De WiFi check

Omdat niet ieder huis hetzelfde is, kijken we met het online stappenplan samen hoe we jouw WiFi kunnen verbeteren. Vaak is er iets kleins aan de hand, zoals de locatie of instellingen van je modem. Dat kun je makkelijk en snel zelf oplossen.

Lukt dit niet? Misschien heb je een WiFi versterker nodig. En mocht je er echt niet uitkomen, dan kun je tegen kostprijs een WiFi monteur bestellen. Hij doet een complete WiFi check en geeft je advies op maat.


Heb je een iPhone en een V8 modem? En heb je problemen met WiFi?

De toestelupdate iOS 11.4 voor de iPhone en iPad werkt niet goed samen met een V8 modem. Daardoor kan het zijn dat je WiFi niet werkt. De nieuwe iOS update (11.4.1) lost de problemen met WiFi op. Op ons forum leggen we je uit hoe je de update installeert. Bekijk de oplossing

WiFi op elke plek met de Telfort WiFi check

Tip 1. Verbeter je WiFi met onze online stappen

Vaak kan je je WiFi verbinding makkelijk en snel zelf verbeteren. Ons WiFi stappenplan helpt je hierbij. Of bekijk de video.

Stappenplan WiFi verbeterenWiFi versterker

Tip 2. WiFi versterker nodig?

Is je WiFi nog niet snel en krachtig genoeg? Een WiFi versterker kan dit oplossen. Bij ons koop je een WiFi versterker tegen kostprijs.

Wat is een WiFi versterker?

Denk aan een versterker voor een gitaar: die maakt het gitaargeluid krachtiger. Een WiFi versterker doet eigenlijk hetzelfde: het versterkt het WiFi signaal in je huis, maakt het sneller en stabieler.Tip 3. Onze WiFi monteur komt je helpen

Heb je alles al geprobeerd en werkt je WiFi verbinding nog steeds niet goed? Onze monteur komt je graag helpen. Benieuwd naar wat de monteur allemaal doet?

Maak direct een afspraak

Hand met gereedschap en een WiFi signaal


Wat is WiFi?

We gebruiken het woord vrijwel dagelijks. Het is een deel geworden van ons leven én we kunnen bijna niet meer zonder. Maar wat is WiFi nou eigenlijk precies? WiFi is een techniek waarmee je draadloos kunt internetten. Het is niet hetzelfde als internet, maar juist een manier om gebruik te kunnen maken van internet. Het zorgt er met radiogolven voor dat jij via het internet gegevens kunt ontvangen en versturen, zonder dat je daar een kabel voor nodig hebt.

Hoe stel ik mijn WiFi in?

Je hebt net internet van Telfort geïnstalleerd en je wilt het liefst direct kunnen internetten zonder kabel. Logisch! In deze video laten we stap voor stap zien hoe je WiFi instelt op een computer of laptop met Windows 7 of Windows 10.

Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag verder.