Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Installatie GarantieJe kunt bij Telfort Internet, Interactieve TV en Bellen bestellen met een gratis Doe-het-Zelf pakket, óf met een betaalde monteur. Heb je een Doe-het-Zelf pakket met Interactieve TV besteld, dan krijg je daar gratis Installatie Garantie bij. Dat betekent dat Telfort je de garantie geeft dat je pakket juist wordt geïnstalleerd: door jezelf, met hulp van de klantenservice of als dat niet lukt door een monteur.


Installatie Garantie geldt ook als je al Telfort Internet hebt en daar later Interactieve TV bij bestelt.


Hoe werkt Installatie Garantie?


Hieronder wordt aangegeven hoe Installatie Garantie precies werkt. Het belangrijkste is dat je van ons de garantie krijgt dat je diensten succesvol worden geïnstalleerd.


Zelf installeren

Installeren van het Doe-het-Zelf pakket met Interactieve TV is eenvoudig. In het Doe-het-Zelf pakket zit al het benodigde aansluitmateriaal en een handige handleiding met stap-voor-stap-instructies.

Installeren met hulp van de Klantenservice

Lukt het niet om via de meegestuurde handleiding je pakket te installeren? Bekijk één van onze instructievideo's. Kom je er daarmee niet uit? Neem dan contact op met Telfort en wij helpen je telefonisch met de aansluiting.

Installeren met hulp van een monteur

Lukt het je niet zelf en niet met behulp van Telfort klantenservice om het pakket te installeren? Dan stuurt Telfort een monteur om de installatie succesvol af te ronden. Als je binnen 4 weken na de opleverdatum een monteur nodig hebt is dit met Installatie Garantie gratis. Neem contact op met Telfort voor een afspraak.

Belangrijk

Wanneer je kabels door de muur laat trekken of wegwerken, dan valt dit niet binnen de Installatie Garantie. De monteur zal alleen de kabels over de vloer leggen. Voor extra werk zoals het wegwerken van kabels en gaten boren, worden kosten in rekening gebracht. Voor aanvang van dit soort werkzaamheden zal de monteur een kostenindicatie geven.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: