Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

CombiVoordeel aanzettenBij Telfort krijg je CombiVoordeel als je meerdere abonnementen met elkaar combineert. Je kunt CombiVoordeel aanzetten in 2 eenvoudige stappen:Meld je aan voor CombiVoordeel

Doe de Combivoordeel check en kijk of je in aanmerking komt voor CombiVoordeel. Voldoe je aan de voorwaarden? Dan ontvang je een bevestiging van je aanmelding.

We controleren of je voldoet aan de voorwaarden

Je ontvangt een bericht als je voordeel ingaat, per e-mail voor je abonnement met Internet en/of Interactieve TV en per sms voor je mobiele abonnement. Zo weet je wanneer jouw voordeel ingaat. Als je aanmelding volledig is en je voldoet aan de voorwaarden, dan gaat CombiVoordeel de volgende dag al in.

Aanvullende informatie


Krijg ik automatisch Telfort CombiVoordeel als ik voldoe aan de voorwaarden?

Nee, je profiteert niet automatisch van CombiVoordeel. Voldoe je aan de voorwaarden en wil je profiteren van het maandelijkse voordeel? Meld je dan aan met het door in te loggen op Mijn Telfort of meld je aan via de Mijn Telfort app.

Hoeveel mobiele nummers kan ik aan CombiVoordeel toevoegen?

Je kunt maximaal 5 mobiele nummers toevoegen aan CombiVoordeel. Elk aangemeld mobiel telefoonnummer op jouw adres krijgt de verdubbeling van data.

Krijg ik extra korting als ik meerdere Telfort mobiele abonnementen afsluit?

Elk mobiel telefoonnummer dat je aanmeldt en op hetzelfde adres staat geregistreerd, krijgt 2x zoveel data. Het andere voordeel (5,- korting op je Thuis factuur, gratis Pluspakket of FOX Sports Eredivisie) geldt maar één keer per adres.\

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: