Vind het antwoord op je vraag

Selecteer het product waar je een vraag over hebt.

Extra MB's aanvragen

Ben je deze maand door je MB’s heen, maar wil je toch die ene video bekijken of dat belangrijke appje versturen? Dan kun je eenmalig een Extra Internetbundel kopen bij je abonnement. Voor 5,- krijg je 500MB extra. Vraag direct extra MB’s aan:

Internetbundel verhogen

Heb je elke maand te weinig MB's? Dan kan het voordelig zijn om je internetbundel te verhogen of om extra MB's aan te vragen. Dit kun je doen in de Mijn Telfort app of de Mijn Telfort omgeving op de website. Wil je weten hoe je je bundels aanzet of wijzigt? Of ben je benieuwd wat je nog meer allemaal kunt met Mijn Telfort en de app?

Voorwaarden

  • Je hebt een abonnement van Telfort. Heb je geen abonnement maar Telfort prepaid? Ga dan naar de pagina over Prepaid internetbundels.
  • Je hebt een abonnement dat is gestart of verlengd op of na 16 april 2012. Heb je een ouder abonnement? Bekijk de tarieven en bundels op de tarievenpagina.
  • Een Extra Internetbundel is een eenmalige bundel die automatisch stopt. Je kunt niet meer internetten als de bundel op is. Wil je blijven internetten? Vraag dan een nieuwe bundel aan.
  • Een Extra Internetbundel is geldig tot het einde van de factuurperiode. Je neemt de Extra MB's niet mee naar de volgende maand.
  • Je kunt pas een nieuwe Extra Internetbundel aanvragen, zodra je het tegoed van de bundel hebt verbruikt.
  • Je kunt een Extra Internetbundel maximaal 4 keer per factuurperiode aanschaffen.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: