Alles over de TV-verbindingsset

Met de TV-verbindingsset (ook wel Devolo of HomePlug genoemd) sluit je Interactieve TV aan zonder dat het nodig is lange kabels door je huis te trekken. De verbindingsset bestaat uit twee of meer adapters die je in het stopcontact kunt stoppen. Het signaal voor je tv kan op deze manier vanaf je modem snel en eenvoudig worden verzonden over het elektriciteitsnetwerk van je huis.

Tip: de beste tv-beleving krijg je als je de tv-ontvanger met de kabel aansluit. Deze kabel krijg je standaard meegeleverd bij de tv-ontvanger.

De TV-verbindingsset bestellen

De TV-verbindingsset kan eenvoudig worden besteld in de webwinkel en in de Telfort winkel. Kijk hier voor een winkel bij jou in de buurt.

Ben je een nieuwe klant en heb je gekozen voor een monteur die jouw Telfort Interactieve TV komt installeren? Dan kun je de set ook bij hem kopen.

Naar de webwinkel

De TV-verbindingsset installeren

Eén televisie aansluiten

Voor het eerst aan de slag met de TV-verbindingsset? Bekijk de instructievideo voor het installeren, of doorloop het uitgeschreven stappenplan.

Naar het stappenplan

Bekijk de instructievideo

Tweede televisie aansluiten

Heb je de TV-verbindingsset al geïnstalleerd, en wil je nu een extra tv aansluiten? Doorloop dan de volgende stappen.

Naar het stappenplan

Problemen met de TV-verbindingsset oplossen

Haperend beeld / slechte verbinding

Voor een optimale werking van de set is het belangrijk dat adapters goed met elkaar verbonden zijn. Doorloop hiervoor de Probleemoplosser, of lees onze algemene tips voor prestatieverbetering.

Tips voor prestatieverbetering

Naar de Probleemoplosser

Geen beeld of verbinding

Helemaal geen beeld of verbinding

Heb je helemaal geen beeld na het aansluiten van je tv-ontvanger met de TV-verbindingsset? Bekijk dan de instructievideo voor het oplossen van de problemen, of vind het antwoord in de Probleemoplosser.

Naar de Probleemoplosser

Bekijk de instructievideo

Storingen en Onderhoud

Heb je problemen met Interactieve TV van Telfort? Misschien heb je last van een storing. Hieronder kan je kijken of er een storing is voor Telfort Internet, TV & Bellen op jouw adres. Of dat we bezig zijn met onderhoud.

Naar de storingspagina