Bestelling herroepen


Heb je een Telfort Thuis of Telfort mobiel besteld en wil je je bestelling herroepen? Wij helpen je graag verder.

Twijfel je nog? Bel dan onze klantenservice. Deel je twijfelpunten met ons. Wij denken met je mee en doen je graag een passend aanbod. Bel hiervoor 0800 - 2288000 (maandag t/m vrijdag 9.00 - 21.00 uur).

Je bestelling herroepen

Herroepen is het zonder opgave van redenen en kosteloos ontbinden van een dienst (abonnement) of een koopovereenkomst (telefoon). Je kunt de dienst of de koopovereenkomst alleen herroepen tot de herroepingstermijn van 14 kalenderdagen is verstreken. Bij het afnemen van een dienst wordt de termijn van 14 dagen gerekend vanaf de dag dat de overeenkomst tot stand is gekomen. Bij het aangaan van een koopovereenkomst al dan niet in combinatie met een dienst, wordt de termijn van 14 dagen gerekend van de dag dat u de (laatste) zaak heeft ontvangen.

Telfort is in dat geval gerechtigd kosten voor de reeds geleverde diensten, waaronder administratiekosten, gebruikskosten en abonnementskosten naar rato in rekening te brengen. Indien je gebruikt maakt van het herroepingsrecht, zijn de kosten van het retourneren van de telefoon voor jouw rekening.

Bestelling Telfort Thuis herroepen

 • Telefonisch herroepen

  Wil je je bestelling herroepen? Telefonisch contact met één van onze medewerkers is de snelste en makkelijkste manier. Bel hiervoor 0800 - 376 5884 (maandag t/m vrijdag 9.00 - 21.00 uur). Kies voor optie 1 in het keuzemenu voor je Internet, TV en Bellen bestelling.

 • Online herroepen

  Je kunt je bestelling ook herroepen via ons online contactformulier.

 • Herroepen per post

  Je kunt je bestelling ook herroepen door onderstaand herroepingsformulier in te vullen en op te sturen naar:

  Telfort Internet, TV & Vast Bellen (ook Glasvezel)

  Postbus 217

  2400 AE Alphen a/d Rijn


  Download herroepingsformulierpdf (117 kB)

Alles-in-1 van Telfort


Bestelling Telfort Mobiel herroepen

 • Telefonisch herroepen

  Wil je je bestelling herroepen? Telefonisch contact met één van onze medewerkers is de snelste en makkelijkste manier. Bel hiervoor 0800 - 376 5884 (maandag t/m vrijdag 9.00 - 21.00 uur). Kies voor optie 2 voor je Mobiel bestelling.

 • Online herroepen
  Je kunt je bestelling ook herroepen via ons online contactformulier.
 • Herroepen per post

  Je kunt je bestelling ook herroepen door onderstaand herroepingsformulier in te vullen en op te sturen naar:

  Telfort Mobiel

  Postbus 512

  2400 AM Alphen a/d Rijn

  Download herroepingsformulierpdf (117 kB)

 • Ik heb contact opgenomen. Wat nu?
  Na herroeping via een van de bovenstaande mogelijkheden, heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren naar ons.


Al een bezorgafspraak gemaakt voor je mobiele telefoon? Zo annuleer je 'm.

Neem contact op met OPD (het koeriersbedrijf) om de bezorging te herroepen. Dit kan tot uiterlijk 24 uur voor de levering. OPD is bereikbaar op 0900 - 7386873 (maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur).

Als de koerier toch langskomt, dan kun je de bestelling weigeren aan de deur.