Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Fair Use Policy Telfort mobielIs je abonnement ingegaan op of na 16 april 2012? Dan geldt er een Fair Use Policy op LekkerLang, VastBellen, Voice Unlimited en TelfortOnderling. De Fair Use Policy voor deze producten houdt in dat je maximaal 3000 minuten per maand kunt bellen. De Fair Use Policy is onderdeel van de Algemene Voorwaarden.


Als je meer belt dan het maximum aantal minuten, zullen wij je daarover informeren. Als je na meerdere waarschuwingen geen gehoor geeft en je je gebruik niet aanpast, heeft Telfort het recht om je bundel te ontbinden. Je kunt dan geen gebruik meer maken van de bundel en je verbruik wordt vanaf dan verrekend met je eventuele minutenbundel. Daarnaast worden de resterende kosten van de afgesloten bundel in een keer in rekening gebracht.


Fair Use Policy bundels vóór 16 april 2012

Is je abonnement ingegaan voor 16 april 2012? Dan geldt er een Fair Use Policy voor internetbundels (surf&mail) en voor abonnementen voor mobiel internet op een laptop. Deze Fair Use Policy houdt in dat we je verbruik vergelijken met het verbruik van andere klanten. Je verbruik mag niet buitengewoon veel hoger zijn dan het gemiddelde verbruik van andere klanten met hetzelfde abonnement.Is je verbruik buitengewoon veel hoger dan het gemiddelde verbruik van andere klanten? Dan sturen we je een waarschuwing. Pas je je verbruik niet aan ondanks meerdere waarschuwingen? Dan zullen we je internetbundel of internetabonnement beëindigen. We brengen dan de resterende abonnementskosten in één keer in rekening.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: