Vind het antwoord op je vraag

Selecteer het product waar je een vraag over hebt.

Contract overnemen Internet, TV en Bellen


Bij Telfort kun je een bestaand contract laten overnemen door een ander persoon. Bijvoorbeeld bij samenwonen, een overlijden of een scheiding. Let op: het abonnement blijft op hetzelfde adres.

Regel je contractovername via Mijn Telfort

Contract overnemen via Mijn Telfort

 • Contractovername schriftelijk doorgeven

  Je kunt je contractovername ook schriftelijk doorgeven. Stuur de brief met het verzoek voor contractovername naar:  Klantenservice Telfort Internet

  Postbus 217

  2400 AE Alphen aan de Rijn


  Vermeld in de brief de punten uit de checklist, of voeg ze toe als bijlage. Dit zorgt ervoor dat de contractovername zo snel mogelijk wordt afgehandeld.

  Checklist gegevens voor contractovername

  Zorg ervoor dat je de volgende gegevens vermeld in je verzoek:

  1. Handtekening van zowel de huidige als de nieuwe contractant. Uitzondering hierop is een contractovername na een overlijdensgeval; dan is alleen de handtekening van de nieuwe contractant nodig.
  2. Jouw gegevens als huidige contracthouder (naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, bankrekeningnummer en e-mailadres)
  3. Gegevens van de nieuwe contracthouder (naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, bankrekeningnummer en e-mailadres)
  4. Kopie van een identiteitsbewijs van de nieuwe contracthouder*
  5. In het geval van een contractovername na een overlijdensgeval: een kopie van de overlijdensakte

  Bij een contractovername neem je het abonnement over zoals het nu is. Als je het abonnement wilt aanpassen, dan kan je dat via Mijn Telfort regelen nadat de contractovername afgerond is. Eventuele openstaande rekeningen worden bij een contractovername overgenomen door de nieuwe contracthouder.


  * Ter voorkoming van fraude heeft Telfort een kopie van het identiteitsbewijs nodig. Om je privacy te beschermen, vragen we je een aantal maatregelen te nemen.


Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: