Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Koppelen van de TV-verbindingsset adapters

Als de adapters van de TV-verbindingsset correct zijn aangesloten, horen deze automatisch contact met elkaar te zoeken. Als dit niet zo is, raden wij aan om beide adapters tijdelijk op een stekkerblok aan te sluiten en de volgende stappen te doorlopen:

  1. Druk (3 seconden) op het Reset-knopje van één van je adapters. Bij de TV-verbindingsset 650 of Verbindingsset voor TV en PC vind je de reset-knop aan de zijkant, bij de TV-verbindingsset 200 vind je deze aan de onderkant. Het lampje knippert wit als je het Reset-knopje loslaat.
  2. Druk daarna binnen 2 minuten op het Reset-knopje van je tweede adapter. Ook hier gaat nu het lampje wit knipperen. Herhaal deze stap bij een eventuele derde adapter.
  3. De verbindingsset 200 en 650 werken correct als de lampjes groen of wit zijn of groen of wit knipperen. Voor de Verbindingsset voor TV en PC geldt dat het lampje continu wit brandt op alle adapters.

Verbinding van de TV-verbindingsset 200/ 650 controleren

Op de TV-verbindingsset zitten drie lampjes. Als alle drie de lampjes branden, staat de TV-verbindingsset aan en heeft hij verbinding.


  • Als het linkerlampje brandt staat de TV-verbindingsset aan
  • Als het rechter lampje brandt is er een verbinding met het modem
  • Als het middelste lampje (een huisje) brandt is er een verbinding tussen de verschillende adapters van de TV-verbindingsset

TV-verbindingsset van Telfort met drie lampjes

TV-verbindingsset van Telfort met drie lampjes

Verbinding van de Verbindingsset voor TV en PC controleren

De verbindingsset werkt correct als het lampje wit is of wit knippert.

TV-verbindingsset van Telfort met drie lampjes

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: