Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

De WiFi monteur

Wie kan er tegenwoordig nog zonder WiFi in huis? Toch is het soms best ingewikkeld om overal in huis een goed WiFi-signaal te hebben. Het WiFi-signaal wordt namelijk door veel dingen in huis beïnvloed. Wist je bijvoorbeeld dat muren WiFi-signaal voor een deel tegenhouden? En dat de WiFi instellingen van je buren, maar ook de apparaten die je zelf in huis gebruikt invloed hebben op jouw WiFi-signaal? Kortom, best ingewikkeld dus!

WiFi optimaal laten instellen door een monteur

We helpen je graag om WiFi optimaal in te stellen! Op telfort.nl/wifi staan natuurlijk veel tips. Kom je er niet uit? Geen zin of tijd om je in WiFi te verdiepen? Kies dan voor het professionele advies van een WiFi monteur. De WiFi monteur komt bij je thuis om je WiFi optimaal in te stellen!

Wat doet de WiFi monteur?

De monteur optimaliseert de WiFi-verbinding in jouw huis door het volgende te doen:

 • De monteur bepaalt in overleg met jou de juiste plaats van het modem voor een optimaal WiFi-signaal.
 • De monteur optimaliseert het WiFi-signaal door het juiste kanaal in te stellen.
 • De monteur checkt overal in je huis het WiFi-bereik en geeft advies om de dekking te verbeteren, bijvoorbeeld met een WiFi Versterker.
 • De monteur heeft een WiFi Versterker bij zich, zodat je deze direct kunt kopen en kunt laten installeren.
 • Daarnaast kan de monteur internetkabels trekken, vervangen, of netjes aanleggen. En natuurlijk kan de monteur je apparatuur (tablet, smartphone en computer) verbinden met WiFi.

Kosten & betalen

 • We bellen je om te kijken of we je op afstand kunnen helpen. Lukt dat niet? Dan komt een monteur 45 minuten langs om je WiFi-signaal te optimaliseren.
 • Is er extra materiaal nodig, zoals de WiFi Versterker (50,-) en kabels? Dat kan extra kosten. Extra materiaal wordt alleen gebruikt na overleg met jou. Het materiaal heeft de monteur bij zich.
 • Vooraf zal de monteur een inschatting maken van de tijd die hij bezig is. Na 45 minuten wordt er “meerwerk” gerekend: 15,- per extra kwartier.
 • Een WiFi check en de installatie van 1 WiFi Versterker op een andere verdieping, inclusief het wegwerken van de kabel duurt meestal niet langer dan 45 minuten. De monteur zal ter plaatse aangeven of dit ook bij jouw thuis geldt.
 • Je hoeft niet meteen de betalen: we brengen de kosten in rekening op je volgende factuur.

Maak een afspraak met een WiFi monteur

Neemt contact op met onze klantenservice om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Heb je nog vragen?

Hoe bestel ik een WiFi-monteur?

Neem contact op met onze klantenservice. We kijken dan meteen met je mee of we het ook op een andere manier samen op kunnen lossen.

Wie komt er langs?

De monteur die bij je langskomt is van KPN. Telfort is onderdeel van KPN, dus je bent verzekerd van een supergoede monteur.

Wat kan ik doen voordat de monteur komt?

Je kunt de plek waar de monteur gaat werken vrij maken. Zorg ervoor dat je modem en het aansluitpunt waar je internetaansluiting je huis binnenkomt (meestal in de meterkast) vrij toegankelijk zijn.

Hoe werkt het met betalen?

We brengen de kosten in rekening op je volgende factuur. De monteur zal altijd vantevoren met jou overleggen of er extra kosten zijn, en ze niet zonder jouw toestemming uitvoeren.

Hoe worden kabels weggewerkt?

De monteur werkt de kabels altijd zoveel mogelijk uit het zicht weg. Langs de plint en veilig. De monteur zal hiervoor nooit sleuven maken (infrezen).

Zijn er ook werkzaamheden die de monteur niet kan doen?

De volgende werkzaamheden worden niet door de monteurs gedaan:

 • Installeren van een laptop of vervangen van verouderde software op een laptop.
 • Repareren van defecte apparatuur die niet van Telfort is.
 • Andere apparaten dan laptop, pc, smartphone of tablet aansluiten op WiFi.
 • Bij het netjes aanleggen van kabels worden geen sleuven in muren gemaakt.

Is er een succesgarantie?

De monteur doet zijn uiterste best om WiFi bij jou thuis te optimaliseren. En dit lukt ook bijna altijd! Slechts heel soms is het technisch niet mogelijk om het WiFi signaal te verbeteren, vanwege specifieke omstandigheden op locatie.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: