Vind het antwoord op je vraag

Selecteer het product waar je een vraag over hebt.

Levering van Glasvezel

Als je woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk, dan is er in je woning een glasvezelmodem aanwezig. Deze hangt meestal in de meterkast. Dit betekent dat Telfort glasvezeldiensten bij jou thuis kan gaan leveren. Heb je Telfort glasvezel besteld? De gemiddelde leveringstermijn van een bestelling is 5 weken. Wanneer je bestelling geleverd is, zal een monteur je glasvezelkastje aansluiten op het Telfort netwerk.

Je aansluiting op glasvezel in 4 stappenStappen levering glasvezel

  1. Bestelling in behandeling genomen

  2. Je ontvangt van Telfort een e-mail waarin we je bestelling bevestigen. We sturen deze e-mail bijna altijd binnen 2 werkdagen. In de bevestiging vind je ook je contract en de datum waarop je abonnement wordt geleverd. Je bestelling bevindt zich dan nog binnen de wettelijke annuleringstermijn van 14 dagen. Als je wilt, kun je de bestelling nog annuleren.


   Bekijk de status van je bestelling in Mijn Telfort

  1. 1 week van tevoren

  2. Ongeveer een week voordat je abonnement ingaat neemt de monteur contact met je op voor een afspraak. Hij komt langs om het glasvezelmodem te activeren. Het Doe-het-Zelf installatiepakket ontvang je ook ongeveer een week voordat je abonnement ingaat. 

  1. Op de aansluitdag

  2. De monteur zal je glasvezelkastje aansluiten op het Telfort netwerk. Daarna kan je alles aansluiten met het Doe-het-Zelf installatiepakket. Heb je gekozen voor een volledige installatie door een monteur? Dan wordt alles door de monteur in orde gemaakt voor je. Lees meer over de voorwaarden die daaraan verbonden zijn.

  1. Hoera! Ik heb Telfort glasvezel!

  2. Alles is aangesloten en je kan gebruik maken van je glasvezeldiensten. Veel plezier met het gebruiken van internet, tv en bellen via glasvezel!

Let op!

Nog niet overal in Nederland ligt glasvezel. Doe de postcodecheck en bekijk of glasvezel voor jou beschikbaar is.
Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: