Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

CombiVoordeel aanzettenBij Telfort krijg je CombiVoordeel als je meerdere abonnementen met elkaar combineert. Welk voordeel je ontvangt bepaal je zelf. Je kunt CombiVoordeel aanzetten in 2 eenvoudige stappen:  1. Meld je aan voor CombiVoordeel

  2. Doe de Combivoordeel check en kijk of je in aanmerking komt voor CombiVoordeel. Voldoe je aan de voorwaarden? Dan ontvang je een bevestiging van je aanmelding. Je kunt je ook aanmelden via de Telfort winkel of door 0800 - 1707 te bellen.

  1. We controleren of je voldoet aan de voorwaarden

  2. Je ontvangt een bericht als je voordeel ingaat, per e-mail voor je abonnement met Internet en/of Interactieve TV en per sms voor je mobiele abonnement. Zo weet je wanneer jouw voordeel ingaat. Als je aanmelding volledig is en je voldoet aan de voorwaarden, gaat CombiVoordeel de volgende dag in. Let op: kies je voor 2x zoveel data? Dan gaat je CombiVoordeel in per de eerste dag van je volgende factuurperiode (dit is altijd dezelfde dag in de maand, je kan dit vinden in Mijn Telfort, in de app en op je factuur).

Aanvullende informatie


 • Krijg ik automatisch Telfort CombiVoordeel als ik voldoe aan de voorwaarden?

  Nee, je profiteert niet automatisch van CombiVoordeel. Voldoe je aan de voorwaarden en wil je profiteren van het maandelijkse voordeel? Meld dan je dan aan met het online aanmeldformulier.
 • Hoeveel mobiele nummers kan ik aan CombiVoordeel toevoegen?

  Je kunt maximaal 5 mobiele nummers toevoegen aan CombiVoordeel. Als je bij CombiVoordeel hebt gekozen voor 2x zoveel data, dan krijgen alle mobiele telefoonnummers op jouw adres deze verdubbeling.
 • Kan ik op een later moment een nieuw mobiel nummer toevoegen?

  Ja, dat kan. Sms gratis COMBIVOORDEEL AAN naar 1266 met het nummer dat je wilt aanmelden.
 • Krijg ik extra korting als ik meerdere Telfort mobiele abonnementen afsluit?

  Als je kiest voor 2x zoveel data, krijgen alle mobiele telefoonnummers op jouw adres deze verdubbeling. Als je kiest voor een ander voordeel (5,- euro korting, Fox Sport Eredivisie of Opnemen Pakket), geldt dit maar één keer. Er is dus één soort voordeel per adres.