Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Extra tv-ontvanger bestellen voor Interactieve TVWil je op meerdere tv’s Interactieve TV van Telfort kijken? Dat kan! Lees er hieronder meer over, of bestel direct een extra digitale tv-ontvanger via Mijn Telfort. Het verschilt per abonnement hoeveel tv-ontvangers er bij de prijs zijn inbegrepen. Een extra tv-ontvanger boven dat aantal kost 5,- per maand. In Mijn Telfort vind je ook meer informatie over de specifieke mogelijkheden en kosten die bij jouw abonnement horen.

Naar Mijn Telfort

Hulp bij inloggen Mijn Telfort


Hoeveel tv-ontvangers kan ik tegelijk gebruiken?

Deze tabel geeft aan hoeveel tv-ontvangers je maximaal kunt bestellen op jouw adres. Dit hangt af van de snelheid van je internetverbinding. Als je meer dan 2 tv-ontvangers bestelt, krijg je automatisch een switch erbij. Zo sluit je alle tv-ontvangers eenvoudig aan.


Internetsnelheid Aantal tv-ontvangers
0 - 8 Mbit/s 0
8 - 12 Mbit/s 1
12 - 22 Mbit/s 2
22 - 30 Mbit/s 3
30 - 38 Mbit/s 4
38 Mbit/s of hoger 5

Voorbeeld: Stel je hebt een internetsnelheid van 32 Mbit/s, dan kun je maximaal 4 tv-ontvangers bestellen. Ondertussen kun je nog steeds blijven internetten, maar dit kan wel wat langzamer gaan dan normaal.

Mogelijkheden en kosten van een extra tv-ontvanger

Het is afhankelijk van je type abonnement (standaard internet of via glasvezel) wat er precies mogelijk is. Bekijk hieronder de informatie die voor jou van toepassing is, of bekijk de specificaties van de tv-ontvangers die Telfort gebruikt.

Ik gebruik standaard internet

  • Je ontvangt standaard 1 tv-ontvanger bij je abonnement.
  • Je kunt je abonnement uitbreiden tot maximaal 5 tv-ontvangers.
  • Een extra tv-ontvanger kost 5,- per maand.
  • Het is afhankelijk van de beschikbare downloadsnelheid op je adres of je een extra tv-ontvanger kunt bestellen. Bekijk de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie in Mijn Telfort.

Naar Mijn Telfort


Ik gebruik internet via glasvezel


  • Je ontvangt standaard 1 tv-ontvanger bij je abonnement.
  • Je kunt je abonnement uitbreiden tot maximaal 5 tv-ontvangers.
  • Voor de eerste tv-ontvanger betaal je geen kosten.
  • Wil je op meer dan 1 tv Interactieve TV kijken? Dan betaal je 5,- per maand per extra tv-ontvanger.

Naar Mijn Telfort


Vervangende tv-ontvanger bestellen

Wil je een vervangende tv-ontvanger bestellen omdat de huidige niet meer (goed) werkt? Doorloop dan eerst onze Probleemoplosser om eventuele andere oorzaken uit te sluiten. Als de tv-ontvanger inderdaad defect blijkt, vervangen we hem graag kosteloos voor je.

Naar de Probleemoplosser

Abonnement op extra tv-ontvanger stopzetten

Heb je een extra tv-ontvanger, maar heb je 'm toch niet meer nodig? Dan kun je het abonnement op je extra tv-ontvanger stopzetten in Mijn Telfort. Klik bij 'Abonnement wijzigen' op de oranje knop met 'Extra's wijzigen' en geef onder 'TV' aan dat je 1 of meerdere tv-ontvangers minder wilt hebben.

Vergeet niet je extra tv-ontvanger naar ons terug te sturen. Op telfort.nl/terugsturen lees je hoe je dit doet.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: