Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Afmelden of stopzetten CombiVoordeelEr zijn verschillende redenen waarom Telfort jouw CombiVoordeel kan stopzetten. Hieronder lees je wat dan kunt doen. Wil je zelf geen CombiVoordeel meer ontvangen? Dan kun je je altijd afmelden voor CombiVoordeel.


De voorwaarden vervallen


  1. Wijziging abonnement
  2. Verandert er iets in je abonnementen waardoor je niet meer aan de voorwaarden van je gekozen CombiVoordeel voldoet? Dan ontvang je hierover van ons een bericht. Per e-mail voor je abonnement met Internet en/ of Interactieve TV en per sms voor je mobiele abonnement.

   Voldoe je wel nog aan de voorwaarden van ander voordeel? Dan sturen we hierover een mail en sms.

  1. Herinnering
  2. Na twee weken ontvang je van ons een herinnering dat je voordeel verloopt.

  1. Voordeel loopt nog door
  2. We laten het voordeel nog en maand nadat je niet meer voldoet aan de voorwaarden doorlopen. Als je op jouw adres weer gebruik wil maken van CombiVoordeel, kun je deze maand gebruiken om wel weer aan de voorwaarden te voldoen.

  1. CombiVoordeel vervalt
  2. Als je na een maand niet aan de voorwaarden voldoet, dan stopt CombiVoordeel. We informeren je daarover op de dag dat het voordeel vervalt.

  1. Gemaakte opnames meenemen
  2. Op het moment dat het voordeel vervalt, gaan ook alle opnames die met dit pakket zijn gemaakt verloren. Wil je de opnames behouden? Bel dan met onze klantenservice om over te gaan op het betaalde pakket.CombiVoordeel bij verhuizen

Ga je verhuizen en wil je CombiVoordeel blijven gebruiken? Registreer dan zowel je mobiele abonnement als je abonnement met Internet en/ of Interactieve TV van Telfort op je nieuwe adres. Een mobiele abonnement(en) meeverhuizen regel je via Mijn Telfort.

Mobiel abonnement verhuizenAfmelden voor CombiVoordeel

Je kunt je voor CombiVoordeel afmelden door COMBIVOORDEEL UIT te sms’en naar 1266. Doe dit met het mobiele Telfort nummer dat is aangemeld voor CombiVoordeel. Je kunt je ook afmelden in Mijn Telfort of door te bellen met onze klantenservice.

Als je gekozen hebt voor 2x zoveel data, stopt het voordeel op het moment dat je de eerstvolgende factuur ontvangt. Als je meerdere mobiele abonnementen aangemeld hebt voor CombiVoordeel, dan moet je elk nummer apart afmelden.

Als je gekozen hebt voor FOX Sports Eredivisie, het Opnemen pakket of 5,- korting dan vervalt het voordeel binnen 24 uur. Dit verrekenen we op de eerstvolgende, of de daarop volgende factuur.