Vind het antwoord op je vraag

Selecteer het product waar je een vraag over hebt.

Koppelen van de TV-verbindingsset adapters


Als de adapters van de TV-verbindingsset correct zijn aangesloten, horen deze automatisch contact met elkaar te zoeken. Als het middelste lampje uitblijft, raden wij aan om beide adapters tijdelijk op een stekkerblok aan te sluiten en de volgende stappen te doorlopen:

  1. Aan de onderkant van elke adapter vind je een klein knopje. Houd op één adapter dat knopje ingedrukt totdat alle lampjes uitgaan en even gaan knipperen (15 seconden maximaal).
  2. Herhaal stap 1 voor de tweede adapter.
  3. Druk vervolgens nogmaals op het knopje op de eerste adapter, maar nu voor maar 3 seconden. Na het loslaten gaat het powerlampje (het linker lampje) knipperen.
  4. Herhaal stap 3 (binnen twee minuten) voor de tweede adapter.


Op beide adapters moet nu het middelste lampje (het huisje) groen of wit gaan branden - de kleur is afhankelijk van het model TV-verbindingsset. Als het lampje niet brandt, herhaal dan stap 3 en 4.


Verbinding controleren

Op de TV-verbindingsset zitten drie lampjes. Als alle drie de lampjes branden, staat de TV-verbindingsset aan en heeft hij verbinding.


  • Als het linkerlampje brandt staat de TV-verbindingsset aan
  • Als het rechter lampje brandt is er een verbinding met het modem
  • Als het middelste lampje (een huisje) brandt is er een verbinding tussen de verschillende adapters van de TV-verbindingsset

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: