Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Ik zie geen beeld, mijn beeld is blauw of zwartHeb je Interactieve TV van Telfort en zie je geen beeld of is het beeld blauw of zwart? Waarschijnlijk staat je tv niet op de juiste uitgang. Volg onderstaande stappen om je probleem op te lossen. Je kunt ook de uitleg bekijken in de video onderaan de pagina.


Oplossing

Controleer het display van de tv-ontvanger en de afstandsbediening.

Display van de tv-ontvanger

  • Staat er een kanaal op het display dat niet wordt getoond op je tv?
  • Zo niet, zap dan naar een ander kanaal.

Controleer de afstandsbediening
  • Is de afstandsbediening correct gekoppeld aan je tv? Als je op de volumeknop drukt, moet het volume veranderen.
  • Zo niet, dan kan je de afstandsbediening opnieuw koppelen. Bekijk de instructievideo “Hoe installeer ik mijn afstandsbediening
  • Kies de juiste ingang op de afstandsbediening via 'input', 'av' of 'source'. De sourceknop ziet er uit als een vierkantje met een pijltje erin, zoals de afbeelding hiernaast.
  • Vervolgens krijg je een aantal opties te zien. Bijvoorbeeld HDMI 1. Die kies je als je de kabel hebt aangesloten op poort HDMI 1.De sourceknop is een vierkantje met een pijltje

Probleem nog niet opgelost?

Staat je tv op de juiste uitgang en heb je nog steeds geen beeld? Doorloop de Telfort probleemoplosser en vind stap voor stap de oplossing voor het probleem.

Telfort probleemoplosser voor Interactieve TV


Video: hoe verhelp ik problemen met Interactieve TV?

Je kunt de video op elk gewenst moment pauzeren en weer starten met de afspeelbediening links onderin.Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: