Vind het antwoord op je vraag

Selecteer het product waar je een vraag over hebt.

Hoe werkt 'Terugkijken via de tv-gids'


In de tv-gids kijk je gratis programma’s terug, ook als ze al begonnen of afgelopen zijn. Gratis programma’s herken je aan het groene pijltje. Hoe je een uitzending herstart via de tv-gids is afhankelijk van je afstandsbediening.

Heb je een zwarte afstandsbediening van Telfort? Klik hier

Hoe werkt 'Terugkijken via de Gids'

  1. Druk op [GIDS]
  2. Druk op je afstandsbediening op [GIDS]. De televisiegids verschijnt op je tv.
  1. Van zender wisselen
  2. Gebruik de pijltjestoetsen omhoog of omlaag om van zender te wisselen. Een druk op de toets naar links of rechts wisselt van programma op een bepaalde zender.

  1. Druk op de groene knop
  2. Programma gekozen? Druk op de groene knop op je afstandsbediening. Je tv verspringt naar het reclameblok vóór het gekozen programma.
  1. Doorspoelen
  2. Doorspoelen kan met de toets [>>]. Let op: Dit kan bij sommige zenders alleen de eerste 7 minuten. Dit is de wens van sommige commerciële zenders, zoals RTL, SBS en MTV. 

Zenders

Terugkijken via de Gids wordt aangeboden in samenwerking met de zenders. Deze stellen een aantal programma’s of films beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld programma's terugkijken van NPO 1, 2 en 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, TRL 8, SBS 6, SBS9, Net 5, Veronica en meer. Aan het groene icoon in de gids zie je precies welke programma’s je gratis opnieuw kunt laten beginnen.

Wat is het verschil tussen Begin Gemist en 'Terugkijken via de Gids'?

Bij Begin Gemist kun je een programma dat al is begonnen opnieuw starten. ‘Terugkijken via de Gids’ is een uitbreiding op Begin Gemist. Bij 'Terugkijken via de Gids' start je ook programma’s op die al zijn afgelopen. En dat tot 7 dagen in het verleden. Bij ‘Terugkijken via de Gids’ zijn de meeste programma’s gratis.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: