Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Afmelden of stopzetten CombiVoordeelEr zijn verschillende redenen waarom Telfort jouw CombiVoordeel kan stopzetten. Hieronder lees je wat dan kunt doen. Wil je zelf geen CombiVoordeel meer ontvangen? Dan kun je je altijd afmelden voor CombiVoordeel.


De voorwaarden vervallen


Wijziging abonnement

Verandert er iets in je abonnementen waardoor je niet meer aan de voorwaarden van je gekozen CombiVoordeel voldoet? Dan ontvang je hierover van ons een bericht. Per e-mail voor je abonnement met Internet en/of Interactieve TV en per sms voor je mobiele abonnement.

Voldoe je wel nog aan de voorwaarden van ander voordeel? Dan sturen we hierover een e-mail en sms.

Herinnering
Na twee weken ontvang je van ons een herinnering dat je voordeel verloopt.
Voordeel loopt nog door
We laten het voordeel nog een maand nadat je niet meer voldoet aan de voorwaarden doorlopen. Als je op jouw adres weer gebruik wilt maken van CombiVoordeel, kun je deze maand gebruiken om wel weer aan de voorwaarden te voldoen.
CombiVoordeel vervalt
Als je na een maand niet aan de voorwaarden voldoet, dan stopt CombiVoordeel. We informeren je daarover op de dag dat het voordeel vervalt.


CombiVoordeel bij verhuizen

Ga je verhuizen en wil je CombiVoordeel blijven gebruiken? Registreer dan zowel je mobiele abonnement als je abonnement met Internet en/of Interactieve TV van Telfort op je nieuwe adres. Je abonnement(en) meeverhuizen regel je via Mijn Telfort.


Meer over verhuizen


Afmelden voor CombiVoordeel

Je kunt je voor CombiVoordeel afmelden door COMBIVOORDEEL UIT te sms’en naar 1266. Doe dit met alle mobiele nummers die zijn aangemeld voor CombiVoordeel.

Je kunt je ook afmelden in Mijn Telfort of door te bellen met onze klantenservice.

Bij 5,- korting op je Thuis factuur, FOX Sports Eredivisie, of het Pluspakket, vervalt het voordeel binnen 24 uur. Dit verrekenen we op de eerstvolgende, of de daarop volgende factuur.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: