Xiaomi telefoon kopen bij Telfort

Een Xiaomi telefoon kopen is slim. Want toestellen van dit merk zijn goed en betaalbaar. Om te beginnen starten wij met de verkoop van de
Mi A2 Lite Dual SIM 64GB Zwart. Die is vanaf nu bij ons verkrijgbaar.

Bekijk alle andere telefoons


Waarom kiezen voor Xiaomi?

Een toestel van Xiaomi kies je als je een goed toestel zoekt, maar voor een betaalbare prijs. De toestellen zijn mooi afgewerkt en werken net zoals andere merken met het gebruiksvriendelijke Android besturingssysteem.

Neem bijvoorbeeld de Xiaomi Mi A2 Lite. Dit toestel heeft een dubbele camera op de achterkant, een groot scherm en een batterijduur waar je iedereen mee uitlacht. Kies jij 'm?

Bekijk de Xiaomi Mi A2 Lite

Wie? Xiaomi.

Xiaomi is voor ons in Nederland een wat onbekender merk, maar in Azie heeft het merk alleen al in 2014 meer dan 61 miljoen toestellen verkocht. Het merk zelf is opgezet in 2010. Dat is dus een flinke prestatie! De missie voor nu is om wereldbekend te worden. Daar mogen wij als kikkerlandje natuurlijk niet in ontbreken. Het bedrijf staat voor hoge kwalitatieve techniek, voor een betaalbare prijs. Kiezen voor Xiaomi is dus gewoon slim!


De genie van Xiaomi: Mi A2 Lite Dual Sim

De Xiaomi Mi A2 Lite is een nieuwe speler tussen de grote merken. Met de Mi A2 Lite zetten ze gelijk een goed toestel neer. Dit toestel draait met Android One en de eigenschappen liegen er niet om. Je beschikt over:

  • Groot scherm van 5,84 inch
  • Dubbele camera op de achterkant
  • Supersterke batterij van 4000mAh

Naast dit alles beschik je ook over dual sim. Daarmee kan je 2 simkaarten plaatsen in het toestel. Handig voor op vakantie of als je privé en zakelijk wilt combineren. Ook heeft het toestel een vingerafdrukscanner voor makkelijk ontgrendelen.

Bekijk de Xiaomi Mi A2 Lite

Gratis slimme armband bij je bestelling

Bestel je nu de Xiaomi Mi A2 Lite, dan ontvang je er gelijk een Mi Band 3 bij. Dat is een slimme armband die ideaal is voor ieder sportief type. De band houdt je stappen bij, hartslag en je slaapgedrag. Wil je wakker worden? Dan trilt de armband zachtjes. De band is waterdicht, dus de baantjes in het zwembad worden ook mooi meegeteld. De band koppel je eenvoudig met de app via Bluetooth.

Bekijk de Xiaomi Mi A2 Lite