. Nokia 7.1
De Nokia 7.1 is een echte aanrader. Het grote scherm en de dubbele camera op de achterkant vallen gelijk op. Daarmee maak je foto's met veel scherpte en diepte.

Met het Android One besturingssysteem zit je veilig en je beschikt altijd over de laatste versie. Hebben dus!

  • Perfecte foto's met de dubbele camera met ZEISS lenzen
  • Full HD+ 5.84’’ PureDisplay scherm zonder randen
  • Veilig en altijd de laatste versie met Android One

Bekijk de Nokia 7.110. Samsung Galaxy J4 Plus

De Samsung Galaxy J4 Plus is een toestel met een groot scherm en vingerafdrukscanner voor snel ontgrendelen.

Dit toestel blinkt uit in zijn prijs(je), want die is in tegenstelling tot het scherm behoorlijk klein. Dit toestel zeker kiezen als je een prima toestel zoekt, maar niet de hoogste eisen stelt.

  • Lekker groot en helder scherm
  • Makkelijk ontgrendelen met de vingerafdrukscanner
  • Scherpe foto's met de 13-megapixel camera

Bekijk de Galaxy J4 Plus

Welke telefoon moet ik kiezen?

Er komt een dag dat je oude telefoon langzamer wordt of het echt niet meer doet. Dan is het tijd voor een nieuwe telefoon. Met ons ruime aanbod is er altijd wel een die bij je past. Wij hebben telefoons van de merken: Samsung, iPhone, Huawei, Sony, Nokia en LG. Bij het kiezen van een telefoon is het belangrijk om te letten op de camera, opslaggeheugen voor foto's/apps en het formaat scherm dat je zou willen.

Ben je veel onderweg en regel je veel op je telefoon? Dan is zo'n groot scherm wel fijn. Samsung heeft toestellen met mooie grote schermen. Vind je foto's en video's belangrijk? Dan zijn toestellen van Sony of de iPhone een goede keuze. Veel waar voor je geld? Dan ben je goed uit met een toestel van Huawei en LG. Nokia is snel door het gebruik van Android One en de toestellen van dit merk kunnen echt tegen een stootje.