Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Digitenne bestellenDigitenne is hét voordelige en betrouwbare alternatief voor de kabel. Je kijkt voordelig digitale televisie met een goede beeld- en geluidskwaliteit.

Gratis Digitenne met Telfort Interactieve TV

Als je Digitenne bestelt samen met Interactieve TV van Telfort, dan betaal je geen abonnementskosten en worden er geen eenmalige kosten (verzend- en activatiekosten) in rekening gebracht. Je betaalt slechts 5,- per maand voor de huur van de tuner. Daarin maakt Telfort geen onderscheid tussen klanten die al een tuner hebben en klanten die nog geen tuner hebben.

De 2 voorwaarden voor gratis Digitenne

1. Je opgegeven gegevens zijn hetzelfde bij Telfort en Digitenne. Het gaat hier om:

  • Je naam
  • Je geboortedatum
  • Je rekeningnummer voor automatische incasso
  • Je leveradres

2. Je Telfort abonnement bevat Interactieve TV.

Bestel Digitenne

Let op: Na het aanvragen kan het zijn dat je de eerste maand wél betaalt voor Digitenne. In je tweede factuur geven we dan het te veel betaalde bedrag als korting, zodat Digitenne écht gratis is voor je.

Heb je Interactieve TV via glasvezel?

Dan kun je geen gratis Digitenne bestellen bij je abonnement. Je ontvangt via je abonnement één Interactieve TV-ontvanger gratis in bruikleen. Je kunt je abonnement bovendien uitbreiden tot maximaal 5 Interactieve TV-ontvangers. Daarnaast kun je met Interactieve TV Online tv kijken op je laptop en tablet.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: