Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Hoe werkt 'Terugkijken via de tv-gids' : zwarte afstandsbediening


In de tv-gids kijk je gratis programma’s terug, ook als ze al begonnen of afgelopen zijn. Gratis programma’s herken je aan het groene pijltje. Hoe je een uitzending herstart via de tv-gids is afhankelijk van je afstandsbediening.

Heb je een witte afstandsbediening van Telfort? Klik hier

Herstart een uitzending

Je kunt een programma opnieuw starten via het icoon van Begin Gemist. Staat er geen Begin Gemist-icoon voor het programma? Dan is Begin Gemist nog niet beschikbaar voor de uitzending die je opnieuw wilt starten. Je kunt op 2 manieren een uitzending opnieuw starten:

Uitzending opnieuw starten via minigids • Ga naar een kanaal. Onderin beeld zie je de minigids. Zie je geen balk met de minigids in beeld? Druk dan op "OK" op je afstandsbediening.
 • Naast het kanaalnummer zie je het icoon van Begin Gemist. Als je geen icoon ziet van Begin Gemist, dan is het niet mogelijk om het programma opnieuw te starten.
 • Druk op "play" op je afstandsbediening om Begin Gemist te starten

Aan sommige uitzendingen zijn kosten verbonden voor Begin Gemist. Voer de betaalcode in om een programma opnieuw te starten.

Uitzending opnieuw starten via de play-knop


 • Ga naar de live-uitzending van het programma dat je vanaf het begin wilt bekijken
 • Druk op de play-knop om Begin Gemist op te starten.

Aan sommige uitzendingen zijn kosten verbonden voor Begin Gemist. Voer de betaalcode in om een programma opnieuw te starten.

Zenders Begin Gemist

Begin Gemist wordt aangeboden in samenwerking met de zenders. Deze stellen een aantal programma’s of films beschikbaar voor Begin Gemist. Aan het groene (gratis) of witte (betaald) icoon in de elektronische programmagids zie je precies welke programma’s je opnieuw kunt laten beginnen.

Het aantal zenders dat Begin Gemist aanbiedt, breidt steeds uit. In het Zenderoverzicht Interactieve TV kun je zien bij welke zenders Begin Gemist beschikbaar is. Je herkent ze aan 'BG' achter de zendernaam.

Kosten Begin Gemist

Of er kosten verbonden zijn aan Begin Gemist verschilt per uitzending. De zender die het programma van je keuze uitzendt bepaalt of het opnieuw bekijken van de uitzending kosteloos is. Als er kosten zijn verbonden aan het herstarten van een programma, dan krijg je voordat je de betaalcode invoert een melding van de kosten

Op je maandelijkse factuur vind je de specificatie van betaalde bestellingen voor Begin Gemist terug.

Herstart een uitzending

Programma’s die je gratis terug kunt kijken herken je aan het groene icoon. Dit zijn zowel publieke als commerciële zenders.

Tips voor het gebruiken van Begin Gemist

 • Herstarten van programma's is mogelijk tot 1 uur na de live uitzending én tijdens de duur van het programma.
 • Je kunt programma's stoppen, pauzeren, doorspoelen, terugspoelen en zo vaak je wilt verlaten en opnieuw bekijken.
 • De kijktijd van een Begin Gemist is niet oneindig. Als de kijktijd is verlopen kun je niet meer terugspoelen of het programma opnieuw bekijken. De eindtijd wordt aangegeven in de banner. Ook krijg je er een melding van als je Begin Gemist verlaat.​
 • Wil je het programma pauzeren? Druk dan op "stop" om Begin Gemist af te breken. Je kunt de uitzending die je opnieuw hebt gestart verder kijken zolang het icoon groen is.
 • Je kunt niet voor alle zenders gebruik maken van Begin Gemist. Telfort kan Begin Gemist aanbieden voor zenders die hier toestemming voor hebben gegeven. Bekijk de zenders.

   Nog geen antwoord op je vraag?

   Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: