Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Eerste factuur mobiele abonnement

Je eerste factuur is anders dan andere facturen. Hij is als volgt opgebouwd:

  • Je betaalt abonnementskosten altijd één maand vooruit. Is je abonnement al begonnen op het moment dat je de eerste factuur ontvangt? Je betaalt dan op de eerste factuur abonnementskosten voor de afgelopen periode, én abonnementskosten voor de komende maand.
  • Heb je een abonnement dat is aangevraagd of verlengd vóór 26 mei 2016?
    Op de eerste factuur staan de gebruikskosten uit de eerste periode. De eerste periode is geen volledige maand. Daarom krijg je in de eerste periode een kleinere bundel. Heb je meer verbruikt dan het tegoed van je bundel? Dan betaal je kosten voor gebruik buiten de bundel.
    Heb je een abonnement dat is aangevraagd of verlengd na 26 mei 2016?
    Op de eerste factuur staan de gebruikskosten uit de eerste periode. De eerste periode is geen volledige maand. Je betaalt daarom abonnementskosten voor een deel van de maand. Je krijgt wel de volledige bundel van je abonnement. Heb je meer verbruikt dan het tegoed van je bundel? Dan betaal je kosten voor gebruik buiten de bundel.
  • Op de eerste factuur zie je mogelijk eenmalige kosten, bijvoorbeeld aansluitkosten.

Meer informatie over de abonnementskosten

Je betaalt abonnementskosten altijd één maand vooruit. Is je abonnement al begonnen op het moment dat je de eerste factuur ontvangt? Je betaalt dan op de eerste factuur abonnementskosten voor de afgelopen periode, én abonnementskosten voor de komende maand.

Voorbeeld

Meer informatie over de aansluitkosten

Als je een nieuw mobiel abonnement bij Telfort afsluit betaal je altijd aansluitkosten. Je vindt de aansluitkosten op de eerste factuur. Krijg je korting op de aansluitkosten omdat je bijvoorbeeld ook al een Telfort Internet abonnement hebt? Dan staan er geen aansluitkosten op je eerste factuur.

Voorbeeld

Meer informatie over de Thuiskopieheffing

Heb je een abonnement besteld of verlengd met een nieuwe smartphone? Dan zie je mogelijk kosten voor de Thuiskopieheffing op je factuur.

Telfort brengt de Thuiskopieheffing in rekening bij smartphones en tablets die gebruikt kunnen worden voor kopieën van films en muziek. De Thuiskopieheffing is bedoeld om artiesten, componisten en andere rechthebbenden te compenseren voor kopieën van hun werk. Lees meer over de Thuiskopieheffing op de website van Stichting de Thuiskopie.

Voorbeeld

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: