Vind het antwoord op je vraag

Selecteer het product waar je een vraag over hebt.

Hoe werkt Begin Gemist


Met Begin Gemist ga je direct terug naar het begin van een tv-programma. Met één druk op de knop van je afstandsbediening herstart je je favoriete programma. Je hoeft je niet meer te haasten om op tijd te zijn voor een uitzending.

Herstart een uitzending

Hoe je een uitzendig herstart met Begin Gemist, is afhankelijk van je afstandsbediening. Geef hieronder aan welke afstandsbediening je hebt zodat we je de juiste informatie kunnen geven.Selecteer je afstandsbediening

Selecteer de afstandsbediening die je van Telfort in bruikleen hebt en klik op volgende. We tonen je dan de informatie die geldt voor jouw situatie.
Zwarte afstandsbediening
Witte afstandsbediening


  Tips voor het gebruiken van Begin Gemist

   • Herstarten van programma's is mogelijk tot 1 uur na de live uitzending én tijdens de duur van het programma.
   • Je kunt programma's stoppen, pauzeren, doorspoelen, terugspoelen en zo vaak je wilt verlaten en opnieuw bekijken.
   • De kijktijd van een Begin Gemist is niet oneindig. Als de kijktijd is verlopen kun je niet meer terugspoelen of het programma opnieuw bekijken. De eindtijd wordt aangegeven in de banner. Ook krijg je er een melding van als je Begin Gemist verlaat.​
   • Wil je het programma pauzeren? Druk dan op "stop" om Begin Gemist af te breken. Je kunt de uitzending die je opnieuw hebt gestart verder kijken zolang het icoon groen is.
   • Je kunt niet voor alle zenders gebruik maken van Begin Gemist. Telfort kan Begin Gemist aanbieden voor zenders die hier toestemming voor hebben gegeven. Bekijk de zenders.

   Nog geen antwoord op je vraag?

   Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: