Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Kosten DigitenneDigitenne is gratis voor klanten van Telfort met Interactieve TV in hun pakket. Je betaalt, naast de kosten voor je Telfort abonnement, wel altijd 5,- per maand voor de huur van je Digitenne tuner. Daarin maakt Telfort geen onderscheid tussen klanten die al een tuner hebben en klanten die nog geen tuner hebben. Je kan maximaal 3 Digitenne tuners huren.


Abonnementskosten
0,-
Maandelijkse kosten huur per tuner
5,-
Totaal maandelijkse kosten per tuner
5,-

Heb je Interactieve TV via Glasvezel? Dan is het niet mogelijk om Digitenne gratis te bestellen. Met Glasvezel kun je namelijk tot 5 tv-ontvangers afnemen. Met een glasvezelverbinding komt er 17,00 aan Digitenne-abonnementskosten bij. De eerste tv-ontvanger krijg je gratis.


Ik heb al Digitenne

Heb je al Digitenne, en ben je nieuwe klant bij Telfort met Interactieve TV? Telfort stemt met Digitenne van KPN af dat je abonnement automatisch gratis wordt. De korting op Digitenne wordt verwerkt op de eerstvolgende Digitenne factuur na activering van het Interactieve TV abonnement bij Telfort.

Let op: Dit geldt niet voor Glasvezel.

Eenmalige kosten

Heb je Interactieve TV van Telfort en wil je ook Digitenne ontvangen? Bestel in dat geval Digitenne via digitenne.nl/telfort. Verzenden en activeren is dan gratis.

Digitenne

Bestel je Digitenne telefonisch of via digitenne.nl? Dan profiteer je niet van deze korting en betaal je eenmalige kosten van 35,-. Let dus goed op dat je je bestelling op de juiste site plaatst. Je herkent deze pagina aan het logo hierboven.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: